€ 28,50
€ 25,65
Bespaar 10% (€ 2,85)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Prostaxen

Prostaxen is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen , mineralen, plantenextracten en specifiele antioxidant-nutriënten die het behoud van de gezonde prostaatfunctie en de normale hormonale balans bij de man helpt ondersteunen. 

Enige voedingssupplement voor de prostaat dat glutathion bevat. 

Indicatie

Ondersteunt het behoud van de normale hormonale balans in de prostaat.

Gebruik van Prostaxen

1 tablet per dag bij de maaltijd

 

Ingrediënten Prostaxen

Per tablet: 
Actieve ingrediënten:
Serenoa repens (zaagpalm) 160 mg, Camellia sinensis (theestruik) 150 mg, Zink monomethionine 112.5 mg (22.5 mg zink) (*225%), Cucurbita pepo (pompoen) 100 mg, Vitamine E 30 mg (*250%), Solanum lycopersicum (tomaat) 30 mg (=1.5 mg lycopeen), Selenomethionine 21 mg (=105 µg Se) (*190,91%), L-Glutathion 15 mg, Vitamine B6 3mg (*214,29%).

Niet-actieve ingrediënten: Vulstoffen: Microkristallijne cellulose, Tricalciumfosfaat. Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide. Glansmiddel: AquaPolish (Hydroxypropylmethylcellulose, Stearinezuur, Titaniumdioxide, Ijzeroxide, Chinolinegeel, zonnegeel, riboflavine)

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 28,50
€ 25,65
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Prostaxen

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief bij prostaatproblemen ! Moet nu veel minder gaan ^plassen op een dag... Helpt me om mij even in te houden.... En toch is Prostaxen een natuurlijk hulpmiddel én moet je maar één tablet hiervan per dag innemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product werd voorgeschreven op dokters voorschrift om de PSa waarden te doen dalen. Na enkele maanden dagelijks gebruik, zijn deze waarden spectaculair gedaald.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Snelle levering en in overeenstemming met de volgorde gunstig effect te worden bevestigd door verdere analyse - ik beveel het aan iedereen die lijdt aan deze nadelen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Remedie geadviseerd aan mijn man door de uroloog om te helpen zorgen voor een goede prostaatfunctie. De symptomen die werden waargenomen voor de behandeling van Prostaxen zijn verdwenen.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product PROSTAXEN enige tijd geleden aangekocht bij farmaline, ben in feite nu al tevreden, alhoewel ik nog niet alle pillekes heb ingenomen Zit ongeveer aan de helft , daarom een score van 4 Een aanrader voor wie s'nachts eens uit bed moet om een plaske te plegen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik deze tabletten inneem minder pijn in de onderbuik en minder problemen bij het plassen. Maar kan niet weten of het alleen de tabletten zijn. Gebruikte een tijd ook Chinese kruiden. Opvallend was wel dat na een tweede onderzoek bij de uroloog werd vastgesteld dat de prostaat iets groter dan normaal was. Bij een eerste onderzoek werd vastgesteld dat prostaat vergroot was. Onderzoek is echter n twee verschillende ziekenhuizen gedaan. Of het verschil komt door een andere kijk van de betreffende uroloog of door gebruik van prostaxen in samenwerking met chinese kruiden weet ik niet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door één tablet dagelijks in te nemen wordt de prostaat in een optimale staat gehouden. Ik neem dit product reeds enkele maanden en heb geen enkele bijwerking ervaren.

Prostaxen kopen

Je kan Prostaxen van het merk Nutriphyt, geproduceerd door NUTRIPHYT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Man > Prostaat
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
50+ > Prostaat