€ 5,65
€ 4,92
(€ 4,92 / kg)
Bespaar 13% (€ 0,73)

Omschrijving van Prodia Fructose

Fructose of vruchtensuiker van Prodia is een natuurlijke energiebron en komt voornamelijk voor in rijpe vruchten en groenten.

Het is veel zoeter van smaak dan gewone suiker (80 g fructose t.o.v. 100 g saccharose). De zoetkracht komt overeen met 1,3 maal saccharose of gewone suiker, terwijl de energiewaarde dezelfde is nl. 17 kJ of 4 kcal per gram. Dit betekent dat om eenzelfde zoete smaak te bekomen men minder fructose nodig heeft dan suiker. Een lager gebruik betekent minder calorieën bij dezelfde zoetwaarde.

Prodia fructose smaakt als gewone suiker, heeft geen bittere nasmaak waardoor de natuurlijke smaak van dranken en gerechten behouden blijft.
Fructose wordt trager opgenomen in het lichaam dan gewone suiker "saccharose". Bovendien is er minder insuline nodig voor de opname, zodat fructose geen overbelasting geeft van de koolhydratenstofwisseling.

Prodia fructose is ideaal bij sportvoeding doordat de vrijgekomen energie over een langere periode benut wordt.
Prodia fructose of vruchtensuiker is uitstekend geschikt voor het zoeten en bereiden van allerhande gerechten.

Ingrediënten Prodia Fructose

Vruchtensuiker

Energie: 400 kcal (1700 kJ)
Koolhydraten: 98,2
€ 5,65
€ 4,92
(€ 4,92 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Prodia Fructose

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Super

  Ik wilde al een tijdje fructose kopen en kon er geen vinden in de supermarkt. Ik ging naar Farmaline en ik kon de Prodia 1kg vinden. Ik zal mijn "suikervrije" jam kunnen laten maken met fructose!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  fruitsuiker eenvoudigweg

  het is zeer eenvoudige vruchtensuiker zonder verdere toevoeging, in tegenstelling tot de klassieke witte bietsuiker. Fructose wordt goed verdragen door diabetici zonder enige nasmaak, in tegenstelling tot natuurlijke stevia of andere chemische zoetstoffen. Fructose heeft een hogere zoetkracht dan conventionele suiker en dus heeft "zoeten" minder calorieën. Wees voorzichtig om niet te koken op meer dan 180° omdat het brandt en niet karamelliseert

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Effectief dieetproduct tegen obesitas en overmatige behoefte aan suikers, niet zo duur in vergelijking met andere sites, zeer tevreden over het product. Ik zal dit product later opnieuw zonder twijfel bestellen indien de prijs niet varieert op deze site.

  Was deze beoordeling nuttig?

Prodia Fructose kopen

Je kan Prodia Fructose van het merk Prodia , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Suikervrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding > Fructose- en/of sorbitolrijke preparaten
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor diabetici > Fructose- en/of sorbitolrijke preparaten