€ 15,88
€ 12,70
(€ 21,17 / 100 ml)
Bespaar 20% (€ 3,18)
Promotie 20% korting

Omschrijving van Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

Ideaal voor een ontspannende handmassage, zorgt voor een onmiddellijk kalmerend effect.  Zeer praktisch, na een spierinspanning of een sportactiviteit, dankzij de gelvorm die aangepast is voor zowel brede zones als voor kleine gewrichten (vingers, handen…).

Indicatie

Om te helpen de spieren voor, tijdens en na inspanning te verzorgen. Stijve spieren te ontspannen en te kalmeren. De gewrichten soepeler te maken.

Gebruik van Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

De gel aanbrengen op de pijnlijke gewrichten of spieren (rug, nek, schouders, ellebogen, polsen, handen, heupen, knieën, enkels, voeten), telkens het nodig is, het product goed laten intrekken. De handen wassen na gebruik. 3 maal daags aanbrengen is aanbevolen (‘s morgens, ‘s middags en ‘s avonds).

Ingrediënten Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

AQUA, GLYCERIN, TURPENTINE, MELALEUCA CAJAPUTI EXTRACT, OXYGEN, PINUS SYLVESTRIS TWIG LEAF OIL, GAULTHERIA PROCUMBENS LEAF OIL, HYDROXYPROPYL GUAR, ROSMARINUS OFFICINALIS FLOWER OIL, MENTHA PIPERITA HERB OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELALEUCA VIRIDIFLORA LEAF OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, MYRISTICA FRAGRANS KERNEL OIL, ORIGANUM MAJORANA FLOWER OIL, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS BUD OIL, SULFATED CASTOR OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, GERANIOL, ISOEUGENOL, CITRONELLOL.

Waarschuwing

Vermijd elk contact met de ogen en de slijmvliezen, huidwonden, bij irritatie geen water gebruiken maar spoelen met een plantaardige olie (keukenolie of andere…). Niet gebruiken bij allergie voor een van de bestanddelen en bij allergische personen zonder vooraf een huidtest uit te voeren. De handen goed wassen als ze met de essentiële oliën in contact zijn geweest. Buiten het bereik en het zicht van kinderen houden. Niet inslikken. Donker, koel en droog bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar voor de roller, de gel en de kalmerende Balsem Gewrichten en voor kinderen jonger dan 15 jaar voor de patch Gewrichten, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, personen met een voorgeschiedenis van convulsieve of epileptische stoornissen. Voor bejaarden onder medische behandeling, vraag het advies van een gezondheidsspecialist. Niet langdurig zonnebaden na aanbrenging. Bij accidentele inname onmiddellijk het antigifcentrum van uw streek contacteren. Uitwendig gebruik.
€ 15,88
€ 12,70
(€ 21,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  Zonder de dosis te overdrijven, is één of twee keer genoeg om verlichting te krijgen. Of het nu gaat om een tijdelijke vermoeidheid of een valse beweging, de gel van natuurlijke producten kan een ander product vervangen dat soms krachtiger is. Alleen te gebruiken wanneer dat nodig is, anders kunt u er gemakkelijk ongevoelig voor zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Efficace et agréable

  En complément du roller, j'ai acheté ce gel. Ça soulage bien et ça sent bon. Sa texture gel est vite sèche

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Een effectieve remedie op korte termijn

  Ik maak lange wandelingen in de bergen of in het bos, waardoor ik knie- of rugpijn krijg. Als deze etherische oliën niet "genezen", heb ik in ieder geval gemerkt dat ze onmiddellijk verlichten, wat mij interesseert. Verwacht daarom niet dat deze oliën een langdurig effect zullen hebben. Ik gebruik dit product ook in de vorm van rolschaatsen, wat handig is om te gebruiken tijdens het wandelen, omdat je je handen niet invet!

  Was deze beoordeling nuttig?

Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën kopen

Je kan Puressentiel Spieren & Gewrichten Gel 14 Essentiële Oliën van het merk Puressentiel , geproduceerd door PURESSENTIEL BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging