€ 17,95
€ 16,45
Bespaar 8% (€ 1,50)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Profyt

Profyt is een voedingssupplement speciaal voor de man.

Profyt kan door zijn aanwezigheid van anti-oxidantia gebruikt worden tegen vrije radicalen.

Profyt kan zo zorgen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels bij de man.

De beste componenten hiervoor zijn samengebracht in deze nieuwe formule. Soja, tomatenextract met lycopeen en broccoli-extract. Uit nieuwe onderzoeken is gebleken dat een combinatie van deze componenten voor een optimaal behoud van de cellen en weefsels kunnen zorgen.

Gebruik van Profyt

1 tablet per dag.
Profyt 30 tabletten
€ 17,95
€ 16,45

Laatste reviews en ervaringen met Profyt

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een voedingssupplement voor de man. Is gemakkelijk in gebruik. Heeft geen bijwerkingen. Kan ook gebruikt worden indien men ook nog anderee medicatie inneemt. Je voelt je beter na een aantal weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Genomen op aanraden van dokter. Na jaarlijks onderzoek nog steeds goed resultaat. Ter voorkomen van prostaat problemen.gemaakt van natuurlijke bestanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het al lang voor mijn vergrote(goedaardig) prostaat maar kan de impact ervan niet beoordelen. Mijn arts weet niet dat ik het neem, maar ga hem informeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Profyt van FARMALINE even goed als bij gewone apotheker en als ik er 3 koop is de vetzending gratis en is de prijs wat goedkoper per stuk dan in een gewone apotheek...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen enkele negatieve opmerking. Alles verlopen zoals gezegd. Tevens ook zeer goede levering met vrolijke en beleefde leverancier. Dus kan niet beter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Moeilijk te zeggen of het produkt zeer goed is. Mijn man neemt het al enkele jaren na een prostaat behandelijng omdat het voorgeschreven werd door de dokter. Tot hiertoe is alles in orde, dus zal het zijn werking wel hebben. Ook de prijs is goed.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na controle bij de uroloog is mijn psa waarde niet meer verhoogd sedert vorige controle ...blij met de uitslag Blijf het zeker doornemen en ben al benieuwd naar de volgende onderzoeken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruikt dit al jaren op aanraden van de neuroloog. Het is geen medicatie maar een supplement dat volgens hem zou bijdragen tot het afremmen van prostaatkanker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Stijlvolle verpakking, verzorgende snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden via email, indien produktniet asap leverbaar is, snelle en duidelijke oplossing . Wordt zeer goed opgevolgd,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van uroloog ter bevordering van een goede gezondheid van de mannelijke cellen. Ideaal om preventief dagelijks in te nemen. Wel wat aan de dure kant.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed produkt, samenstelling word regelmatig vernieuwd,, op aanraden van dokter, vinteressante prijs, snelle levering in afhaalpunt vlakbij woonplaats.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot neemt dit op aanraden van de uroloog en hij is zeer tevreden over dit product. Het heeft geen bijwerkingen, is vrij neutraal maar zou helpen om prostaat vergroting tegen te gaan. Tot hiertoe zijn de uitslagen ok , dus neemt hij dit verder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man neemt dit product omdat de dokter, specialist prostaat dit aangeraden heeft. Hij stelt heel veel vertrouwen in de dokter en na de operatie is hij hiermee begonnen en na jaarlijks onderzoek blijkt alles ok te zijn . Hij blijft dusbtrouw Profyt nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mijn psa stond op 4.7 na onderzoek gelukkig niet kwaadaardig Heb 6 maanden iedere dag 1 pilletje genomen en mijn psa is gedaald naar 3.5 moet dat wel blijven nemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze tabletten (voor de man) werden aanbevolen als voedingssupplement en zouden bijdragen tot het woorkomen van prostaatkanker. Het is natuurijk geen wondermiddel maar het zou wel helpen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Resultaat na 4 maanden inname "Profyt 30 tab" kan niet beter zijn! De waarde in mijn bloed van "Prostaat Specifiek Antigeen" is gezakt van 2.70 ng/mL naar 2.47 ng/mL. Bedankt!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Naast een gewone en evenwichtige voeding is dit voedingssupplement dat o.a. bestaat uit tomaten-, broccoli- en sojabestanddelen een must voor het behoud van een gezonde prostaatwerking.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer vlotte service. Het product werd mij vorgeschreven - aangeraden - door een specialist. Na ongeveer 1 jaar volgt de evaluatie. Dan eerst volgt een zinvolle beoordeling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werd aangeraden door mijn huisarts. Omdat PROFYT kan zorgen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels bij de man. Bevat anti-oxidantia die helpen tegen vrije radicalen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet niet wat ik moet denken over dit product, de specialist heeft me dit voorgeschreven voor mijn prostaat, ik volg zijn advies, en bij farmaline is het toch altijd goedkoper.

Profyt kopen

Je kan Profyt van het merk Profyt, geproduceerd door FARMAFYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man