Push Care Kniebrace Links/Rechts 34-37Cm T3 1 stuk

Push  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 76,80
€ 70,66
Bespaar 8% (€ 6,14)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Push Care Kniebrace Links/Rechts 34-37Cm T3

WOORD VOORAF 
Push care producten bieden stabiele oplossingen wanneer u door een blessure of aandoening wordt beperkt in uw bewegingsvrijheid. Uw nieuwe kniebrace is een Push care product en wordt gekenmerkt door een grote mate van effectiviteit, comfort en goede kwaliteit. De Push care Kniebrace garandeert pijnverlichting en een verbetering van het stabiliteitsgevoel door middel van een instelbare druk. 
Push care producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en een zorgeloos gebruik. Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push care Kniebrace aandachtig door. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
Uw Push care Kniebrace biedt een optimale druk rondom het kniegewricht, waardoor het stabiliteitsgevoel in het gewricht wordt verbeterd. Deze druk kunt u naar eigen wens instellen. 
De goede anatomische pasvorm bevordert het positiebehoud van de brace tijdens het lopen. 
De brace is gemaakt van Sympress™, een hoogwaardig en comfortabel materiaal. Door het gebruik van microvezels voelt de binnenzijde van de brace zacht aan en blijft de huid kurkdroog. De Push care Kniebrace is snel en eenvoudig aan te leggen en kan probleemloos gewassen worden. 

Sluit de klittenband volledig voor het wassen om de andere was en de brace zelf te beschermen. 
De brace kan gewassen worden bij een temperatuur van maximaal 30°C, fijne was of als handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater. 
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: hang de brace daarna in de open lucht te drogen (niet bij de verwarming of in een droogmachine). 
Voor een langere levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen

Indicatie

-Kapselontsteking 
-Meniscusklachten 
-Na meniscusoperatie 
-Arthrose zonder hydrops 
-Reumatoïde artritis zonder synovitis 
-Patellofemoraal pijnsyndroom 
-Functionele instabiliteit zonder bandinstabiliteit 

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan. 
Pijn is steeds een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut zo snel mogelijk te contacteren.

Gebruik van Push Care Kniebrace Links/Rechts 34-37Cm T3

De kniebrace is verkrijgbaar in 5 maten. Plaats het bovenbeen t.o.v. onderbeen in een hoek van 90 graden. Meet vervolgens de omtrek op het smalste gedeelte onder het kniegewricht. In de tabel op de verpakking vindt u de juiste bracemaat behorende bij uw knieomtrek. Het beeldfragment toont u hoe de brace gebruikt wordt om aan te leggen.

A Schuif de brace over het kniegewricht. Trek hiervoor de brace aan beide zijkanten over het been. Zorg dat de pelotte tegen de onderste patellarand wordt aangeschoven. 
B Sluit het klittenband over het bovenbeen en breng hierbij voldoende druk aan.

Waarschuwing

-Voor een correct gebruik van uw Push brace kan een diagnose door een arts of therapeut nodig zijn. 
-Voor een optimale werking is een juiste maatkeuze essentieel. Past u daarom vóór aankoop uw brace om de maat te controleren. Bewaar de productinformatie zodat u later de aanleginstructies kunt nalezen. 
-Raadpleeg de vakspecialist indien het product speciale aanpassingen vereist voor persoonlijk gebruik. 
-Controleer vóór ieder gebruik van uw Push brace of er geen slijtage of veroudering aan onderdelen of stiknaden waarneembaar is. Een optimale functie van uw Push brace is alleen gewaarborgd indien het product volledig intakt is.
€ 76,80
€ 70,66

Push Care Kniebrace Links/Rechts 34-37Cm T3 kopen

Je kan Push Care Kniebrace Links/Rechts 34-37Cm T3 van het merk Push , geproduceerd door VITAMED , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Knie