€ 37,89
€ 29,93
Bespaar 21% (€ 7,96)
Promotie 21% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Probiotical D

Van de geboorte tot het levenseinde bevat het menselijk lichaam bacteriën, en wel niet minder dan 1014 (honderdduizend miljard). Vanwege diverse gebeurtenissen (zwangerschap, reizen, stress, slecht uitgebalanceerde voeding e.d.) kan de natuurlijke darmflora veranderen en de natuurlijke afweer worden verzwakt. Om gezond te blijven is het belangrijk uw natuurlijke afweer te ondersteunen.

Probiotical D bevat 3 bacteriefamilies: Lactobacillus, Bifidobacterium en Streptococcus thermophilus. Probiotical D bevat ook vitamine D3, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem. Vitamine D3 speelt ook een rol bij het celdelingsproces.

Gebruik van Probiotical D

1 capsule per dag
U kunt naar behoefte of op advies van uw arts/apotheker de dosis verdubbelen of verdrievoudigen Voor mensen die de capsule moeilijk kunnen doorslikken, kan de inhoud van de capsules opgelost worden in water of gemengd worden met kleine porties voeding. Neem Probiotical D niet in met warme drankjes of maaltijden. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Dit is geen vervanger voor een diverse en evenwichtige voeding noch voor een gezonde levenswijze. Voedingssupplement. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Ingrediënten Probiotical D

Lactobacillus rhamnosus (PHA-113) 9,35 mg ; Streptococcus thermophilus (PHA-311) 7,5 mg ; Bifidobacterium infantis (PHA-211) 4 mg ; Bifidobacterium lactis (PHA-222) 2 mg ; Lactobacillus acidophilus (PHA-121) 1,6 mg. Concentratie : 18 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie. Vitamine D3: 100 Internationale eenheden/capsule (=2,5 µg/capsule). FructoOligoSaccharide 20 mg Capsule : gelatine, E171, E122, E131 (koosjer + halal) Antioxidant : ascorbinezuur Stabilisator : magnesiumstereaat Vulmiddel : maltodextrine Bevat geen lactose en geen gluten.
€ 37,89
€ 29,93

Laatste reviews en ervaringen met Probiotical D

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Algemeen

  Dit product is perfect in lijn met mijn verwachtingen en natuurlijk tegen een prijs die iets lager ligt dan de prijs die ik normaal gesproken betaal!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Probiotisch D 60 capsules

  Dit product werd mij aanbevolen door een vriend die lijdt aan darmklachten. Het is een probioticum dat regelmatig moet worden genomen als je een grillige darm hebt en ik moet zeggen dat het perfect werkt. Ik ben er volledig tevreden mee en beveel het daarom zonder enige aarzeling aan!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Effectief

  Darmkankerchirurgie en chemotherapie vernietigt de darmflora volledig! Geen diarree medicatie is effectief....... Aan de andere kant is Probiotical D zeer effectief (2 per dag).... je moet twee weken wachten om het resultaat te zien en ik denk dat je de behandeling moet voortzetten tot je volledig normale ontlasting hebt. Volgens de artsen zijn er geen bijwerkingen en geen contra-indicaties. Wees voorzichtig, oncologen raden het sterk af tijdens de chemotherapie!

  Was deze beoordeling nuttig?

Probiotical D kopen

Je kan Probiotical D van het merk Phacobel , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Probiotical D of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora