€ 42,48
€ 33,13
Bespaar 22% (€ 9,35)
Promotie 22% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Promagnor 90 capsules

Omschrijving van Promagnor

Magnesium
Magnesium is een mineraal zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.

Eigenschappen van magnesium
Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Specifieke eigenschappen van PROMAGNOR
Samenstelling: Promagnor is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementaire magnesium
per capsule bevat. Promagnor bevat geen suiker

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) Door de hoge dosering van Promagnor volstaat 1 capsule per dag, zelfs in gevallen van verhoogde magnesiumbehoefte.

Promagnor dient bij voorkeur vóór de maaltijd ingenomen te worden met wat water (niet met melk). Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracycline (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor minimaal 2 uur vóór of na de inname van tetracycline. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor

Magnesiumoxide; Geleermiddel: Hydroxypropylmethylcellulose (E464); Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat (E470b); Kleurstof: Titaandioxide ( E171).

1 capsule bevat 450 mg MAGNESIUM element (120% RI*)
Deze capsules bevatten geen gelatine.

* RI = Referentie-Inname

Waarschuwing

 • Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. 
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
 • Bewaren beneden 25°C.
 • De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 42,48
€ 33,13

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Très efficace

  Ayant eu des crampes pendant ma grossesse, j'ai commencé à prendre Promagnor, il fonctionne vraiment bien

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  tegen nachtelijke spierkrampen

  Promagnor neem ik 1 capsule 's morgens voor meer energie tijdens de dag en om nachtelijke spierkrampen in de onderbenen en voeten tegen te gaan. Ik neem deze het hele jaar door

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede aanvulling

  Zeer goed product, pak het alle dagen en voel het meteen als ik een dag oversla. Het wordt ook aan deftige prijs verkocht. De levering is ook steeds netjes op tijd. ik kan dit product alleen maar aanraden. volledige bijsluiter bijgevoegd. negentig capsules geeft je dus 3 maanden een goed gevoel en geen pijnlijke spieren of gewrichten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor kopen

Je kan Promagnor van het merk Promagnor , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Back to school of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium