€ 18,78
€ 15,21
Bespaar 19% (€ 3,57)
Promotie 19% korting
Bijsluiter van Promagnor Instant Citroen 30 stick

Omschrijving van Promagnor Instant Citroen

Magnesium: Magnesium is een mineraal, zoals calcium, ijzer en andere, dat bij tal van lichaamsfuncties onmisbaar is. Ons lichaam kan echter zelf geen magnesium aanmaken en is daarom aangewezen op de dagelijkse inname van magnesium uit de voeding. Onze hedendaagse voedingsgewoonten kunnen echter gemakkelijk leiden tot een ontoereikende magnesiumopname. Bovendien zijn er een aantal specifieke omstandigheden waarbij de behoeften aan magnesium verhoogd zijn, zoals de groeifase, zwangerschap, intensieve sportbeoefening en tijdelijke vermoeidheid.
 
Eigenschappen van magnesium: Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Samenstelling van PROMAGNOR Instant Elke stick Promagnor Instant bevat 350 mg magnesium onder de vorm van een fijn poeder dat onmiddellijk op de tong smelt en achteraf ingeslikt wordt. Drinken is hierbij niet nodig. Eenmaal het poeder op de tong ligt en begint te smelten, wordt een aangename citroensmaak ervaren.  

Indicatie

Magnesium draagt bij tot een normale spier- en zenuwfunctie, vermindering van vermoeidheid en een normaal energetisch metabolisme.

Gebruik van Promagnor Instant Citroen

Aanbevolen dosis per dag (volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar) 1 stick per dag, bij voorkeur vóór de maaltijd, volstaat, zelfs in geval van een verhoogde magnesiumbehoefte.

1. Giet de inhoud van de stick op de tong.
2. Laat het poeder enkele seconden smelten op de tong.
3. Slik het gesmolten poeder in; drinken is hierbij niet nodig.
Indien u gelijktijdig behandeld wordt met tetracyclines (een bepaald soort antibioticum), neemt u Promagnor Instant minimaal 2 uur vóór of na de inname van de tetracyclines in. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Ingrediënten Promagnor Instant Citroen

Magnesiumoxide; Voedingszuren: Natriumcitraat, Citroenzuur; Glucose; Vulstof: Sorbitol; Antiklontermiddelen: Natriumcarboxymethylcellulose, Magnesiumstearaat; Aroma (Citroen); Zoetstoffen: Aspartaam, Natriumcyclamaat.

Bevat een bron van fenylalanine. Bevat suiker en zoetstoffen.
Eén stick bevat 350 mg MAGNESIUM element (93% RI*). *RI = Referentie inname. 

Waarschuwing

- Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
- Dit product bevat een bron van fenylalanine, en bevat ook zoetstoffen.
- Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.
- Bewaren beneden 25°C. De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen licht.
€ 18,78
€ 15,21

Laatste reviews en ervaringen met Promagnor Instant Citroen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  krampen

  ik gebruik de sticks bij krampen en het gaat direct over . ik zou het iedereen aanraden die last heeft van krampen in de voeten of benen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  magnesium supplement

  voldoet volledig aan mijn verwachtingen, heb geen krampen meer in mijn benen, voel mij mij ook fit en minder vermoeid dan voorheen , aangenaam van smaak en gemakkelijk in te nemen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed

  zeer goed

  Was deze beoordeling nuttig?

Promagnor Instant Citroen kopen

Je kan Promagnor Instant Citroen van het merk Promagnor , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium