€ 12,95
€ 11,66
Bespaar 10% (€ 1,29)

Omschrijving van Pure D Junior

Pure D junior bevat 400 IE Vitamine D3 of cholecalceferol (200% RI), dit is de natuurlijke vorm vitamine D. Onze voedingsmiddelen (o.a. vette vis, volle melkproducten, eieren) voorzien maar in een beperkte aanvoer van vitamine D. Onze belangrijkste bron van vitamine D is blootstelling aan de zon. Vitamine D wordt op natuurlijke wijze aangemaakt door onze huid na blootstelling aan zonlicht. Recent onderzoek in Europa toont aan dat veel mensen lage vitamine D-spiegels of een vitamine D tekort vertonen en bepaalde groepen (baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, ouderen, personen met een donkere huidskleur, sporters) een verhoogde behoefte aan vitamine D hebben.

Pure D junior is in overeenstemming met de recentste aanbevelingen in geval van een verhoogde vitamine D behoefte bij kinderen.

Vitamine D3 draagt bij tot :
 •  een normale werking van het immuunsysteem (helpt het immuunsysteem en ondersteunt de afweer van het lichaam)
 •  een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen
 •  de instandhouding van normale botten en een sterk beendergestel bij volwassenen en ouderen (het verhoogt de calciumopname in de botten en zorgt ervoor dat calcium goed wordt opgenomen uit de voeding-het zorgt tevens voor een goede opname van fosfor)
 •  een sterk gebit
 •  een normale werking van de spieren
 •  een rol in het celdelingsproces

Indicatie

PURE D junior® is een vitamine D-supplement onder de vorm van een zeer kleine smelttablet, die eveneens zeer gemakkelijk kan opgelost worden in de drank van het kind (bv. water of melk, of op een lepel) voor eenvoudig gebruik bij kinderen. Het bevat 400 IE (10 mcg) vitamine D3 (200% RI). Pure D junior heeft een lekkere smaak.

PURE D junior® IS AANBEVOLEN BIJ:
een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel bij kinderen (evanals de instandhouding van normale botten en een sterk beendergestel bij volwassenen en ouderen) en als ondersteuning voor een goede werking van het immuunsysteem.
Pure D junior is extra van belang in periodes met minder zonneschijn (herfst en winter).

Gebruik van Pure D Junior

Tenzij anders geadviseerd bij voorkeur 1 smelttablet per dag laten smelten in de mond (onder de tong of bovenlip). Kan eveneens worden opgelost in de drank van het kind (bv. water of melk, of op een lepel).
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ingrediënten Pure D Junior

zoetstof: mannitol; vulmiddel: maiszetmeel; aroma: sinaasappelaroma; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; aroma: citroenzuur; zoetstof: sucralose; actief bestanddeel: cholecalceferol (200% RI).
*RI = Referentie Inname.

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De opgegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Tegen vochtigheid en warmte beschermen. Bewaren bij kamertemperatuur in zijn originele verpakking.
€ 12,95
€ 11,66

Laatste reviews en ervaringen met Pure D Junior

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Très bien

  Ce produit nous a été conseillé par notre pédiatre. Farmaline répond à nos attentes en nous proposant une livraison rapide de divers produits. La rapidité de livraison est super et je ne suis pas obligée de courir à la pharmacie après le travail car la livraison peut se faire où je le désire. Un très grand nombre de produits sont disponibles et la description de ces produits sont fournis sur le site Farmaline. J'en suis très satisfaite.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig

  Voor mijn dochter van bijna 3 jaar zijn deze smelttabletten heel handig en lekker om te laten smelten op haar tong. Het zijn als het ware snoepjes voor haar, 1tje per dag.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pure D Junior kopen

Je kan Pure D Junior van het merk PURE by SolidPharma , geproduceerd door SOLIDPHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Vitaminen Kind
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine D
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Kinderen