€ 5,95
€ 4,22
(€ 8,44 / 100 g)
Bespaar 29% (€ 1,73)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/11/2018

Omschrijving van Protefix Kleefpoeder

PROTEFIX® EXTRA-STERK KLEEFPOEDER is een klassieker onder de kleefmiddelen, ideaal bij kleine kleefproblemen en dun vloeibaar speeksel. Zeer gebruiksvriendelijk: Protefix® kleefpoeder wordt op de vochtige prothese gestrooid en zorgt onmiddellijk na het aanbrengen voor een zekere en langdurige kleefkracht.

Indicatie

Protefix® extra-sterk kleefpoeder bestaat voor 100% uit natriumalginaat, een perfect te verdragen stof op natuurlijke basis. Het is neutraal van geur en smaak en kan bogen op een jarenlange betrouwbaarheid.
Komt de prothese vroegtijdig los, dan kunt u waar u ook bent wat "bijwerken". Strooi gewoon wat Protefix® extra-sterkkleefpoeder op de vochtige prothese en uw prothese blijft weer urenlang vastzitten!

Gebruik van Protefix Kleefpoeder

Het gebit nat maken, vervolgens de kant die in aanraking komt met het gehemelte, gelijkmatig met een weinig Protefix bestrooien en weer in de mond plaatsen.

Kleefvermogen: ± 12 uur
Droog bewaren.

Ingrediënten Protefix Kleefpoeder

Bestaat voor 100% uit Na alginaat.

Protefix Kleefpoeder 50 g
€ 5,95
€ 4,22
(€ 8,44 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Protefix kleefpoeder

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit gekocht om het uit te proberen maar niet zou content het blijft niet lang kleven moet het om de 4 uur zeker vernieuwen anders komt het vals gebit weer los, het voelt korrelig aan een kreeg wat irritatie op het gehemelte, ga het niet meer kopen de kleefcrème is veel beter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een miniem gebruik heb je toch al heel goede kleefkracht die ook een hele dag blijft. Je krijgt er ook geen slechte smaak van in je mond. Voor mij beter dan de kleefpasta's.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Jammer dat deze poedervorm niet zo goed is dan de kleefzalf. Als men een beetje te veel strooit dan krijgt men korreltjes in de mond, korreltjes met looksmaak. Men moet zeer weinig gebruiken.

Protefix Kleefpoeder kopen

Je kan Protefix Kleefpoeder van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen