€ 49,95
€ 42,46
Bespaar 15% (€ 7,49)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Q10-Quatral 168 capsules

Omschrijving van Q10-Quatral

Q10-QUATRAL bevat twee capsules: enerzijds een capsule Coënzyme Q10 en anderzijds een capsule Quatral met vitamines A, C, E, selenium en zink. Elke cel in ons lichaam heeft, om optimaal te functioneren, immers nood aan deze stoffen en bevordert op die manier in hoge mate de levenskwaliteit. 

Het Coënzyme Q10 (of ubiquinon) is een stof die in hoge mate op vitaminen lijkt. Gezien het Coënzyme Q10 als een vitamine werkt, is het ook noodzakelijk voor het ondersteunen van de levenscyclus van een cel. Alle fysiologische processen waarbij energie wordt verbruikt, hebben nood aan het Coënzyme Q10. Het organisme kan er volgens behoefte van produceren. Met het ouder worden gaat het organisme er echter steeds minder van aanmaken. Wanneer het Coënzyme Q10 niet meer in voldoende mate aanwezig is, produceert de cel niet langer voldoende energie, het verouderingsproces wordt ingezet en de cel kan minder weerstand bieden. Bovendien hebben vorsers vastgesteld dat het gebruik van bepaalde geneesmiddelen kan leiden tot een tekort aan Coënzyme Q10. 

Veel vitamines, mineralen en oligo-elementen zijn betrokken bij de afweermechanismen van het lichaam, sommige zijn meer waard dan anderen. Dit is met name het geval voor vitamine C, betacaroteen, selenium en zink die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem terwijl vitamine C voorts ook bijdraagt tot een normaal energiemetabolisme en de vermindering van vermoeidheid. Het moet ook vermeld worden dat vitamine E bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine E, vitamine C, vitamine A, selenium en zink zijn voedingsstoffen die het lichaam helpen zichzelf te verdedigen. 

De cellen van het menselijk lichaam vormen dagelijks een hoeveelheid vrije radicalen. Bovendien wordt de productie van vrije radicalen verhoogd en/of versneld door o.a. tabak, alcohol, onevenwichtige of vetrijke voeding, tijdelijke stress, intensieve sportbeoefening, luchtverontreiniging, UV-stralen en veroudering. Vrije radicalen hebben enerzijds een fysiologische functie, anderzijds beschadigen zij de cellen in het lichaam indien ze in overmaat aanwezig zijn. Zo staan zij in voor het ontstaan van verouderingsverschijnselen alsook een versnelling van de oxidatie van het LDL-cholesterol. Een voeding die voldoende selenium, vitamine C, vitamine E en zink bevat, laat het lichaam toe beter weerstand te bieden tegen deze aanvallen, welke zeer vermoeiend zijn voor het organisme omdat deze vitaminen en mineralen bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 

Hoe kunt u de juiste dosering achterhalen? 
Het kan onze voeding soms aan bepaalde levensbelangrijke stoffen (zoals selenium en zink) ontbreken. Onder bepaalde omstandigheden heeft het organisme ook nood aan extra antioxiderende vitamines (rokers hebben meer behoefte aan vitamine C dan niet-rokers), selenium, zink evenals bepaalde enzymen zoals het Coënzym Q10. Het is onder alle omstandigheden bijzonder moeilijk om de aanbevolen hoeveelheden spoorelementen of vitamines te berekenen; vooral wanneer het om heel kleine doseringen gaat: bijvoorbeeld 15 mg zink of nog minder: 0,100 mg selenium (1/10.000ste van een gram).

Q10-QUATRAL maakt de berekening voor u 
Natriumseleniet is één van de voornaamste bronnen van selenium. Natriumseleniet maakt het mogelijk selenium precies te doseren en staat tevens garant voor een hoge opname door het organisme. De doses vitamine E, vitamine C, beta-caroteen (precursor van vitamine A) en zink in Q10-QUATRAL beantwoorden aan de recentste voedingsaanbevelingen voor België. Alfa-tocoferol (vitamine E) en het Coënzyme Q10 versterken elkaar wederzijds in verhoogde mate en dat bevordert op zijn beurt het regenereren van vitamine E (in zijn actieve vorm vanaf het tocoferyl radicaal). Dit effect wordt bovendien versterkt door de werking van vitamine C die eveneens bijdraagt tot het regenereren van vitamine E. Uit tal van studies blijkt dat de aanbevolen dagelijkse dosis Coënzyme Q10 ongeveer 100 mg bedraagt.

Indicatie

- Draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress dankzij vitamines C, E , Selenium en Zink
- Draagt bij tot het behoud van een goed energetisch metabolisme dankzij vitamine C

Gebruik van Q10-Quatral

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 bruine capsule Coënzyme Q10 (100 mg Coënzyme Q10) + 1 gele capsule Quatral (Selenium, Vitamine C en E, Beta-caroteen en Zink); in te nemen met water, bij voorkeur na de maaltijd.
- In elke bruine capsule zit 100 mg Coënzyme Q10. Elke gele capsule bevat 0,1 mg selenium, 120 mg vitamine C en 25 mg vitamine E, 6 mg beta-caroteen overeenkomend met 1 mg vitamine A en 15 mg zink.
- Start de kuur op de dag die op de blister staat vermeld. Indien u bijvoorbeeld Q10-QUATRAL voor de eerste keer neemt op woensdag, neemt u de capsule uit de blisterverpakking waarop “wo” - (“wo” staat voor woensdag) – staat vermeld. Ga zo door voor elke dag van de week en voor elke blister uit de verpakking.

Ingrediënten Q10-Quatral

INGREDIËNTEN Q10
ACTIEVE BESTANDDELEN: COËNZYME Q10 (= UBIQUINONE) 100 MG
HULPSTOFFEN: PLANTAARDIGE OLIËN, SOJA-LECITHINE; CAPSULE: GELATINE, WATER; KLEURSTOFFEN: E172, E171.

INGREDIËNTEN QUATRAL
ACTIEVE BESTANDDELEN: VITAMINEN: VITAMINE C 120 MG, VITAMINE E 25 MG, BETA-CAROTEEN 6 MG
(VITAMINE A 1 MG); MINERALEN: ZINK 15 MG, SELENIUM 0,1 MG.
HULPSTOFFEN: VULSTOF: LACTOSE; ANTIKLONTERMIDDEL: MAÏSZETMEEL, MAGNESIUMSTEARAAT; CAPSULE:
GELATINE; KLEURSTOF: E171, E172.

Waarschuwing

- Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
- De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Orale toediening.
- Buiten bereik van kinderen houden

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 49,95
€ 42,46

Laatste reviews en ervaringen met Q10-quatral

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Q10 Quatral 168 capsules bijna nooit in voorraad ? Reeds verschillende malen kleinere dosisen moeten bestellen, bij gebrek aan voorraad 168 capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb zeer goede ervaring met Q10- Quatral, daar ik vroeger dikwijls beenkrampen had, maar sinds het dagelijks gebruik ervan, geen last meer heb van krampen0
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product. Na 2 weken begin ik me minder moe te voelen. Ik zal zien wat er daarna gebeurt, maar aangezien ik een grote doos heb hoop ik in goede vorm te zijn in de komende maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat je een tijd de capsules ingenomen hebt merk je de werking ervan zeer goed. Wanneer de doos leeg was enkele dagen moeten wachten op een nieuwe en onmiddelijk voel je het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Q10 Quatral is me aangeraden door mijn huisarts. Het zou me helpen tegen de spierpijn die ik heb bij het nemen van mijn cholesterol verlagende pil. Ik neem het nu een 8-tal maand en de pijn is verwaarloosbaar. Je moet wel wat geduld hebben, werkte bij mij pas na een maand. Het is niet goedkoop, maar dat zijn pijnstillers ook niet. En bij mij werkt het! Ik neem dan ook de grote verpakking. Zou zeggen, proberen en succes!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb Quatral Bio Active genomen na een felle verzwakking van het immuunsysteem op korte tijd. Door dit product ben ik vrij snel en goed hersteld. Ben heel tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij gebruiken Q10 Quatral al jaren . Het geeft veel meer energie en we hebben een betere weerstand in de winter . Minder vaak ziek. Gaan dit zeker verder blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze medicatie omdat ik van de cholesterol verlagende medicatie last had van krampen. met het gebruik van Q10-Quatral zijn deze klachten fel verminderd.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Compleet product dat ik al jaren gebruik, ik ben zeer tevreden. Ik neem ze het hele jaar door dagelijks mee.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik doe elk jaar een kuur voor mijn lichaam in het algemeen, een goed product met selenium, vitamine A, C, E en Co enzym Q 10. Aanbevolen na de winter
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed middel, geeft energie. Ik gebruik het al even en heb er nooit spijt van gehad!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na enkele jaren vermoeid te zijn geweest en dit zonder dat de dokter een oorzaak kon vinden, heeft een andere dokter me Q10 quatral aangeprezen. Na een paar maanden was ik er helemaal bovenop i
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aanbevolen door mijn reumatoloog voor mijn artroseproblemen Vanuit dit oogpunt voel ik geen verschil, maar mijn haar en nagels groeien sneller. Dus ik vertel mezelf dat als het op het haar en de nagels werkt, het natuurlijk niet uitmaakt wat je met het kraakbeen moet doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb eerst een kleine doos besteld en nu een grote. Voelde wel een verschil maar toch pas na de eerste doos uitgenomen te hebben. Geen hongergevoel ofzo met deze capsules.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goede bron van co-enzym Q10, vitamine A, C en E, om nog maar te zwijgen van de bijdrage van Zn en Selenium, die de cellen beschermen tegen oxidatie en het versterken van de immuniteit. Maar het mist de B-vitaminen die essentieel zijn voor de gezondheid! Dus aan te vullen met een ander vitaminecomplex.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tof product, zeker het aanbevelen waard. Ik en mijn echtgenote nemen dit reeds geruime tijd en zijn er ten zeerste tevreden over, men voelt werkelijk het verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ideaal voor mij om bij laag energiepeil en toch gezonde voeding, je energiepeil gedurende de dag wat op te krikken. Helpt voor mij om suiker-behoefte onder controle te houden .
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Eerst proberen, adviseren door een vriendin..... Ik zal het resultaat zien over een paar weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules neem ik dagelijks in voor betere weerstand! Een goed voedingssupplement voor mensen die dat nodig hebben. De dokter heeft me ooit aangeraden deze te nemen en ik neem ze nog steeds in!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Verschillende mensen die ik ken hebben dit product gebruikt Goed vitaminesupplement dat zijn waarde heeft bewezen Een goede vitaminekuur voor de winter of zelfs het hele jaar door
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  is goed voor mijn vader, gemakkelijk in te nemen en hij verteert het goed en geen bijwerkingen..... Voor de conditionering is het geweldig. Dat is alles wat ik te zeggen heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  is een voedingssupplement dat me werd aanbevolen wegens gebruik van maag- en hartmedicatie! door die medicatie is het gehalte Q-10 in ons lichaam niet altijd voldoende. iedere dag 2 capsules: één bevat q10 en de andere vitamines en mineralen. dit supplement heeft ook als eigenschap ons weerstandsvermogen te verhogen. in te nemen tijdens de maaltijd
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer betrouwbare kwaliteit, ook prijsbewust, fijn verpakt, overzichtelijk met dagaanduiding. Vlotte verzorgde levering. Is wel grote doos, neemt veel plaats in apotheekkastje. Je kan er wel een eindje mee verder.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goede aanvulling, voor het winterseizoen en om het hoofd te bieden aan de veroudering..... de slijtage van de tijd.... Ik raad het aan als een remedie aan het begin van elke winter voor een betere bescherming van het lichaam tegen seizoensgebonden ziekten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is mij aangeraden door mijn huisarts, om aan te sterken. De twee verschillende componenten zorgen voor vitaminen en tegen vermoeidheid. Verwacht geen wonderen, maar een langere kuur kan u wel helpen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  geweldig produkt, goed gepresenteerd, duidelijke bijsluiter in de doos; goeie overzichtelijke website, snelle levering in afhaalpunt en goedkope prijs
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al 2 weken, dus ik heb nog niet de gunstige effecten van deze drug.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na het nemen van een doos voel ik me veel beter in mijn algemene conditie. Zachtere, soepelere en minder droge huid. Zeer effectief. Fitness met veel meer energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Multivitaminen, neem dagelijks 's morgens de twee capsules, een bruine en een gele . Ervaar geen bijwerkingen. Aanbevolen door mijn huisdokter als kuur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van deze vitamines. Algemeen voel ik me beter en alerter als ik ze pak, en moet ik minder op controle bij de dokter voor extra injecties om mijn vitaminepeil omhoog te houden! Een aanrader als aanvulling op evenwichtige maaltijden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede aanvulling indien je statines moet nemen om cholesterol te beheersen. Ook was de bestelling binnen de twee geleverd, dus een snelle afhandeling, prima in orde alees top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voel me fitter met dit product, en ook energieker, had nooit verwacht dat dit me zou verhelpen, bij deze hartelijk dank om alle mogelijke info en vooral snelle service, m.v.g., Heuvelmans Julien
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Q10 Quatral om mijn immuunsysteem te stimuleren. Naarmate we ouder worden, hebben we geen vitacimne C, selenium en zink meer nodig voor haar, nagels en huid. Vermindert tijdelijke stress.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  statine vervanger; Het innemen van statine gedurende meer dan 15 jaar heeft mijn spieren opgegeten, tot het punt van ondraaglijke pijn. Na 4 maanden, zichtbare effecten, regenereren de spieren en is de pijn weg. Cholesterolonderzoek in het bloed OK
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op advies van de huisarts neem ik reeds geruime tijd Q10-Quatral. Het werkt in positieve zin op je humeur, je werkkracht en je zin in het leven. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Q-10 Quatral is een hele goede aanvulling als je een cholesterolverlagend middel neemt. Nl de statines die daar in zitten breken je Q-10 af dus is het belangrijk dat je dit aanvult met supplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nadat ik een vriendin het had zien gebruiken bestelde ik het ook op Farmaline. Ik ben heel tevreden, snelle levering zonder enig probleem en een goede prijs ook nog eens die licht is voor de portefeuille.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren maakt mijn man gebruik van dit middel op aanraden van zijn cardioloog. Hij voelt zich goed met dit middel en raadt iedereen aan om dit middel te gebruiken als extra toevoeging aan gezonde voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Q-10 Quatral is een hele goede aanvulling als je een cholesterolverlagend middel neemt. Nl de statines die daar in zitten breken je Q-10 af dus is het belangrijk dat je dit aanvult met supplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik de Q10-Quatral al enkele jaren , ben er zeer tevreden over , doet wat ik ervan verwacht , geeft je extra energie !!! Ook je huid en haren krijgen er een mooie glans door de zink en de selenium , 2 van de ingredienten van dit produkt !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vitamienen die ervoor zorgen dat je van uitgeblust terug in topvorm raakt! Zeker een aanrader voor intensieve sporters. En een vitaminenkuur in de winter kan nooit kwaad!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik voel mij veel sterker en fitter sinds ik Q10-Quadral neem,bij het overlijden van mijn man voelde ik mij futloos en na overleg met de Osteopaat neem ik nu iedere dag mijn capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem deze tabletten met oligo-eelementen sedert 10 jaar. Ze zijn rijk aan selenium en beschermen tegen vrije-radicalen voor onze gezondheid. Ik ben er van overtuigd sindsdien, dat het mijn immuunsysteem versterkt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb dit product besteld na 4 geketende, besmettelijke episodes in jaar. Ik was uitgeput en in minder dan 1 week, heb ik mijn normaal ritme terug gevonden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren nam ik Quatral. Nu heb je de Q10-Quatral. Dus 2 pilletjes per dag. Men zegt soms dat kruiden of dergelijke larie zijn. Integendeel. Ik ben 48, ik verzorg mij al jaren goed. Neem al geruime tijd deze twee capsules in, en ik ben er zeer tevreden van. Nog geen enkel rimpeltje. Ook positief voor mensen die minder groenten eten. Het is een aanvulling. Ook voor mensen die roken. Houd ook ouderdomsverschijnselen tegen. Uiteraard, verouderen doen wij sowiso, maar het gaat langzamer. Dus mensen die wat minder groenten eten en/of roken zie ik dit als een zeer perfecte aanvulling. Ik ben er zeer tevreden over. Als ik over iets niet tevreden ben, zou ik het zeker mededelen. Zeker aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitaminenpreparaat is door mijn huisarts aangeraden omdat het zo volledig is. Verwacht geen wondermiddel, maar op langere termijn kan het je gezondheid wel een duwtje in de rug geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na wat lectuur ben ik dan toch tot het besluit gekomen dat men eens + 50 toch beter dgl stoffen extra gaat innemen als aanvulling v voeding. Wij willen zo lang mogelijk in goede gezondheid verkeren.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het product pas 2 weken,heb het idee dat ik minder last heb van spierpijn tijdens wandelen. Het gebruik is misschien wat kort. Het innemen van de pillen gaat makkelijk.

Q10-Quatral kopen

Je kan Q10-Quatral van het merk Takeda, geproduceerd door TAKEDA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Q10
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten