€ 44,95
€ 35,51
Bespaar 21% (€ 9,44)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ViaNatura Proprostex

Vianatura Proprostex maxi

- Bevat sabal met b-sisterol, een plantaardige werkstof met een gunstige invloed op de mannelijke functies en op de urinewegen.
- Sabal ondersteunen de voortplantingsfuncties.
- Zink draagt bij tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed en tot de instandhouding van een goede voortplanting en vruchtbaarheid.
- Grote brandnetel ondersteunt de vitaliteit en helpt je energie peil te verhogen.

 

 

Indicatie

Proprostex met sabal, ondersteunt de mannelijke functies + pompoenpitten, grote brandnetel, zink

Gebruik van ViaNatura Proprostex

Startdosis 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd.
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd. 
Innemen met veel water.

Ingrediënten ViaNatura Proprostex

Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Per 3 capsules *RI
Sabal 375 mg 
Grote brandnetel 90 mg 
Pompoen 60 mg 
Kers 15 mg 
Echte guldenroede 15 mg 
Wilgenroosje 15 mg 
Zink 3 mg 30%
*RI: Referentie inname

Waarschuwing

Droog en koel te bewaren (max 24°C)

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 44,95
€ 35,51

Laatste reviews en ervaringen met Vianatura proprostex

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van dit product, i.s.spraak met een vriend apotheker. Plas pauzen per nacht van vroeger soms 4 x, nu tot max. één maal... Voor al er is keuze voor mannen of vrouwen...een aanrader wie ook dat probleem heeft. Hartelijk dank voor de vlotte, voordelige en correcte levering...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kan het eigenlijk niet echt beoordelen. Want ik neem het nog maar 2 weken en het is hoe dan ook preventief, ik had dus nog geen enkel probleem bij het plassen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem Proprostex reeds vele jaren met veel succes. Geen enkel prostaatprobleem en ondanks leeftijd geen nachtelijke plasproblemen. Geen enkele bijwerking.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik ik al jaren 2stuks in de morgen ,ik ben 72jaar en tot nu toe geen problemen met de prostaat! bloedtesten psa 0.50,ik doe verder zolang ik leef! de specialisten raden het zeker niet af!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar zou het effect hebben - je moet het op de langere termijn nog maar een week zien nu ik eraan werk - ik begin een klein verschil te zien - maar zoals ik al eerder zei, moet je het op de lange termijn zien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dat middel reeds lang en met goede resultaten en mijn psa waarden blijven normaal als ik dat neem terwijl ze anders te hoog zijn.Zeker een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik ben nog maar pas begonnen met inname van proprostex.zonder dat ik last had aan de prostaat,maar alleen maar ter voorkoming,wil ik dit een uitproberen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik prosprostex gebruik heb ik veel minder tijdens het plassen. Er is een veel kleiner gevoel van branderigheid tijdens het plassen, dus zeer tevreden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed resultaat maar dit product dient langere tijd genomen worden en voor een blijvend resultaat blijven nemen .. Indien er zich toch nog problemen voordoen dosis verhogen heeft mij tot op heden geholpen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik propostex via natura 180 capsules al een hele tijd, en ik vind dat het bijdraagt tot voorkoming van prostaatvergroting, de produkten die er inzitten hebben een zeer gunstige invloed,ik vind het een goede zaak dat ge dat nu online kunt bestellen bij Farmaline, ik kan het iedere man aanraden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik dit product al jaren en heb geen last. Ik voel me prima en geloof erin. Het is beter een natuurprodukt te nemen i.p.v. een operatie of andere medicijnen, indien nodig. Ik neem dit ter preventie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  proprostex neem ik al jaren met zeer goed resultaat.Wateren is beduidend gemkkelijker en regelmateger, zeker bij nachtelijk opstaan.het was bij mij vroeg begonnen, erfelijk.

ViaNatura Proprostex kopen

Je kan ViaNatura Proprostex van het merk ViaNatura, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Prostaat