€ 15,95
€ 12,60
(€ 42,00 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 3,35)
Promotie

Omschrijving van Puressentiel Complexe Verstuiving Happy

6 opgewekte essentiële oliën (Ylang-ylang, Ceylankaneel, Rozen Geranium, Zoete sinaasappel, Patchoeli, Santal amyris) met het subtiele parfum van vrolijke, zachte, bloemige, zonnige en zoete toetsen. Een heerlijk geurende geluksbel waar klein en groot vrolijk van worden.

Gebruik van Puressentiel Complexe Verstuiving Happy

Te gebruiken met een Puressentiel®-verspreider. Belangrijk: een essentiële olie mag nooit verbrand of te sterk verhit worden, aangezien dit de belangrijkste bestanddelen vernietigt.

Ingrediënten Puressentiel Complexe Verstuiving Happy

Ylang-ylang, Ceylankaneel, Rozen Geranium, Zoete sinaasappel, Patchoeli, Santal amyris

Waarschuwing

Atmosferisch gebruik. Essentiële oliën zijn zeer krachtige natuurlijke concentraten, het is aangeraden om voor elke olie het aanbevolen gebruik en het advies van een gezondheidsspecialist te volgen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar, bij vrouwen die zwanger zijn (vooral de eerste drie maanden van de zwangerschap) of borstvoeding geven, bij personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen en bij personen met een allergie voor essentiële oliën. Raadpleeg een gezondheidsspecialist bij personen die een medische behandeling ondergaan en bij kinderen. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Contact met de huid, de ogen en de slijmvliezen vermijden. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water en zeep wassen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij irritatie, huiduitslag of aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen. De inhoud/verpakking verwerken volgens de plaatselijke/regionale/nationale/internationale richtlijnen. Verwijderd houden van eet- en drinkwaren en van diervoeder. Niet gebruiken voor een ander doel dan waarvoor het bestemd is. De fles koel en donker, beschermd tegen lucht en goed afgesloten bewaren.
€ 15,95
€ 12,60
(€ 42,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Complexe Verstuiving Happy

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Avis très positif

  Ayant la fibromyalgie et des moments difficiles à surmonter ( le décès de ma maman ) j'ai essayer le complexe Happy car je connais et utilise très bien la marque Puressentielje me sens mieux

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Product te verspreiden in de huiskamers door het lezen van de gebruiksaanwijzing (jonge kinderen, zwangere vrouw), aangename geur, licht "zoet" en fris.

  Was deze beoordeling nuttig?

Puressentiel Complexe Verstuiving Happy kopen

Je kan Puressentiel Complexe Verstuiving Happy van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Summer Freshness