€ 6,10
€ 5,49
(€ 13,73 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,61)

Omschrijving van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

PROTEFIX® KLEEFCREME is een optimale oplossing voor tal van kleefproblemen. Bij moeilijke kleefomstandigheden, net als bij te veel speekselvloed, is Protefix® kleefcrème aanbevolen. U kunt ze eenvoudig aanbrengen, ze heeft een neutrale smaak en brengt geen onaangename smaakveranderingen van eten of dranken met zich mee.

Naast de reguliere Protefix® kleefcrème, is er ook Protefix® kleefcrème NEUTRAL, zonder bewaarmiddelen, maar wel met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht. Verder is er ook Protefix® kleefcrème met Aloe Vera. Met dezelfde extra-sterke "natte" kleefkracht en met de natuurlijk verzachtende en verzorgende eigenschappen van Aloe Vera, wat deze kleefcrème uitermate geschikt maakt voor patiënten met een gevoelig mondslijmvlies.

Indicatie

In tegenstelling tot vele andere kleefcrèmes wordt Protefix® kleefcrème rechtstreeks op de natte prothese aangebracht:
- de sterke "natte" kleefkracht treedt onmiddellijk in werking
- een doeltreffende randafdichting helpt het binnendringen van etensresten voorkomen
- de langdurige werking geeft u een veilig en onafhankelijk gevoel bij het eten, spreken of zingen.
- Protefix® neutraal: Zonder bewaarmiddelen of smaakstoffen.
- Protefix® met Aloe Vera: werkt verzachtend en verzorgend voor gevoelig mondslijmvlies.

Gebruik van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

Prothese reinigen en Protefix kleefcrème extra sterk met Aloe Vera met tussenpozen op de natte prothese aanbrengen. De prothese inbrengen en enkele seconden goed aandrukken. Na gebruik de tube weer goed sluiten; de opening hierbij schoon en droog houden.

Ingrediënten Protefix Kleefcrème Aloë Vera

Mengsel van natrium/calciumzouten van het coplymeer uit methylvinylether en maleïnezuuranhydride, carboxymethylcellulose, paraffine, vaseline, siliciumdioxide, menthol, p-hydroxy-benzoëzuurmethylesters, azorobijn, Aloe vera Barbadensis Miller.

Bijwerkingen van Protefix Kleefcrème Aloë Vera

In uitzonderlijke gevallen zijn overgevoeligheidsreacties van het mondslijmvlies of ook van het hele organisme niet uit te sluiten. Wanneer u het bestaan van een overgevoeligheidsreactie vermoedt, neem dan contact op met uw tandarts.

Waarschuwing

Na gebruik tube goed sluiten. Indien de crème stijf wordt, de tube enkele ogenblikken in warm water dompelen alvorens hem te gebruiken.

Tegenaanwijzing: overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
€ 6,10
€ 5,49
(€ 13,73 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Protefix Kleefcrème Aloë Vera

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Trouw klant aan deze crème voor jaren zou ik niet veranderen voor niets zou ik niet veranderen ik variëren de neutrale smaak en de aloë vera die een frissere smaak heeft Prijs aantrekkelijker op uw site in vergelijking met de apotheek

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  correcte en snelle levering. Deze site is zeker een aanrader hopelijk komen zij met nog meer promo's Een dikke pluim. De Protefix kleefcrime is fantastisch en houd zeer lang

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dit is een prima product, door de toevoeging van de aloë Vera krijg je een aangenaam zacht gevoel in de mond. Protefix kleefcrème Aloë Vera bezorgt mij dan ook meer dan 12 uur lang een veilig gevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?

Protefix Kleefcrème Aloë Vera kopen

Je kan Protefix Kleefcrème Aloë Vera van het merk Protefix , geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen