€ 32,14
€ 24,75
Bespaar 23% (€ 7,39)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Progyn

Progyn® verschaft immers drie stammen van lactobacillen die van nature aanwezig zijn in het lichaam. Progyn® bevat ook fructoOligoSaccharide, een koolhydraat dat niet verteerbaar is door het lichaam en dat selectief helpt bij de groei van bacteriën. De inname van Progyn® langs orale weg maakt het bijzonder handig, eenvoudig en comfortabel te gebruiken.

Progyn® bevat 2,5 miljard lactobacillen/capsule.

Progyn® is verkrijgbaar in verpakkingen van 20 en 60 capsules.

Indicatie

Het vrouwelijk evenwicht.

Gebruik van Progyn

1 tot 2 capsules per dag.

Ingrediënten Progyn

Samenstelling:
Bacteriën: Lactobacillus brevis PHA- 131  80 mg, Lactobacillus acidophilus PHA- 122 80 mg, Lactobacillus rhamnosus PHA-152, 40 mg. FructoOligoSaccharide : 20 mg. Antioxidant: ascorbinezuur. Vulstof : maltodextrine. Stabilisator : magnesiumstereaat. Capsule : gelatine, E171 (koosjer + halal)

Concentratie: 2,5 miljard levende bacteriën/capsule bij de productie.

Waarschuwing

Voor een optimaal resultaat moet men vermijden om Progyn® met warme dranken of maaltijden in te nemen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervangmiddel voor een gevarieerde voeding. Voedingssupplement. Buiten het bereik van kleine kinderen bewaren.
€ 32,14
€ 24,75

Laatste reviews en ervaringen met Progyn

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bon achat

  J'utilise progyn en cures ponctuelles car je suis fragile à ce niveau. J'étais surprise du prix sur le site en ligne. beaucoup moins cher qu'en pharmacie. Je vous le conseille lors de la prise d'antibiotique qui détruisent la flore non seulement intestinale mais également vaginale mais également pendant les grosses chaleurs.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Effectief

  Na meerdere blaasontstekingen en medicatie die niet leek te helpen, gaf mijn huisarts aan dat mijn vaginale flora waarschijnlijk uit balans was. Ik was namelijk gestopt met anticonceptie en dat kon de reden zijn. Ze raadde me aan om progyn te gebruiken. Ik deed dit, in combinatie met cranberry pillen, en na een maand merkte ik al dat het geïrriteerd gevoel weg bleef. Ik ben heel dankbaar voor dit product en maak er nog steeds dagelijks gebruik van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  probiotica voor vaginale flora

  Ik neem regelmatig een cursus Progyn om de nogal gevoelige vaginale flora te versterken. Tot nu toe heb ik niets beters gevonden. Concurrerende prijzen op Farmaline wanneer het op promotie is. Dit product werd mij aanbevolen door mijn gynaecoloog en ik ben er zeer tevreden over. Ik doe een maand lang kuren. Ik raad dit product aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Progyn kopen

Je kan Progyn van het merk Astel Medica , geproduceerd door ASTEL MEDICA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw