€ 44,95
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ViaNatura Proprostex

Proprostex® is een uitgebreide formule met bestanddelen specifek voor de mannelijke functies. Proprostex® bevat sabal met b-sitosterol, een plantaardige werkstof met een gunstige invloed op de mannelijke functies en op de urinewegen. Sabal is bovendien een bron van essentiële vetzuren die de voortplantingsfuncties ondersteunen.
Aan Proprostex® zijn verder nog grote brandnetel en zink toegevoegd. Zink draagt bij tot de instandhouding van een gezond testosterongehalte in het bloed en tot de instandhouding van een goede voortplanting en vruchtbaarheid. Grote brandnetel ondersteunt de vitaliteit en helpt je energiepeil te verhogen. Proprostex® bevat ook pompoenpitten, wilgenroosje, echte guldenroede en kersensteel.
Proprostex® is een complete formule voor de man om zijn gezondheid én zelfvertrouwen op een goed peil te houden!

Inhoud: 180 capsules

Indicatie

Proprostex
 • met sabal, pompoenpitten, grote brandnetel, zink
 • met sabal, ondersteunt de mannelijke functies

Gebruik van ViaNatura Proprostex

Startdosis: 3 x 2 capsules per dag voor de maaltijd.
Onderhoudsdosis: 3 x 1 capsule per dag voor de maaltijd.
Innemen met water.

Ingrediënten ViaNatura Proprostex

Vulstoffen: Cellulose, Extract van Sabal serrulata (Sabal), omhulling: Gelatine, Extract van Urtica dioica (Grote brandnetel, blad), Extract van Cucurbita pepo (Pompoen, zaad), antiklontermiddelen: Magnesiumstearaat; Siliciumdioxide, Extract van Prunus domestica (Kers, vrucht), Extract van Solidago virgaurea (Echte guldenroede, bovengrondse delen), Extract van Epilobium angustifolium (Wilgenroosje), Zinksulfaat (Zink).

Per 3 capsules:

Sabal 375 mg 
Grote brandnetel 90 mg 
Pompoen 60 mg 
Kers 15 mg 
Echte guldenroede 15 mg 
Wilgenroosje 15 mg 
Zink 3 mg (RI*: 30%)

*RI: Referentie inname

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Aanbevolen droog en koel te bewaren (max 24 °C). Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

€ 44,95

Laatste reviews en ervaringen met ViaNatura Proprostex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Proprostex

  Mijn man gebruikt dit natuurlijk produkt al jaren. Bij het ouder worden helpt elk ondersteunend natuurlijk produkt. Omdat dit veel invloed heeft op de urinewegen en helpt bij eventuele plasproblemen. Een aanrader !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  proprostex

  ik heb hier voordeel van op mijn levenskwaliteit

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  proprostex capsules

  mijn man is 72 jaar en neemt reeds meer dan 15 jaar proprostex. Tot nu toe heeft hij nog nooit last gehad van prostaatproblemen waar velen van zijn leeftijd wel mee kampen. Hij is er dus heel content mee. Wij kunnen dit aan alle mannen aanraden.

  Was deze beoordeling nuttig?

ViaNatura Proprostex kopen

Je kan ViaNatura Proprostex van het merk Vianatura , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Prostaat