€ 19,98
€ 15,38
Bespaar 23% (€ 4,60)
Promotie 23% korting

Omschrijving van Profyt

De kleur van de PROFYT-tablet is aangepast van geel naar wit na een verandering van excipient vanaf november 2018 (het titaandioxide wordt vervangen door calciumcarbonaat). Er verandert niets aan  de formule, de werkzame stoffen of het gebruik.
 
Meer dan helft van de 50-plussers heeft prostaatproblemen (prostaathypertrofie, prostatitis, kanker).
 
Een gezonde voeding, vetarm en rijk aan antioxidanten verdient de voorkeur. Groenten en fruit zijn de belangrijkste bronnen van antioxidanten.
 
PROFYT is een voedingssupplement op basis van natuurlijke componenten. Profyt, samengesteld op basis van recent onderzoek, combineert op ideale wijze de volgende 3 actieve ingrediënten:
 • Lycopeen (tomatenextracten)
 • Sulphoraphanes (broccoli-extracten)
 • Fyto-oestrogenen (soja-extracten)
Dankzij de combinatie van de beste plantenextracten en de aanwezigheid van antioxidanten wordt PROFYT gebruikt tegen vrije radicalen en ondersteunt een optimaal onderhoud van gezonde cellen en weefsels bij de mens.

Indicatie

Speciaal ontworpen voor mannen

Gebruik van Profyt

Exclusief voor mannen.
 
1 tablet per dag met water, bij voorkeur tijdens de maaltijd.
 
Voorzorg voor gebruik : Er is geen ongewone reactie bekend met dit product als het in de aanbevolen dosis wordt gebruikt. Als u echter een ongewone reactie bemerkt tijdens het gebruik van dit product, neem dan contact op met uw arts of apotheker
 
TIPS
 • Kies voor voldoende lichaamsbeweging, een zittende levensstijl bevordert de constipatie.
 • Drink 1,5 liter water, in kleine hoeveelheden maar vaak. Goede hydratatie vergemakkelijkt het plassen.
 • Houd niet in, urineer regelmatig.
 • Vermijd irriterend voedsel (specerijen, mosterd, witte wijn …) en verzadigde vetten (vet vlees, boter).
 • Kies voor fruit en groenten die rijk zijn aan beschermende voedingsstoffen: tomaat, walnoten, amandelen, kool, broccoli, vis, rijst, sojabonen, rogge, haver, olijfolie, koolzaad en maïs.
Raadpleeg uw arts voor jaarlijkse monitoring.

Ingrediënten Profyt

 • Lycopeenpoeder ( uit tomaat) met 8 mg lycopeen
 • Soja-extract (Glycine maxima) met 40 mg isoflavonen
 • Broccoli-extract (Brassica oleracea var. Italica) met 10 % glucorafanine
 • Vulstoffen (microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat), antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat en talk, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Emulgator (natriumcarboxymethylcellulose), kleurstoffen (titaandioxide en ijzeroxide), bevochtigingsmiddel (polysorbaat 80).

Waarschuwing

De aanbevolen dosis niet overschrijden. Bewaren op een droge en koele plaats. Te consumeren als onderdeel van een gevarieerd, uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 19,98
€ 15,38

Laatste reviews en ervaringen met Profyt

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Profyt

  Ik ben heel tevreden van Profyt 30.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Profyt beschermt de prostaat

  Reeds 10 jaar neem ik dagelijks 1 Profyt tablet aangeraden door de dokters in Gasthuisberg ter bescherming van mijn prostaat. Zelfs met een PSA van 13 en verschillende biopsies ben ik tot nu toe bespaart gebleven van prostaatkanker. Helpt het echt? Ik weet het niet , maar ik blijf het in ieder geval nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Supplementen

  Na een te hoge Psa waarde neemt mijn echtgenoot dit al enkele jaren. Deze waarde zakt niet maar ze stijgt ook niet dus blijft hij dit ook verder innemen. Hij voelt zich daar goed mee.

  Was deze beoordeling nuttig?

Profyt kopen

Je kan Profyt van het merk Profyt , geproduceerd door FARMAFYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
50+ > Prostaat