Pulmoll Classic Hoestbonbons Zoethout - Honing 45 g

€ 3,49
€ 3,14
Bespaar 10% (€ 0,35)
Op voorraad

Omschrijving van Pulmoll Classic Hoestbonbons Zoethout - Honing

De klassieke Pulmoll hoestbonbons voor de keel bevatten een zoethout extract, honing, menthol en natuurlijke aroma's om uw keel te verzachten.
Pulmoll Classic Hoestbonbons Zoethout - Honing 45 g
€ 3,49
€ 3,14

Laatste reviews en ervaringen met Pulmoll classic hoestbonbons zoethout - honing

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij een kriebelhoest of wat heesheid, handig in gebruik. Zoete bolletjes die zacht in je mond smelten en daardoor je vervelende kriebelhoest wegdoen. Lekker, handig van formaat en niet zo duur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn geliefkoosde hoestbonbon. Ideaal bij kriebelhoest en helpt ook slijmen los te maken. Heb ze altijd bij mij. zijn ook aangenaam van smaak en makkelijk overal mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Naast de hoestsiroop een perfecte aanvuller om overdag je te beschermen. Zijn aangenaam van smaak en plakken niet, in tegenstelling van veel andere hoest drop
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij kriebelhoest en je hebt niet de gelegenheid hoestsiroop in te nemen of water te drinken, werkt dit uitstekend. Ook bij zwangerschap mogelijk (gemaakt o.b.v. zoethout en andere natuurlijke middelen).

Pulmoll Classic Hoestbonbons Zoethout - Honing kopen

Je kan Pulmoll Classic Hoestbonbons Zoethout - Honing van het merk Pulmoll, geproduceerd door PLAY-OFF, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Hoest
Welzijn & Gezondheid > Keelpijn > Pastilles