€ 41,30
€ 28,91
Bespaar 30% (€ 12,39)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 90 capsules

Omschrijving van Promagnor

Magnesium
Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker, noch zout

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*)
Deze capsules bevatten geen gelatine.

* RI = Referentie-Inname

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
 • Bewaren beneden 25°C.
 • De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 41,30
€ 28,91

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onze Westerse voeding is vaak bijzonder arm aan 'Magnesium'... als gevolg van het gebruik van pesticiden in de landbouw. Ook stress eist haar tol in het magnesium-huishouden... waardoor de opname van Calcium belast kan worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed voedingssupplement. Ben dit beginnen nemen met een andere vitaminekuur en ben blij dat ik hierdoor meer magnesium neem. Ik voel een gunstig effect, ben minder moe.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De magnesium zorgt voor vermindering van krampen in de benen. Zeer interessant bij lange wandelingen of zwemmen, enz... Gemakkelijk in te nemen en geen bijwerkingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik heb jaren lang veel last gehad van krampen, vooral in mijn "hamstrings". Tijdens de nacht schrok ik af en toe wakker van de afschuwelijke pijn en enkel nadat ik enkele rondjes "gelopen" had in de slaapkamer, kon ik weer een tijdje verder. Nadat ik Promagnor was beginnen nemen, al enkele dagen later, waren de krampen plots verdwenen en nu, enkele jaren later, ben ik er nog altijd van verlost! Een wonder
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vorige keer promagnor bruistabletten met vitmine c besteld, deze vond ik effectiever dan de capsules. Capsules zijn makkelijk in gebruik maar ik verkies de bruistabletten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Iemand had me deze pillen aangeraden ik neem ze nu reeds 10 dagen en moet nog het resultaat afwachten hopelijk helpen ze bij de spierkrampen en de prijs valt goed mee
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, verlost van die krampen in de benen dankzij de magnesium. Hier worden ze nu altijd gebruikt, gebruik ze nu ondertussen al een jaar op aanraden van de dokter
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldige producten voor de eerste keer gebruikt! Verwacht geen reactie na 1 dag! Na alweer een week bent u beter en heeft u minder last van pijnkrampen! Ik adviseer en een doos van 90 tabletten is Nikkel voor drie maanden behandeling! Ik raad grote dozen aan omdat ze 3 maanden lang stil zijn tegen lage prijzen in vergelijking met apotheken! Verzending & Retourzendingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal tegen spierkrampen. 1 pilletje per dag innemen en je merkt het verschil vrij snel. Slikt makkelijk binnen en heeft een neutrale smaak. Een aanrader.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Al iets meer dan een week lang voel ik echt een verschil na de sport: minder vermoeidheid en pijn en pijn en enkele krampen zijn verdwenen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Graag tot ziens. Het helpt om te herstellen na spierinspanning. Geen kramp meer tijdens yogasessies. Ik voel ook een beter nerveus evenwicht.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Niet tevreden. Als ik s'morgens inneem een capsule dan heb ik ganse dag last van mijn maag. Dosis 450mg ook niet de hoogste. Om die op te krijgen, neem ik nu een capsule voor het slapen gaan, dan voel ik de maagpijn niet. Voor mij is MetaRelax veel beter (900mg magnesium, taurine + vitamine D en geen maagpijn overdag!)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectief voedingssupplement bij magnesiumtekort. Geen spijsverteringsproblemen als gevolg van het innemen van deze tabletten, zelfs niet voor een lange periode
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  de beste magnesium tabs momenteel op de markt. Zeer gunstige invloed op vermoeidheid en krampen in benen vooral. Interessante prijs en steeds snel en in goede conditie verstuurd . Een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeker goed geconcentreerd product, makkelijk in te nemen, grote verpakking en schappelijk van prijs. Ik neem het tegen beenkrampen en heb er minder last van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel last van nachtelijke krampen in voeten en benen.Ik merk meteen wanneer ik enkele dagen vergeten ben een capsule in te nemen. Ik heb er helemaal geen maaglast van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  promagnor werd mij door de dokter voorgeschreven; Andere magnesium werd door mijn lichaam net zo goed opgenomen . je merkt duidelijk een verschil . een product dat ik zal blijven nemen ..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik promagnor nu reeds enkele jaren en ben er zeer tevreden over. Ik hoor van vriendinnen dat ze last hebben van spierkrampen en dat had ik vroeger ook. Nu met promagnor heb ik daar nooit meer last van
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt zeer goed tegen krampen en vermoeidheid. Zeer tevreden over dit product, dat ons trouwens werd aangeraden door de arts en apotheker omwille van het hooggedoseerd magnesium erin.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na gebruik van dit product had ik op termijn geen krampen meer in de benen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vooral bij deze hitte goed om te gebruiken om uitputting tegen te gaan. Spierkrampen zijn verdwenen, en heb meer energie en uithouding. Zou het allen aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Promagnor om nachtelijke spierkrampen in benen en handen te verminderen. Na een tijdje dit te hebben gebruikt heb ik minder last van deze krampen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had vroeger altijd spierpijnen en krampen héél waarschijnlijk ten gevolgen van de cholesterolverlagers pillen die ik moet nemen . Ik neem nu 1 capsule promagnor om de 2 dagen en ook een banaan op de promagnor vrije dag en gedaan met de krampen en spierpijnen , dit is voor mij een wondermiddel !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik promagnor al geruime tijd en dit dagelijks. Ik kan zeggen dat de krampaanvallen echt tot een minimum zijn teruggekeerd. Beter dan alle vorige producten. Topaanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn beiden snel vermoeid en energielloos en door de promagnor dagelijks in te nemen krijgen we telkens een energieboost. Ok goed voor de gemoedsrust
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had ander merk geprobeerd hiervoor, maar was minder praktisch omdat je 3 tabletten per dag moest nemen, en dan nog was dosis lager dan promagnor Dus maar snel deze opnieuw besteld!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon complément alimentaire, le magnésium est hautement dosé. Je le prends pour mes tensions musculaires au niveau du cou, soulagement évident. A recommander!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb ik altijd nodig voor de krampen in mijn benen en mijn moeder gebruikt ze ook altijd anders kunnen we soms niet slapen van de krampen in benen en tenen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Progmagnor verminderd de krampen en is stukken goedkoper of in een gewone apotheek en word aan huis geleverd. Geen parkeermoeilijkheden en benzine bespaard.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  uitstekend product wanneer men krampen in de benen bij nacht heeft.bovendien, is het magnesium goed tegen migraine, is het goed voor broze nagels
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  formidabel produkt ;helpt U vooral op spieren en gewrichten;na enkele dagen in te nemen voel je werkelijk het verschil;het lijkt wel dat men terug alles aan kan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excellent produit.Fibromyalgique,je l'utilise depuis de nombreuses années pour combattre crampes et douleurs musculaires.Très bonne tolérance.Avantage : fortement dosé et prise unique par jour.Je recommande.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  bij vergeten het in te nemen voel ik duidlijk het verschil aan mijn spieren prijs vriendelijk en makkelijk te bestellen. verloopt vlot; Niet meer wachten bij apotheek bij bestelling
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zoals elke keer ben ik Zeer tevreden over de snelle levering en leuk dat je geen verzendkosten moet betalen, en de prijs is lager dan bij de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een product dat ik al langere tijd gebruik en goed werkt, maar hier is het goedkoper en het wordt snel geleverd, het heeft een tijdje nodig eer het werkt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze producten zijn meer dan hun geld waard. Ik kan ze aan iedereen aanbevelen. De levering is heel stipt en ge moet er niet speciaal voor thuis te zijn, met andere woorden levering in een winkel is prachtig
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product om vooral in de winter in te nemen, heeft magnesium in hoge doses nodig, 1 per dag en bestrijdt vermoeidheid. Elk jaar neem ik een grote doos mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product. Mijn dochter moet dit nemen en is hier heel tevreden over. Ze kan het niet missen en voelt het direct wanneer ze deze een paar dagen niet inneemt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed opneembare magnesium, ter afwisseling met promagnor relaxation, De enige magnesium die wij doeltreffend vinden, zeker bij veel stress en veel sport
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Qua vermoeidheid merk ik niet veel verschil, maar mijn spierkrampen (ook tijdens de zwangerschap) zijn helemaal verdwenen. De promotie op dit artikel is zeker mooi meegenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig dat het drie dagen later was dan voorzien en dat ik er nog eens zelf kon om gaan. Ik had nochtans een blad op mijn garagepoort gehangen met de melding bij afwezigheid het rechtover af te geven. Hij heeft er zelfs niet naar gekeken de bezorger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesiumcapsules werken zeker efficiënt. Zijn zeer goed tegen krampen en houden de vermoeidheid onder controle. Wanneer je hardlijvig bent is dit eveneens de ideale oplossing.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktisch en zeer goedkoop in deze vorm van zes bloedplaatjes van vijftien capsules voor een "kuur" van drie maanden. Zo is één aankoop voldoende om energie terug te winnen! Een must!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Hetzelfde product als de apotheek, maar goedkoper en snel bij u thuis afgeleverd..... Bovendien profiteert u soms nog steeds van een korting.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is een zeer goed product. Omdat ik een stresserende job heb, doe ik af en toe een kuur. Na een week voel ik me sterker en heb ik meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit product nu al 8 jaar. Helpt enorm om de pijnen te verzachten van mn spieren door de fibromyalgie die ik heb. Neem dit elke avond zodat ik een goede nachtrust heb
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert ik Promagnor neem heb ik zo goed als geen krampen meer. En voel ik me fitter. Ik zal dit product verder nemen. Ik bemerk een groot verschil bij vroeger, wanneer ik het nog niet nam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dat al vele jaren in en voel mij daar goed mee.en daarmee neem ik dat nog altijd in vooral voor vermoeitheid en stress, als je u daar goed mee voelt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De hele familie gebruikt het al enkele jaren met succes. Het was ons aanbevolen door onze apotheker omdat iedereen een tekort heeft aan magnesium, in tegenstelling tot de vitaminen die gemakkelijk in het dieet te vinden zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werk zeer goed bij een inspanning vooral bij het fietsen. Gebruik deze door ze in te nemen s'morgens op nuchtere maag. Alleen tijdens de fietsmaanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt mij goed tegen vermoeidheid, lusteloosheid. In vergelijking met de instant heb ik ook geen last meer van bijwerkingen : De instant kan een beetje laxatief werken, deze capsules blijkbaar niet.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voorbereiding zeer goed verteerbaar en goed geassimileerd, ik neem 1 tablet per dag met mijn partner, we doen ongeveer 6 uur sport per week en kleine spierproblemen zijn duidelijk verminderd, vooral 's nachts.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  voor mensen die een beetje depressief, gestrest en moe zijn tijdens de winter. na een week wandelen met capsules voelt u zich veel beter en in een beter humeur.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend magnesiumsupplement om spierkrampen te voorkomen. Onder voorbehoud van lumbago aanvallen, merkte ik ook op dat het nemen van Promagnor zodra de eerste symptomen zich voordeden, de aanval verhinderde om in te grijpen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Promagnor is een hooggedoseerde magnesiumcapsule. Dit neem ik nog niet zo lang maar ik kan nu al zeggen dat de spier- en gewrichtspijn lichtjes aan het verminderen is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ons gezin neemt dit nu al tijdje, met tussenpauzes dat we het even niet nemen, maar je merkt het verschil. Goed product. aanrader als men magnesium nodig heeft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na nachtelijke krampen ben ik op aanraden van mijn huisdokter Promagnor gaan in nemen. Sedert ik dit inneem heb ik snacht geen last meer vab krampen.Ik raad het zeker iedereen aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk afslikbare capsule. Juiste dagdosis. Vlotte levering binnen gestelde termijn. Geleverd zoals afgebeeld op de website. Goede verhoudingen tussen prijs en kwaliteit
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze magnesiumtabletten zijn een goede dagelijkse toevoeging. Sinds we ze nemen voelen we ons veel uitgeruster en alerter. Ook minder spier- en gewrichtspijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit dagelijks de magnesium daar ik veel sport om krampen in de spieren te voorkomen , in de winterpauze neem ik het even niet maar voorts neem ik dit het ganse jaar in.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geeft een boost aan energie naast de natuurlijke laxerende eigenschappen. Ik raad dit product aan omdat ik er echt tevreden mee ben. Snelle levering en onberispelijke service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ben zeer tevreden over dit product. je voelt duidelijk het verschil als je het een tijdje niet hebt ingenomen. Daarom vlug weer opgestart tegen nachtelijke beenkrampen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminnen gebruiken mijn man en ik al enkele jaren tijdens de winterperiode. Op dat moment heb je minder energie en kan je deze ondersteuning goed gebruiken.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed om het cholesterolgehalte te verlagen. Je moet echter nog steeds een uitgebalanceerd dieet eten. Verminder vooral zoveel mogelijk dierlijke vetten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze vitaminnen gebruiken mijn man en ik al enkele jaren tijdens de winterperiode. Op dat moment heb je minder energie en kan je deze ondersteuning goed gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Promagnor capsules worden op aanraden van een dienst in het UZ te Gent reeds jaren ingenomen tot algemene tevredenheid. Ik ben er persoonlijk ook zeer tevreden over.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar effectief magnesiumsupplement, maar dat moet worden gecontroleerd door middel van een bloedtest. De prijs is aantrekkelijk en de levering is snel. Het is perfect, het is perfect.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben daar uiterst tevreden over na mijn kankerbehandeling nu anderhalf jaar geleden neem ik die nog en voel me er goed bij zelf de oncoloog zei dat het nog een betere één was dan hetgene hij voorschreef en nu schrijft hij ook Promagnor voor.mag ik dit samen met curcuma innemen en mijn relax Promagnor of is dit teveel van het goede? Ik neem ook wel alle dagen een emconcor. Bedankt voor de vlugge vlotte en nette levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze vitaminen het hele jaar door. Ideaal voor sporters. Koop deze altijd via deze website. Nergens anders goedkoper. Levering steeds correct en op tijd

Promagnor kopen

Je kan Promagnor van het merk Promagnor, geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Black Friday, vitamines & voedingssupplementen of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium