Proshield Schuim & Spray Lotion 235 ml

Smith & Nephew  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 20,48
€ 18,43
(€ 7,84 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Proshield Schuim & Spray Lotion


PROSHIELD◊ Foam & Spray is een mild, vochtinbrengend reinigingsmiddel met uitgebalanceerde pH zonder aerosol dat niet afgespoeld hoeft te worden en tevens irritatie en droogheid van de huid van de patiënt tot een minimum beperkt. Het product is samengesteld om geuren en afgebroken opgedroogde feces te helpen verwijderen en het minder noodzakelijk te maakt kwetsbaar weefsel te schrobben. Voordelen Zacht - een zacht reinigingsmiddel met uitgebalanceerde pH dat niet afgespoeld hoeft te worden, ontworpen om de huid soepel en gehydrateerd te houden Grondige reiniging - om geur te verwijderen en opgedroogde ontlasting op te lossen Flexibel - geïndiceerd voor intacte en beschadigde huid veroorzaakt door incontinentie Heeft een breed scala aan indicaties - het is o.a. geïndiceerd voor totale lichaamsreiniging, het verwijderen van antiseptische oplossingen, moeilijk te verwijderen vuil en huidbeschermers zoals PROSHIELD◊ Plus

Waarschuwing

PROSHIELD◊ Foam & Spray is bestemd voor de reiniging van intacte of beschadigde huid bij veelvoorkomende ernstige of chronische diarree of incontinentie. Ook bestemd voor het verwijderen van urine en feces, opgedroogd bloed, postoperatieve antiseptische oplossingen en ander debris dat moeilijk van de huid te verwijderen is. Het kan tevens gebruikt worden voor het verwijderen van huidbarrières zoals PROSHIELD◊ Plus huidbescherming.

€ 20,48
€ 18,43
(€ 7,84 / 100 ml)

Proshield Schuim & Spray Lotion kopen

Je kan Proshield Schuim & Spray Lotion van het merk Smith & Nephew , geproduceerd door SMITH NEPHEW , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging