€ 10,35
€ 9,32
Bespaar 10% (€ 1,03)

Omschrijving van Pure Zinc

Zink is een essentieel oligo- of sporenelement dat van nature in voeding voorkomt zoals rood vlees, gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, zuivelproducten, volkorengranen, noten en peulvruchten. De biologische beschikbaarheid van zink in de voeding varieert sterk en wordt sterk gereduceerd door fytaten en oxalaten aanwezig in onder meer groenten en granen. Eten volgens algemene richtlijnen kan dus in bepaalde gevallen toch onvoldoende zink bieden en een reden voor extra inname zijn.

Pure Zinc bevat 22,5 mg elementair zink onder de vorm zinkbisglycinaat. Dit is een zinkvorm die zeer goed door het lichaam wordt opgenomen en verdragen. Zink is in allerlei vormen beschikbaar, waaronder zinksulfaat, zinkgluconaat, zinkpidolaat, enz, maar niet elke vorm wordt even goed opgenomen.
Pure Zinc heeft een hogere biologische beschikbaarheid en wordt sneller opgenomen dan deze vormen. Belangrijk is ook dat het de opname van andere mineralen (koper, ijzer) niet remt of beïnvloedt wat bij andere vormen wel mogelijk is.

Indicatie

 •  Zink ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt om haar en nagels gezond te houden.
 •  Zink is goed voor de ogen.
 •  Zink is goed voor de vruchtbaarheid en voortplanting van zowel vrouwen als mannen.
 •  Zink is goed voor de spermakwaliteit en draagt bij aan de productie van zaadcellen.
 •  Zink is goed voor het behoud van normale testosterongehalten in het bloed.
 •  Zink werkt positief op het immuunsysteem en de weerstand.
 •  Zink is goed voor de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade (uv-straling, invloeden van vervuiling zoals luchtvervuiling).
 •  Zink is goed voor de normale opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten, eiwitten en DNA.

Gebruik van Pure Zinc

Tenzij anders geadviseerd bij voorkeur 1 tablet per dag met water tijdens of tussen de maaltijden.
Aanbevolen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.

Ingrediënten Pure Zinc

actief bestanddeel: zinkbisglycinaat (225% RI*); vulstoffen: microkristallijne cellulose, calciumdifosfaat, siliciumdioxide; antiklontermiddel: magnesiumstearaat.
*RI= Referentie Inname

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De opgegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Tegen vochtigheid en warmte beschermen. Bewaren bij kamertemperatuur in zijn originele verpakking.
€ 10,35
€ 9,32

Laatste reviews en ervaringen met Pure Zinc

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zinc

  Zeer goede service en dit aan de laagste prijs . Mijn dochter neemt dit om dikker haar te hebben oom dat zink een blangrijke rol daarin speelt

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Kuur van 2 maand, jaarlijks toe te passen

  Ik denk dat dit het beste is dat ik tot nu toe gebruikt heb om minder snel ziek te worden. Ik gebruik het als kuur van 2 maand en dit jaarlijks, beginnende in de maand september. Tot nu toe ben ik nog geen enkele keer ziek geworden, en ik word van het minste ziek of verkouden. Dus het lijkt zijn werk te doen. Ik heb ook altijd last van een neusloop na een fietstocht, en ik ben in de afgelopen periode 3 keer gaan fietsen en heb nergens last van gehad. Hopelijk blijft het effect, tot nu toe ben ik tevreden Het is echt een minipilletje en ik neem het 's morgens in met wat water.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goede werking

  niets op aan te merken, mijn dochter gebruikt dit op aanraden van haar dokter e bevalt goed;

  Was deze beoordeling nuttig?

Pure Zinc kopen

Je kan Pure Zinc van het merk PURE by SolidPharma , geproduceerd door SOLIDPHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink