€ 62,10
€ 55,89
Bespaar 10% (€ 6,21)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Push Ortho Duim CMC Rechts 19.5-22.5cm T2

WOORD VOORAF 
Push ortho producten bieden oplossingen bij een aandoening of verminderde functie van het bewegingsapparaat. Verantwoord door medici en wetenschappers. 
Uw nieuwe duimbrace is een Push ortho product en wordt gekenmerkt door een hoge mate van effectiviteit, comfort en kwaliteit. De Push duimbrace CMC garandeert een verbeterde stabiliteit en verlicht eventuele pijn. De fysieke belastbaarheid wordt hierdoor vergroot. Goede mechanische steun door een optimale pasvorm staan hiervoor aan de basis. 
Push ortho producten zijn innovatief en worden met zorg voor u gemaakt. Dit met het oog op maximale zekerheid en meer bewegingsvrijheid. In het belang van een tevreden gebruik. 
Lees de productinformatie voor het gebruik van de Push CMC aandachtig door. 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN 
Artrose van het duimbasisgewricht (CMC-I) leidt tot een functionele instabiliteit van het duimbasisgewricht als gevolg van het verweken van gewrichtsbanden. 
De Push CMC stabiliseert het duimbasisgewricht (CMC-I) en positioneert het middenhandsbeentje van de duim (metacarpaal 1) in een functionele stand. 
Hierdoor ontstaat een functionele duimboog, die tijdens het gebruik van de hand stabiel blijft. Dit verlicht de pijn bij belasting van de duim. Door deze manier van stabiliseren kunnen het MCP-I gewricht en de pols vrij blijven, zodat u een zo optimaal mogelijke handfunctie heeft. De aluminium kern dient voor een optimale functie goed aan te sluiten aan de duim. De specialist, die het product uitlevert kan, indien nodig, de brace individueel aanpassen door de aluminium kern bij te vormen. De materiaalkeuze en afgeronde randen garanderen een optimaal draagcomfort. Door het eenvoudige sluitsysteem kunt u de brace gemakkelijk zelf aanleggen. 
De Push CMC is een slank en compact product. De brace is geschikt voor het gebruik in water. U kunt de brace afdrogen en weer aandoen. Hygiëne rond de hand is belangrijk. Daarom is het kunststof antibacterieel en kunt u de brace in de wasmachine op 40°C wassen.. 

Sluit de klittenbanden voor het wassen ter bescherming van ander wasgoed. 
De brace kan gewassen worden bij maximaal 40 °C, fijne was of handwas. Gebruik tijdens het wassen geen bleekwater. 
De brace mag licht gecentrifugeerd worden: daarna kunt u de brace afdrogen of te drogen hangen. (niet op de verwarming of in een droogtrommel). 
Voor een lange levensduur is het belangrijk uw brace na gebruik, indien nodig, eerst te laten drogen, alvorens deze op te bergen.

Indicatie

-CMC-I artrose 
-Postoperatief na arthroplastiek van het CMC-I gewricht 
-Instabiliteit van het CMC-I gewricht 

Er zijn geen aandoeningen bekend waarbij de brace niet gedragen kan of mag worden. Bij een slechte doorbloeding van de ledematen kan een brace tot stuwing leiden. Leg de brace aanvankelijk niet te strak aan. 
Pijn is altijd een waarschuwingsteken. Bij aanhoudende pijn of verergering van de klachten is het raadzaam uw behandelend arts of therapeut te raadplegen.

Gebruik van Push Ortho Duim CMC Rechts 19.5-22.5cm T2

De klittenbandsluitingen zijn gemerkt met symbolen. Deze helpen u het klittenband in de juiste volgorde te sluiten. Eerst symbool , dan symbool. 

A. Schuif de brace rond uw duim, met de banden op de handrug. Hierbij omsluit de aluminium kern de duimbasis. Het klittenband van de banden moet los zijn, maar de banden mogen wel door de openingen blijven zitten. 
B. Houdt de vingers en duim in een gebogen functionele stand (zie tekening B) en sluit de onderste band het dichtstgelegen bij de pols.
C. Sluit de bovenste band.

Waarschuwing

Voor een juist gebruik van de Push CMC is een correcte diagnose van de aanleiding van de pijnklachten of de instabiliteit noodzakelijk. Raadpleeg dus altijd eerst een huisarts, een fysiotherapeut of een specialist, alvorens de brace toe te passen. Voor het goed functioneren van de brace is het van belang dat: 
-de brace de juiste pasvorm heeft. Indien nodig dient een kundige persoon de brace goed passend te maken 
-het wasvoorschrift gevolgd wordt 
-het klittenband nog hecht 
-er geen beschadigingen zijn (scheuren, losse onderdelen)
€ 62,10
€ 55,89

Laatste reviews en ervaringen met Push Ortho Duim CMC Rechts 19.5-22.5cm T2

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  5

  Past perfect is wat de specialist aanraad

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Goed fixatiemiddel, doch soms snijdend tussen duim en wijsvinger. Een zachtere randbescherming ware misschien aangewezen voor dit nuttig fixatiemiddel

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Prima brace, en snel geleverd. Kreeg eerst een brace voor de verkeerde hand(eigen foutje,verkeerd besteld). Retour gestuurd(gratis). Zodra het geld op mijn account staat bestel ik gelijk weer een nieuwe.

  Was deze beoordeling nuttig?

Push Ortho Duim CMC Rechts 19.5-22.5cm T2 kopen

Je kan Push Ortho Duim CMC Rechts 19.5-22.5cm T2 van het merk Push , geproduceerd door VITAMED , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Sport
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Hand