Promagnor 90 capsules

€ 40,70
€ 36,63
Bespaar 10% (€ 4,07)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 90 capsules

Omschrijving van Promagnor

Magnesium: Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium: 
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*) *RI= Referentie inname
Deze capsules bevatten geen gelatine.

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
Promagnor 90 capsules
€ 40,70
€ 36,63

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze producten zijn meer dan hun geld waard. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen. De levering is heel stipt en ge moet er niet speciaal voor thuis te zijn, met andere woorden levering in een winkel is prachtig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Mijn dochter moet dit nemen en is hier heel tevreden over. Ze kan het niet missen en voelt het direct wanneer ze deze een paar dagen niet inneemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed opneembare magnesium, ter afwisseling met promagnor relaxation, De enige magnesium die wij doeltreffend vinden, zeker bij veel stress en veel sport
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Qua vermoeidheid merk ik niet veel verschil, maar mijn spierkrampen (ook tijdens de zwangerschap) zijn helemaal verdwenen. De promotie op dit artikel is zeker mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig dat het drie dagen later was dan voorzien en dat ik er nog eens zelf kon om gaan. Ik had nochtans een blad op mijn garagepoort gehangen met de melding bij afwezigheid het rechtover af te geven. Hij heeft er zelfs niet naar gekeken de bezorger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesiumcapsules werken zeker efficiënt. Zijn zeer goed tegen krampen en houden de vermoeidheid onder controle. Wanneer je hardlijvig bent is dit eveneens de ideale oplossing.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is een zeer goed product. Omdat ik een stresserende job heb, doe ik af en toe een kuur. Na een week voel ik me sterker en heb ik meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu al 8 jaar. Helpt enorm om de pijnen te verzachten van mn spieren door de fibromyalgie die ik heb. Neem dit elke avond zodat ik een goede nachtrust heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Promagnor neem heb ik zo goed als geen krampen meer. En voel ik me fitter. Ik zal dit product verder nemen. Ik bemerk een groot verschil bij vroeger, wanneer ik het nog niet nam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dat al vele jaren in en voel mij daar goed mee.en daarmee neem ik dat nog altijd in vooral voor vermoeitheid en stress, als je u daar goed mee voelt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werk zeer goed bij een inspanning vooral bij het fietsen. Gebruik deze door ze in te nemen s'morgens op nuchtere maag. Alleen tijdens de fietsmaanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mij goed tegen vermoeidheid, lusteloosheid. In vergelijking met de instant heb ik ook geen last meer van bijwerkingen : De instant kan een beetje laxatief werken, deze capsules blijkbaar niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is een hooggedoseerde magnesiumcapsule. Dit neem ik nog niet zo lang maar ik kan nu al zeggen dat de spier- en gewrichtspijn lichtjes aan het verminderen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ons gezin neemt dit nu al tijdje, met tussenpauzes dat we het even niet nemen, maar je merkt het verschil. Goed product. aanrader als men magnesium nodig heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na nachtelijke krampen ben ik op aanraden van mijn huisdokter Promagnor gaan in nemen. Sedert ik dit inneem heb ik snacht geen last meer vab krampen.Ik raad het zeker iedereen aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk afslikbare capsule. Juiste dagdosis. Vlotte levering binnen gestelde termijn. Geleverd zoals afgebeeld op de website. Goede verhoudingen tussen prijs en kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesiumtabletten zijn een goede dagelijkse toevoeging. Sinds we ze nemen voelen we ons veel uitgeruster en alerter. Ook minder spier- en gewrichtspijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit dagelijks de magnesium daar ik veel sport om krampen in de spieren te voorkomen , in de winterpauze neem ik het even niet maar voorts neem ik dit het ganse jaar in.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden over dit product. je voelt duidelijk het verschil als je het een tijdje niet hebt ingenomen. Daarom vlug weer opgestart tegen nachtelijke beenkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminnen gebruiken mijn man en ik al enkele jaren tijdens de winterperiode. Op dat moment heb je minder energie en kan je deze ondersteuning goed gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminnen gebruiken mijn man en ik al enkele jaren tijdens de winterperiode. Op dat moment heb je minder energie en kan je deze ondersteuning goed gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Promagnor capsules worden op aanraden van een dienst in het UZ te Gent reeds jaren ingenomen tot algemene tevredenheid. Ik ben er persoonlijk ook zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben daar uiterst tevreden over na mijn kankerbehandeling nu anderhalf jaar geleden neem ik die nog en voel me er goed bij zelf de oncoloog zei dat het nog een betere één was dan hetgene hij voorschreef en nu schrijft hij ook Promagnor voor.mag ik dit samen met curcuma innemen en mijn relax Promagnor of is dit teveel van het goede? Ik neem ook wel alle dagen een emconcor. Bedankt voor de vlugge vlotte en nette levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze vitaminen het hele jaar door. Ideaal voor sporters. Koop deze altijd via deze website. Nergens anders goedkoper. Levering steeds correct en op tijd

Promagnor kopen

Je kan Promagnor van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Black Friday deals of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium