€ 18,99
€ 16,14
(€ 322,80 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,85)
Bijsluiter van Protectis 5 ml druppels

Omschrijving van Protectis

De natuurlijke darmflora kan door diverse omstandigheden gewijzigd worden (zwangerschap, reizen, stress, gebruik van geneesmiddelen - in het bijzonder gebruik van antibiotica, ...). Door de aantasting van de darmflora kan ook de darmfunctie negatief beïnvloed worden.

Lactobacillus reuteri Protectis is een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal. Lactobacillus reuteri Protectis maakt deel uit van de natuurlijke darmflora.
Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Protectis

Flesje voor een behandeling van 30 dagen.

De dosering bedraagt 5 druppels per dag.

Goed schudden voor gebruik.

Door rustig op de tube te duwen, zullen de druppels zich langzaam vormen en is het gemakkelijk om te doseren.

De druppels mogen gegeven worden op een lepel en mogen toegevoegd worden aan melk, water of gelijk welke andere koude drank of voeding.

Ingrediënten Protectis

Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) (108 levende cellen per 5 druppels) / Cholecalciferol (Vitamine D3) (10 µg per 5 druppels = 400 IE) / Zonnebloemolie / Vulstof: Middellange keten triglyceride / Stabilisator: Siliciumdioxide (E551).

Protectis® EasyDrops bevat geen lactose en geen gluten en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-en glutenintolerantie.

Protectis® EasyDrops kan gebruikt worden door diabetespatiënten.

Waarschuwing

De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit warm! De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen.
 • Protectis® kan veilig gebruikt worden bij zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
 • Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van eten of drinken niet.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
€ 18,99
€ 16,14
(€ 322,80 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protectis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Protectis

  Wij gebruiken al 2 maanden en hebben het gevoel dat de krampjes veel minder zijn. Daarnaast moeten we geen extra vitamine D meer geven aangezien dit in het product aanwezig is.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ideale vitaminetjes

  Ik heb deze druppels eindelijk gevonden en het helpt mijn klein babytje tegen de buikkrampjes ook.. hij kan moeilijk grote boodschap doen maar sinds ik deze druppeltjes neem is alles veranderd! Top

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Niet snel effect maar het effect is er.

  De druppeltjes zijn gemakkelijk te doseren en zijn te doen van smaak. Het is even wennen aan de smaak maar ze worden het gewoon. Het effect was bij ons pas na 3 dagen merkbaar maar eens het goed begint te werken dan merk je ook echt wel het verschil.

  Was deze beoordeling nuttig?

Protectis kopen

Je kan Protectis van het merk Protectis, geproduceerd door EG NV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Darmflora of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora