Farmaline Logo
Terug naar het overzicht

Proxeed Women DUO 2x30 zakjes

0 klanten gaven dit product gemiddeld 0,00 van de 5 sterren. 0 Reviews Schrijf een review

€ 90,00
€ 81,00 Bespaar 10%
Product niet verkrijgbaar
  • Klanten geven Farmaline een 9,4/10
  • Gratis expresslevering vanaf €39
  • Discrete afhandeling in +3000 afhaalpunten
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen

Omschrijving

Een vrouw wordt geboren met de volledige voorraad eicellen die ze ooit zal hebben. De eicellen zijn in ‘slaaptoestand’ en goed beschermd tot ongeveer 3 à 4 maanden vóór de eisprong. Vanaf dan beginnen de eicellen te rijpen. Gedurende deze periode kunnen stress, roken en een tekort aan bepaalde voedingsstoffen de vrouwelijke vruchtbaarheid en de kwaliteit van de eicel beïnvloeden.

Uit recente onderzoeken blijkt dat bepaalde voedingsstoffen, vitamines en mineralen kunnen bijdragen tot de kwaliteit van de eicellen door de energievoorraad van de eicellen te verhogen en door tegelijkertijd de eicel te beschermen tegen schadelijke stoffen.
Proxeed Women is een eenvoudige, veilige en doeltreffende manier om de normale vruchtbaarheid een duwtje in de rug te geven door te voorzien in specifieke voedingsstoffen die hiervoor nodig zijn.

De ingrediënten van Proxeed Women spelen een sleutelrol in:

-de normale regeling van de hormonale activiteit (vitamine B5, vitamine B6 en zink)
-een normale energiestofwisseling (vitamine B5, koper en ijzer)
-bescherming tegen schadelijke stoffen (selenium, vitamine C en vitamine E)
-een gezonde celdeling (vitamine B12, foliumzuur, vitamine D)

Indicatie

Draagt bij tot de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Gebruik

1 zakje 1 keer per dag, liefst ‘s morgens gedurende minstens 4 tot 6 maanden of gedurende de periode dat men een zwangerschap wenst.
Een zakje bevat een poeder met sinaasappelsmaak. Oplossen in een glas water.

Ingrediënten

L-carnitine 500 mg, L-arginine 500 mg, Acetyl-L-Carnitine 250 mg, Vitamine C 90 mg, N-acetyl Cysteine 50 mg, Vitamine E 30 mg, Ijzer 7 mg, Panthotheenzuur (Vitamine B5) 6 mg, Zink 5 mg, Bètacaroteen (provitamine A) 4,8 mg, Vitamine B6 2 mg, Koper 0,5 mg, Foliumzuur 200 mcg, Selenium 27,5 mcg, Vitamine D3 5 mcg, Vitamine B12 2,5 mcg


Je eigen gezinnetje stichten of uitbreiden? Enkele tips...
Men zegt dat je leven verandert van zodra je beslist om een baby te krijgen. Zelfs vóór de zwangerschap bereid je jezelf mentaal voor en als je het écht helemaal goed wil aanpakken, bereid je ook je lichaam voor.

Zowel je levensstijl als je leeftijd kunnen je kansen op een zwangerschap beïnvloeden. Het is belangrijk voor beide partners om een gezonde levensstijl te hanteren waar voldoende beweging en aangepaste voeding met veel groenten en fruit deel van uitmaken. Het is cruciaal om te stoppen met roken en het verbruik van alcohol en caffeïne te beperken.

Het is van groot belang dat de eicellen en de zaadcellen de juiste voedingsstoffen krijgen. Zo kunnen ze normaal ontwikkelen en uiteindelijk samensmelten om een gezond embryo te vormen of je nu probeert om op een natuurlijke manier zwanger te raken of door middel van IVF.

De voedingssupplementen van het Proxeed-gamma in combinatie met een gezonde levensstijl, zorgen ervoor dat de noodzakelijke elementen worden aangeleverd voor een normale vruchtbaarheid.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Proxeed Women DUO 2x30 zakjes
€ 90,00
€ 81,00
Product niet verkrijgbaar

Inschrijven nieuwsbrief

Ontvang onze promoties en nieuwigheden via e-mail.

Inschrijven
€5
Korting!
Proxeed Women DUO 2x30 zakjes
€ 90,00
€ 81,00
Product niet verkrijgbaar

Proxeed Women DUO kopen

Je kan Proxeed Women DUO van het merk Proxeed , geproduceerd door SIGMA-TAU HEALTHSCIENCE BV , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden
Zwangerschap & Baby > Zwanger worden > Vruchtbaarheid
Welzijn & Gezondheid > Vrouw
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Zwangerschap & Borstvoeding

Proxeed  
>