€ 16,50
€ 12,87
Bespaar 22% (€ 3,63)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Bijsluiter van Promagnor 450mg Sinaas 30 kauwtabletten

Omschrijving van Promagnor 450mg Sinaas

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan
magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening, en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium per kauwtablet bevat. Promagnor bevat geen zout.

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor 450mg Sinaas

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Dankzij de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 kauwtablet per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Kauw 1 tablet per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd. Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor 450mg Sinaas

Zoetstoffen: Saccharose, Sucralose; Magnesiumoxide (bevat 450 mg MAGNESIUM element = 120% ADH*); Vulstof: Mannitol; Aroma: Sinaasappel; Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat; Smaakstof: Citroenzuur. *ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Energie / Kauwtablet: 26.7 kJ / 6.4 Kcal.
Bevat zoetstoffen en suiker. Voor diabetici: 1 kauwtablet bevat 1.1 g suiker (saccharose)

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
Promagnor 450mg Sinaas 30 kauwtabletten
€ 16,50
€ 12,87

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor 450mg sinaas

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind Promagnor een heel goed product en ik neem al een tijdje de capsules, nu heb ik de kauwtabletten geprobeerd, maar ik vind ze niet zo aangenaam om in te nemen, de werking zal wel identiek zijn, volgende keer dus opnieuw de capsules
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in te nemen en lekker van smaak. Is een van de betere voedingsdupplementen tegen krampen en vermoeidheid. Is een aanrader en werd correct geleverd door farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij kopen de promagnor kauwtabletten omdat het magnesium beter in het lichaam word opgenomen. Ik neem magnesium in voor spierpijnen en die verbeteren als ik voldoende inneem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed, doet wat het beloofd. Gemakkelijk in te nemen, geen water nodig. Efficiënt tegen krampen. Best innemen voor avondeten en dit gedurende minstens 2 maanden, regelmatig herhalen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem 's morgens na het ontbijt 1 capsule Promagnor. De kauwtabletten zijn erg gebruiksvriendelijk.Ik hoop mij zo meer fit te voelen. Voorlopig is het te snel om resultaat vast te stellen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het doen moet: de vermoeidheid bestrijden. De kauwtabletten zijn heel handig om overal mee te kunnen nemen en gemakkelijk te kunnen innemen. Je moet ze wel een tijdje nemen vooraleer je de werking ervaart.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem promagnor elke morgen in, een kauwtablet en geeft inderdaad energie ook lekker van smaak ik voel mij er goed bij en ga het blijven in nemen zeer tevreden van doet wat het beloofd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem elke morgen eentje in makkelijk om op te zuigen lekker van smaak en geeft je wat extra energie om de dag door te komen ik neem het al enige tijd in
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen water nodig om de tabletten in te nemen. Fijne smaak. Heeft even wat tijd nodig om te werken eerdat hé een iets van merkt. Handig om mee te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  persoonlijk vind ik de kauwtabletten iets te hard om op te kauwen,ik ga in het vervolg dus maar de stiks bestellen die zijn wel iets duurder maar handiger. Het resultaat blijft toch hetzelfde het is dus een kwestie van wat jezelf verkiest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima site. Overzichtelijk. Snelle service. Goede aflevering op afhaalpunt. Promagnor kauwtabletten zijn handig en smaken nog goed ook. Geen water nodig en makkelijk mee te nemen.Ideaal tegen beenkrampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig formaat en je hebt geen water nodig om het door te slikken gewoon op kauwen. Het is handig om je magnesium terug in orde te brengen. Het zorgt voor ontspannen spieren en zenuwen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  gemakkelijk in te nemen, ik gebruik dit product al jaren, helpt goed tegen krampen en lijkt mij ook ontspannend te werken, zeer tevreden en een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geven een extra boost. Bovendien hebben ze een leuke smaak! Het feit dat het dauwtabletten zijn is ook praktisch want je hebt geen beker met water nodig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk zo'n kauwtablet in plaats van een pilletje. Het smaakt bovendien nog goed ook. Bij mij liggen ze in de auto zodat ik er elke morgen eentje neem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Snelle en correcte levering. Geen problemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb geregeld last van spierkrampen en voel het verschil als ik Promagnor niet geregeld inneem. Ik verkies kauwtabletten, want je hebt geen water nodig en zijn goedkoper dan instant!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De kauwtabletten zijn goed in te nemen en smaken aangenaam. Van deze tabletten wordt ik niet misselijk. Nog tekort gebruikt om resultaat te bemerken. De levering was in orde.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had veel last van krampen en voelde me vaak moe. Nu ik promagnor gebruik heb ik daar minder last van en k'voel me wat fitter. Het feit dat het kauwtabletten zijn is makkelijk en zeer handig.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit supplement van magnesium en vitamine C werkt vermoeidheid tegen en bevordert tegelijk de opname van calcium. De kauwtabletten zijn handig om in te nemen als u geen water bij de hand hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot gebruikt sinds enige tijd Promagnor kauwtabletten en is er zeer tevreden over. Het helpt goed tegen zijn krampen en hee bovendien een fijne smaak
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik enorm veel last heb van stress en spanningen en vermoeidheid en geregeld krampen in mijn voeten was ik genoodzaakt om magnesium te nemen. Dit product is handig en lekker. 's Morgens bij het ontwaken knabbel ik rustig op mijn gemak een tabletje en klaar is kees en het helpt echt! Ben er enorm tevreden over!

Promagnor 450mg Sinaas kopen

Je kan Promagnor 450mg Sinaas van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie