€ 25,00
€ 22,25
(€ 63,57 / kg)
Bespaar 11% (€ 2,75)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Prodoc 80 Vanille Milkshake

Voedingsstoffenpreparaat rijk aan eiwitten.

Voor een caloriearm tussendoortje met een verlaagd gehalte aan koolhydraten en vetten. Met zoetstoffen. Verrijkt met Mineralen en Vitaminen.

ONDER MEDISCH TOEZICHT!

Gebruik van Prodoc 80 Vanille Milkshake

Onmiddellijk oplosbaar in een koude vloeistof.

Meng 3 eetlepels (=25g) met 250 tot 300ml water of afgeroomde melk met behulp van een shaker of mixer. 100ml van de mengeling met water = 33kcal en met afgeroomde melk = 68kcal.

€ 25,00
€ 22,25
(€ 63,57 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Prodoc 80 vanille milkshake

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik drink deze 's morgens met water. Het is een goede poeder behalve dat het te zoet is. Bij deze is de vraag voor de producent: kan het niet iets minder zoetstof?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over de manier waarop Farmaline werkt,gewoonweg valt er niks op aan te merken. Alles was perfect in orde en tevens ook perfect van bestelling tot ontvangst van het produkt,echt heel mooi werk,kan dit alleen maar aan iedereen aanprijzen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel lekkere shake. Zo klaar, Is zelfs aangenaam om te drinken als je het oplost in water. Klontert niet wat zeer belangrijk is om vlot te kunnen drinken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de smaak van prodoc 80 heel lekker. Heeft minder calorieën vergeleken met andere merken. Werkt goed hongerstillende als je het dieet goed volgt zonder te zondigen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lekker en makkelijk voor iemand die alleen woont. Door m'n drukke schema shop ik vaak te laat dus dit is handig. Proteïnes en vitamines binnen handbereik... zeker voor iemand die weinig vlees eet. Kortom: topproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prodoc werkt effectief. zonder honger,gevoel . Het geeft geen winderigheid ! Geen last in de maag. Dit in tegenstelling tot alle ander geprobeerde vervangmaaltijden! Topproduct !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prodoc 80 is een prima product, ik ben op aanraden van mijn huisdokter het beginnen te gebruiken. De reden was te zwaar, na enkele maanden was ik 20 kilo minder. Zeer te vrede over het product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een lekkere shake.Daardoor is volhouden niet zo moeilijk Ik ken enkel de vanille smaak. Na een aantal dagen voel je al fitter en niet meer zo zwaar in de maagstreek. Ben op een week tijd 4 kilo kwijtgeraakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, best wel magere melk gebruiken en even laten staan voordat je het opdrinkt: anders voelt het zo zwaar aan + de schuim maakt het niet zo lekker om te drinken. Leveren ook dik oké!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een product dat voor mij een volledige maaltijd kan vervangen - mijn hongergevoel veel vermindert en dan ook nog aangenaam is van smaak - een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De beste en lekkerste eiwittendrank met uitstekende werking!!! De onbedwingbare trek verdwijnt al na 10 dagen! 15 kg verloren in slechts 3 maanden is echt mogelijk!!! Belangrijk: geen koolhydraten eten en geen fruit, al de rest is grote hoeveelheden toegelaten!!! Veel succes, het werkt!!! :-))

Prodoc 80 Vanille Milkshake kopen

Je kan Prodoc 80 Vanille Milkshake van het merk Prodoc, geproduceerd door PROTEIFORM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
Afslanken > Proteïnedieet
50+ > Bijvoeding > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Eiwitrijke drink- en sondevoedingen