€ 16,62
€ 14,96
(€ 299,20 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,66)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Bijsluiter van Protectis 5 ml druppels

Omschrijving van Protectis

De natuurlijke darmflora kan door diverse omstandigheden gewijzigd worden (zwangerschap, reizen, stress, gebruik van geneesmiddelen - in het bijzonder gebruik van antibiotica, ...). Door de aantasting van de darmflora kan ook de darmfunctie negatief beïnvloed worden.

Lactobacillus reuteri Protectis is een bacterie die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam, meer bepaald in het spijsverteringskanaal. Lactobacillus reuteri Protectis maakt deel uit van de natuurlijke darmflora.
Vitamine D3 draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Indicatie

Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem.

Gebruik van Protectis

Flesje voor een behandeling van 30 dagen.

De dosering bedraagt 5 druppels per dag.

Goed schudden voor gebruik.

Door rustig op de tube te duwen, zullen de druppels zich langzaam vormen en is het gemakkelijk om te doseren.

De druppels mogen gegeven worden op een lepel en mogen toegevoegd worden aan melk, water of gelijk welke andere koude drank of voeding.

Ingrediënten Protectis

Lactobacillus reuteri DSM 17938 (Lactobacillus reuteri Protectis®) (108 levende cellen per 5 druppels) / Cholecalciferol (Vitamine D3) (10 µg per 5 druppels = 400 IE) / Zonnebloemolie / Vulstof: Middellange keten triglyceride / Stabilisator: Siliciumdioxide (E551).

Protectis® EasyDrops bevat geen lactose en geen gluten en kan zodoende gebruikt worden door personen met lactose-en glutenintolerantie.

Protectis® EasyDrops kan gebruikt worden door diabetespatiënten.

Waarschuwing

De druppels mogen gegeven worden op een lepel of mogen toegevoegd worden aan melk, water of om het even welke andere drank of voeding – nooit warm! De warmte kan de levende culturen van Lactobacillus reuteri schade berokkenen en vernietigen.
 • Protectis® kan veilig gebruikt worden bij zwangere vrouwen en tijdens de borstvoeding.
 • Het toevoegen van de druppels verandert de smaak van eten of drinken niet.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
€ 16,62
€ 14,96
(€ 299,20 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protectis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product voor ons kleintje. Goed werkend product ook met vitamis d erin . Goed als jouw kleintje diarree heeft . Zou deze zeker en vast niet meer kunnen missen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van onze vroedvrouw geven we sinds enkele weken na de geboorte deze vitamine d ipv de gewone. Het helpt bij de krampen, deze zijn gevoelig verminderd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product aanbevolen door mijn kinderarts om zijn darmen te behandelen na een goede diarree. Het is jammer dat het slechts in 5 ml bestaat en dat de prijs vrij duur is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Super voor de kleine meid! Ik geef haar elke morgend 5druppels en merk na enkele dagen toch een verschil. Wel redelijk duur in aankoop maar het is het waard
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Protectis 5ml druppels is een ideale product om bij baby's en peuters de nodige vitamines als vervanger van het zonlicht aan te vullen. Dit op aanraden van de specialist.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik geef dit product al enkele jaren aan mijn kinderen, als remedie en vooral bij het gebruik van antibiotica om de darmflora te regenereren en te behouden. Ik ben er zeer tevreden mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit vitamine D product die ik gebruik om het vitamine D gehalte van mijn zoontje van 2 jaar op peil te houden. Zeer makkelijk te doseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed om weerstand van je baby te versterken vanaf de geboorte. Vervangt ook tijdelijk de vitamine D druppels die je baby nodig heeft,dus 2 in 1 en makkelijk te geven via de voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt de darmen beter te werken, wat minder krampjes erdoor. Pluspunt: vitamine D erin verwerkt. Twee vliegen in één klap. Aan te raden vanaf de geboorte en makkelijk te doseren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed voor de darmtransit. Dochtertje sinds gebruik niet meer geobstipeerd. Lijkt ook minder vlug last te hebben van diarree bij buikgriep door deze vitaminen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Baby maakt geen probleem vd smaak en textuur. Geen effect opgemerkt op buikkrampen, maar geloof wel in de positieve invloed ervan op de darmflora. Wel erg prijzig, gelukkig iets goedkoper online dan bij apotheek!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Er is een merkbare verbetering in de weerstand. Het is heel handig in gebruik! Goede kwaliteit. Ik ga het blijven gebruiken, zo lopen de kinderen minder snel een verkoudheid op.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk in gebruik, blijkbaar heel lekker van smaak want zoontje van 1,5 doet met plezier zijn mondje open. Enige nadeel is dat het flesje snel op is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt goed, gebruik dit product nu reeds enkele maanden en het resultaat vind ik is optimaal. de druppels zijn gemakkelijk doseerbaar en kunnen zeer gemakkelijk ingenomen worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We schaften dit product aan op aanraden van onze kinderarts, aangezien onze baby last had van krampjes. Handig flesje, druppels komen er goed uit en onze baby lust ze ook nog. Wij zullen dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer gemakkelijk in gebruik om te doseren en een handige verpakking. Onze baby lust het heel graag. Op aanraden van onze kinderartse om zijn weerstand wat te verhogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Protectis werkt zeer goed voor een goede darmflora van baby/peuter. Krampjes verminderen zichtbaar. Het bevat vitamine D waardoor je dit niet meer appart dient te geven aan je kindje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij hebben deze druppels al 5 keer gekocht voor zowel onze oudste dochter van 2,5 jaar als ons jongste dochter van 2 maanden. Doordat de kleinste al 2 keer antibiotica heeft moeten gebruiken, geven we deze druppels als onderstuening. Ze zijn gemakkelijk te geven en we merken dat het haar goed doet.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Très bon produit, facile à donner avec le flacon souple. Seul inconvénient, le flacon opaque ne permet pas de savoir le niveau de remplissage et par conséquent quand le flacon est presque vide.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels geef ik dagelijks om de darmflora te stimuleren. Als je dit enkele dagen volhoudt zie je resultaat. Ik raad toch wel aan om het te blijven geven. Je kan de druppels rechtstreeks in het mondje toedienen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje vind het superleuk om dagelijks 5 druppeltjes in z'n mondje te laten druppelen, De smaak zal dus zeker niet tegenvallen en dat maakt het alleen maar leuker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt goed tegen de buikkrampen van baby’s en versterkt tegelijk ook de darmpjes, makkelijk toe te dienen door handige verpakking. De druppels vallen er heel gemakkelijk uit, waardoor het makkelijk te geven is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef telkens een kuur protectis als ik merk dat mijn zoontje last heeft van krampjes. Het werkt niet instant, maar helpt wel tegen de krampen op langere termijn. Een goede ondersteuning van de darmflora. Ook goed is dat er vit D inzit, dus hoef je maar 1 keer te druppelen. En dit is een duwtube, dus de druppels komen snel. Ook handig met een ongeduldige baby.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Naast het feit dat de effectiviteit me niet verschrikkelijk lijkt, droogde het product zeer snel in de fles. Dus na slechts 15 dagen gebruik moest ik het weggooien. Zijn prijs niet waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppeltjes helpen om de stoelgang van mijn zoontje van 8 weken op te verbeteren en op gang te brengen. Ik heb niet de indruk dat het helpt tegen krampjes.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer effectief geef ik het aan mijn dochter als ze diarree heeft en het stopt direct. Ik heb al verschillende remedies gebruikt maar de enige die effectief is geweest is beschermd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  In plaats van alleen vitamine d toe te dienen, kies ik steeds voor deze variant. Heb de indruk dat de druppels de weerstand van mijn dochtertje echt versterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed voor de krampjes ! Is een stuk beter nu en wij zijn tevreden van dit product mits de baby rustiger is. Het is Gemakkelijk aan de fles toe te voegen,
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handig toe te dienen. Uitloop gaat vlot. Baby neemt het goed aan. Goed product, vlot in gebruik. Doet wat het moet doen. Beantwoord aan de verwachtingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handig doseerbare druppeltjes ter bevordering van de darmflora. Op aanraden van onze kinderarts zijn we dit opgestart. Er zit ook vitamine D in die essenteel is voor baby's en jonge kinderen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed middel om de darmflora te herstellen, na een paar dagen dit in te nemen merk je een duidelijk verschil, werkt hier zowel tegen diarree als constipatie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Baby reageert ok op deze druppels. Gemakkelijk om toe te dienen in het mondje. Goed voor de darmpjes van het kindje. Bevat ook nodige vitamine D voor de baby
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppels hebben mijn dochtertje echt goed geholpen tegen de krampjes. ze is nu acht maandjes en krijgt deze nog steeds dagelijks. ook de smaak valt heel goed mee!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product doet wat het belooft, baby kan gemakkelijke stoelgang maken na het innemen van de druppels. Ook handig dat vitamine D extra niet meer nodig is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is natuurlijk geen echte medicatie, maar kan de darmwerking toch wat ondersteunen in geval die ontregeld is bij een baby. Wel wat moeilijk te zien hoeveel druppeltjes er in het mondje belanden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik geef deze drupjes ter bevordering van het darmstelsel van mijn pasgeboren zoontje. Ook mijn ouder zoontje krijgt deze druppels als hij last heeft van buikloop.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, mijn dochter waardeerde zijn smaak, zeer gemakkelijk te geven. De doorgang van mijn dochter is geregulariseerd, ik raad het aan met gesloten ogen.........................................................................................
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Verbetert de situatie en maakt het mogelijk de goede bacteriën beetje bij beetje op te bouwen voor een kind, zodat de darm en het spijsverteringsstelsel op zijn plaats kunnen worden gebracht
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goed alternatief voor de vitamine D druppels die de babytjes moeten innemen en als ze ook heel veel last hebben van darmkrampen. Het helpt ineens de darmflora te verbeteren en de krampen te verminderen of weg te gaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat mijn dochtertje heel veel last heeft van haar darmpjes, geven we deze druppeltjes dagelijks voor het behoud van een goede darmflora. Ze heeft hierdoor minder last van krampjes en geeft minder melk terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken deze druppels nu al een paar weken bij ons zoontje. En de krampjes zijn minder. Het duurt wel een tijdje vooraleer deze echt werken, tien gebruikte wij deze in combinatie met de mama natura druppels
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden van! Onze baby heeft dankzij dit product minder last van haar darmpjes! Dit werd ons aangeraden in het ziekenhuis en blijven hier zeer tevreden van.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over deze druppeltjes. Mijn kindje heeft geen last van bijwerkingen zoals diarree. Er zit ook vitamine D in. maar 5ML is wel te weinig.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt goed ipv vitamine D, hier kreeg onze kleine vriend krampen van en deze zijn verdwenen sinds we protectis gebruiken. Verpakking ( tube ipv flesje) is ook verbeterd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn kinderarts had protectis aangeraden voor mijn dochtertje om de darmflora te beschermen tijdens een antibioticakuur. Zij heeft merkelijk minder last gehad van bijwerkingen zoals diarree. Erg tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is gewoon een must voor onze kleine baby. Ze hebben dit absoluut nodig om hun vitaminen op het juist peil te houden en bij ons lijkt dit goed te lukken want we hebben een zeer happy baby ! Ben ook tevreden dat ik ze hier een stuk goedkoper heb kunnen aankopen !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De protectis is een product dat goed werkt bij dunne darmstoornissen..... Ik ben blij.... Ik doe soms meerdere kuren gedurende 2 weken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een fantastische product, mijn dochtertje heeft last van krampjes en de kinderarts had dit voorgesteld. Volgens de studie was het 45min minder huilbuien. En het werkt echt, we hebben 's Avonds geen huilbuien meer gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt de darmflora weer te herstellen en zorgt ervoor dat je baby een normale stoelgang heeft. Mijn kindje had eerst veel last van de platte stoelgang maar na een week deze druppels te gebruiken is hij er helemaal van af
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De protectie druppeltjes zijn super handig als je borstvoeding geeft. een baby heeft dan extra vitamine d nodig en die zitten in protectis samen met nog andere goede dingen voor de stoelgang en krampjes
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn probiotica voor baby's. Sterk aanbevolen voor baby's geboren door een keizersnede, alle baby's kunnen het gebruiken om hun dunne darm goed te trainen. Te geven op een lege maag. 6 maanden voor keizersnede. En de boerderijprijs is echt interessant!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn zoontje maakte bij de thuiskomst geen stoelgang meer. Via spoed hebben ze mij dit aanbevolen om zijn darmpjes in werking te stellen. In combinatie met hepar (magnesium) water werkte dit als niets! Achteraf van water gewisseld en het doet nog steeds zijn bewezen dienst! Super product!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over deze druppeltjes. Heb deze in vervangen voorgesteld geweest door m'n vriendin omdat m'n zoontje ook problemen had met een trage stoelgang. Sedert deze druppeltjes is deze al vlotter geworden!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Druppelt iets te snel en is dus vrij snel leeg. Jammer, want veel duurder dan gewone vitamine D druppels en ik heb niet het gevoel dat het hier veel helpt bij de krampjes...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, gemakkelijk om toe te dienen op lepeltje, kindjes vinden het lekker. Bevat ook vit D waardoor het extra toedienen van vit D niet meer nodig is.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  super product dat het mogelijk maakt om een goede doorvoer te vinden bij kinderen en de smaak is niet onaangenaam. Niet zoals sommige producten........................................................................................................
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  It is not very helpful in our case. we were hoping this product can help baby's digest, but it didn't. however the website is good. delivers quickly. .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze druppeltjes zorgen ervoor dat mijn dochtertje weinig krampjes heeft en tegelijkertijd haar dosis vitamine D binnenkrijgt. Langs deze weg wordt haar immuunsysteem ook versterkt, hopelijk heeft ze daardoor minder kans op allergieen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds we deze druppels geven aan ons zoontje heeft hij duidelijk veel minder last van krampjes! zijn stoelgang is steviger en hij is weer een blije baby!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Handig om in huis te hebben, bij krampjes, diarree, etc. Wel niet vergeten dat hier ook vitamine D in zit en je dus niet tegelijk ook nog extra vitamine-D-druppels bij mag geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dankzij protectis maakt m'n baby terug vlot elke dag stoelgang. Hij heeft ook minder last van krampjes. Nadeel: kleine verpakking en dus vrij duur in gebruik.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geadviseerd door onze kinderarts voor koliek, maar is niet veel veranderd..... We blijven het aan onze twee lui geven, maar een beetje gedemotiveerd moet ik toegeven.........
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt een tijdje vooraleer de druppels werken. Dit is geen instant-medicijn maar eerder een kuur. Ons baby'tje van 10 weken blijft veel last hebben van krampjes omwille van KMA. Hier hebben de protectis-druppels dus weinig invloed op.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt heel goed tegen de krampjes bij mijn 3 maanden oude dochtertje. Ze neemt deze vanaf haar 2 maanden. Bevat bovendien vitamine D, dus alles ineen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wondermiddelen voor kolieken bij zuigelingen. Getest voor enkele maanden en mijn dochtertje werd genezen van haar kwaadaardige krampen. Ik raad het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn baby had zeer veel last van krampen. op aanraden van de kinderarts zijn we Protectis gaan gebruiken. Je moet geen vitamine D meer bijgeven, want dit zit reeds in Protectis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heb ik een maand geleden leren kennen omdat kinderarts mij dat had aangeraden voor mijn dochter. is blijkbaar heel goed voor de darmen en moet zeggen wij zien het resultaat .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft de darmklachten van onze baby verholpen, we merkten binnen de 48uren een duidelijk merkbaar verschil. Geen krijsende, maar een vrolijke baby nu.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt erg goed bij krampjes bij (pasgeboren) babies, beter dan de andere middelen die op basis van siliconen zijn. Dit product brengt de correcte darmwerking sneller op orde en dat is enorm merkbaar. Onze kleine had al snel de helft minder last van kraampjes.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Onze baby heeft last van krampjes, we moesten dit product samen met Colikind druppels gebruiken. Eerlijk gezegd hebben we er weinig baat bij gehad. Maar toch blijven we het geven.Protectis bevat goede flora voor de werking van de darmen blijkbaar..

Protectis kopen

Je kan Protectis van het merk Protectis, geproduceerd door NEOCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Darmflora of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora