€ 5,00
€ 4,50
Bespaar 10% (€ 0,50)

Omschrijving van Quies Ear Plugs

Gehoorbescherming - Schuim.

Quies Ear Plugs 6 stuks
€ 5,00
€ 4,50

Laatste reviews en ervaringen met Quies ear plugs

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend wanneer je slaapt naast een snurker. De mousse blijft bruikbaar en doeltreffende gedurende enkele weken. Blijft goed in plaats gedurende een hele nacht.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Prima, zachte en comfortabele oordopjes die dankzij hun samenstelling zich perfect op maat van je oor weten te vormen. Ze houden de meeste omgevingsgeluiden doeltreffend tegen. Een aanrader
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben een zeer lichte slaper met als gevolg dat ik van het minste geluid wakker kan worden. Dankzij deze ear plugs heb ik er ondertussen al enkele rustige nachten opzitten. Het geluid wordt zeer goed geabsorbeerd door het schuim waaruit de plugs gemaakt zijn. Ze passen zich zeer goed en snel aan naar de vorm van je oor. Ook is het een extra dat ze in 3 verschillende, leuke kleuren in een plastic opbergdoosje geleverd worden. Dit maakt het zeer handig om ze op een hygiënische manier overal mee naartoe te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Relatieredders!! Ik ga geen nacht meer zonder... De enge oordoppen die geen pijn doen, beetje praten hoor je nog, de wekker ook, da's wel fijn ;-) Regelmatig een schoon setje pakken is wel slim

Quies Ear Plugs kopen

Je kan Quies Ear Plugs van het merk Quies, geproduceerd door QUIES , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Oorbescherming