€ 25,10
€ 22,34
(€ 19,43 / 100 g)
Bespaar 11% (€ 2,76)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Proshield Plus Huidbeschermende Zalf

Proshield Plus Skin Protectant, zinkvrije, beschermende barrièrecrème voor de verzorging van de geïrriteerde of beschadigde huid met letsels ten gevolge van vocht bij o.a. decubitus stadium 1 en 2. De crème is op basis van dimethicon, polyethyleen en een bioadhesive (voor goede hechting) en is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. De crème is zinkvrij en dus geschikt voor patiënten met radiotherapie. De crème is een mild alternatief voor de verzorging van zowel de nog intacte als de beschadigde huid met letsels bij decubitus problemen of andere huidproblemen (smetplekken, ontvellingen) veroorzaakt door vocht. De crème bevat geen zinkoxide en is daarom ook geschikt voor de behandeling van bestralingspatiënten.

Specificatie:
 • op basis van dimethicon en polyethyleen zinkvrij;
 • geschikt voor radiotherapie beschermend mild;
 • kan op intacte en beschadigde huid

Indicatie

PROSHIELD Plus is bestemd voor de verzorging van intacte of beschadigde huid bij veel voorkomende ernstige of chronische diarree of incontinentie. Ook bestemd voor het inbrengen van vocht en beschermen van een zeer droge huid.
 
 
Waar kan PROSHIELD Plus voor ingezet worden?
 • Intacte huid
 • Beschadigde huid (bv. ontvellingen en oppervlakkige wonden tot graad II veroorzaakt door incontinentie)
 • Bescherming tegen urine en ontlasting
 • Helpt het risico te verkleinen op incontinentie geassocieerde dermatitis
 • Voor een klinisch droge huid
 • Vochtinbrengend, om de huid soepel en gehydrateerd te houden

Gebruik van Proshield Plus Huidbeschermende Zalf

Voorbereiden:
reinig de huid vooraf met Proshield Foam & Spray Cleanser maak de spuitflacon met Cleanser gebruiksklaar door de pomp enige malen in te drukken voor gebruik als spray; zet de spuitmond op 'on' spuit Proshield Foam & Spray Cleanser over het gehele beschadigde gebied even in laten werken, daarna afnemen met een droge handdoek voor aanbrengen in schuimvorm; zet de spuitmond op 'on' en trek de spuitmond naar voren

Aanbrengen:
breng voldoende Proshield Plus aan en herhaal zo vaak als nodig breng eveneens een laag aan vóór het slapen gaan of wanneer om andere redenen langdurig contact met natte luiers of kleding te voorzien valt

Waarschuwing

UITSLUITEND VOOR UITWENDIG GEBRUIK. 
Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen grondig met water spoelen. Indien de aandoening verslechtert of binnen 7 dagen niet verbetert, een arts raadplegen. Gebruik vermijden bij personen van wie bekend is dat zij een allergische overgevoeligheid voor enige van de vermelde bestanddelen hebben. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 
Niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum. Niet gebruiken indien het product beschadigd is.
€ 25,10
€ 22,34
(€ 19,43 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Proshield Plus Huidbeschermende Zalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  aanrader

  Heb al veel crèmes geprobeerd. Maar deze crème werkt écht. Deze beschermd heel goed de huid en de huid blijft gehydrateerd. Maakt de huid wel glanzend. In het aangezicht gebruik ik wat los poeder erover (mijn neus was aan het vervellen) en dan merk je er niets van. Gebruik het ook als bescherming in de liesstreek als ik mijn racebroek voor de fiets aandoe. De zalf blijft ook superlang zitten, wel de ganse dag. Het lijkt wat op vaseline maar daar zit petroleum in en dat droogt de huid zelfs op langere termijn uit. Je komt ook lang toe met zo een tube. Dus deze is zeker een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Fijn gevoel

  Geeft zeker deugddoende bescherming bij irritatie van de huid

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Perfect

  Snelle levering en goede prijs

  Was deze beoordeling nuttig?

Proshield Plus Huidbeschermende Zalf kopen

Je kan Proshield Plus Huidbeschermende Zalf van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters