€ 21,88
€ 19,69
Bespaar 10% (€ 2,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Q10 Energy 100mg

Q10 ENERGY 100MG bevat 100mg ubiquinol, de gereduceerde vorm van co-enzym Q10. Ubiquinol behoort tot de klasse der anti-oxidantia. Co-enzyme Q10 speelt een belangrijke rol in de energieproductie in de lichaamscellen.
Deze 100mg ubiquinol werd aangereikt met 7mg vitamine E.

Indicatie

Co-Enzym Q10 100mg draagt bij tot een goede energievoorziening, is een vetoplosbaar anti-oxidant en beschermt de tegen schade aangericht door vrije radicalen.
 
Q10 Energy 100mg kan gebruikt worden:
 
- ter ondersteuning van hart- en bloedvaten
- in combinatie met een cholesterolverlagend dieet of cholesterolverlagende geneesmiddelen
- bij energietekort
- bij sporters
- bij zware arbeid
- ter verbetering van de conditie van het tandvlees
 
Q10 Energy 100mg een vetoplosbare anti-oxidant.
 
Q10 Energy 100mg helpt bij een goede energievoorziening voor de organen die veel energie nodig hebben zoals spieren, het hart, de hersenen en het afweersysteem.

Gebruik van Natural Energy Q10 Energy 100mg

1 capsule per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Ingrediënten Natural Energy Q10 Energy 100mg

Actieve ingrediënten
Andere dan planten of nutriëntenper capsuleper 100 gram
Co-enzyme Q10100 mg13,605 g

 

Nutriëntper capsuleper 100 gram
D-a-tocopherol concentraat  666,67 mg/ g7,5 mg1,020 g


Niet-actieve ingrediënten

Bestanddeelper capsuleper 100 gram
Zonnebloemolie382,5000 mg52,041 g
Gelatine157,7809 mg21,467 g
Glycerol (geleermiddel)  51,9721 mg  7,071 g
Water  23,3059 mg  3,171 g
Bijenwas (verdikkingsmiddel)  10,0000 mg  1,361 g
Ijzeroxide bruin (kleurstof)    1,0810 mg  0,147 g
Ijzeroxide rood (kleurstof)    0,2726 mg  0,037 g


Nutritionele analyse (per 100 gram)

Energie in kcal  600,0 / 100 g
Energie in kJ2481,6 / 100 g
Koolhydraten  7,07 g / 100 g
Eiwitten21,47 g / 100 g
Vetten53,74 g / 100 g


Informatie met betrekking tot nutriënten

Nutriëntenper capsuleper dagdosis
(= 1 capsule)
% ADHper 100 g
Vitamine E   5,0 mg     5,0 mg50 %1020 mg


Informatie met betrekking tot andere stoffen

Andere stoffenper capsuleper dagdosis
(= 1 capsules)
per 100 g
Co-enzyme Q10100 mg100 mg13,605 g

Bijwerkingen van Natural Energy Q10 Energy 100mg

Bij het gebruik van Q10 ENERGY 100mg zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 21,88
€ 19,69

Laatste reviews en ervaringen met Natural energy q10 energy 100mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn arts, ik ben zeer tevreden met dit supplement dat ik al enkele jaren in gebruik heb. Het is ook een goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden, gekregen op aanraden van huisarts, maar voel me goed in m'n vel, fitter en minder moe. geen stress en geen spierkrampen 's nachts wat ook heel leuk is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voedingssupplement dat absoluut noodzakelijk is vanaf de leeftijd van 50 jaar om hartproblemen te voorkomen. De formule is hier zeer organisch en beschikbaar. Uitstekend product en goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  de bestelde dozen kwamen aan, maar in mijn relaispunt in Malmedy, wat ik niet verwachtte omdat ik bij mijn laatste bestelling mijn privéadres had gecontroleerd..... dus ik moest lang wachten voordat ik het besefte.....
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  voorgeschreven door de huisarts voor de bijnieren en terug op peil te komen na een stressvolle periode, intussen slaap ik al beter, zowel in als doorslapen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  nog zo'n top product die me energie heeft om door te gaan zonder de negatieve aspecten van bv koffie of energiedranken! Is een superboost zeker in de wintermaanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is het ideale product voor energie en zeker als aanvulling bij cholesterolmedicatie daar deze de natuurlijke Q10 afbreekt. Q10 dient 's morgens ingenomen worden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik vind het een heel goed produkt, maar je moet het wel een hele tijd nemen voordat je het voelt, het is de moeite om het te proberen, ik voel me veel fitter
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  op voorschrift van de behandelend arts bij tandvleesproblemen is na een maand gebruik te zien dat het tandvlees niet meer bloedt, ze zijn gestopt met het terugtrekken van het tandvlees..... hopelijk zullen de positieve effecten aanhouden, aangezien het advies een genezing van minstens twee maanden was....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben al maanden moe en uitgeput, en dankzij gebruik van dit product(in combinatie met vitaminen, mineralen, dieet en andere dingen) begint het tei nu eens te keren. Héél makkelijk in gebruik ook, slikt makkelijker door dan vitB complex.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heeft me energie en mooiere huid en haren. Is een product dat ik op regelmatige basis neem en me beter en beter in mijn vel voel. Zeker een aanrader als je energie tekort hebt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik nam al een Q10 van een ander merk , zonder het gewenste resultaat , de homeopaat raadde aan om deze te proberen en bij het laatste bloedonderzoek is gebleken dat het beter gaat .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is zeker goed, maar werkt niet meteen. Je moet het een tijdje doornemen eer je het effect echt blijvend voelt, maar dit is zo met alle voedingssupplementen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Q10 energy inneem, heb ik in de ochtend een frisser hoofd. Ik ben het beginnen nemen omdat ik steeds moe ben en dat is nu wel al een pak beter. Een echte aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product. Na een lange periode van vermoeidheid was dit de ideale oplossing. Ik heb in het verleden dit nog al gebruikt en was daar zeer tevreden over. Na een bezoek aan de osteopaat kreeg ik de raad om deze capsules nog eens in te nemen. Voel me al stukken beter.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  onlangs nam ik één capsule per dag voor fibromyalgie, voorgeschreven door een arts die wilde dat ik er één nam neemt er twee, maar ik werd te nerveus en agressief.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  We proberen momenteel uit te zoeken welke Q10 het meest garantie geeft op effect. We lezen van allerlei samenstellingen en zijn er nog niet uit. Verder een goed product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn sportdokter heb ik Q10 besteld via farmaline. Goedkoper dan in de apotheker en het wordt aan huis geleverd. De site werkt heel makkelijk en de productinfo is duidelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Q10 is een lichaamseigen stof die de energieaanmaak ondersteunt. Met het ouder worden neemt de aanmaak hiervan echter af. Soms kan het ook wenselijk zijn om even een extra boost te geven. Met deze kleine pil is dit kinderspel. Het helpt zelfs om je cholesterol te ondersteunen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij nemen Natural Energy Q10 al enkele maanden en we voelen goed het verschil. Het is goed voor hart en bloedvaten en als men energie tekort heeft. Ook bij een Colesterolverlagend dieet helpt Natural Energy Q10 aangezien Co-enzym Q10 een vetoplosbare anti-oxidant is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Q10 Natural Energie is een van de beste. Zeer goed resultaat: flexibele gewrichten, fitter, beter geheugen, betere concentratie.

Natural Energy Q10 Energy 100mg kopen

Je kan Natural Energy Q10 Energy 100mg van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10