€ 6,25
€ 5,44
Bespaar 13% (€ 0,81)

Omschrijving van Quies Oordoppen Was

Quies Oordoppen zijn kneedbare gehoorbeschermers uit natuurlijke was. De oordoppen passen zich vlot aan de vorm van de gehoorgang aan. Ze zijn hypoallergeen en nemen de temperatuur van het lichaam aan. De gehoorgang wordt lichtjes gesmeerd zodat u bijna vergeet dat u de bescherming in heeft. 

De oordopjes zijn ideaal voor een langdurig gebruik. 

Ingrediënten Quies Oordoppen Was

natuurlijke was

€ 6,25
€ 5,44

Laatste reviews en ervaringen met Quies Oordoppen Was

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Quies Oordoppen Was 8 stuks: dé oplossing.

  Deze oordoppen zijn een aanrader. Ik gebruik deze dagelijks om het snurken van mijn partner niet te horen, dus beter te slapen. Ook op reis voor nachtlawaai zeker aan te raden. Ik gebruik ze zelfs liever dan de oordoppen op maat, omdat ik die niet goed verdraag. Bij deze wassen oordoppen heb ik geen jeuk of gevoeligheden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goede oordopjes

  Mijn man gebruikte steeds de oordopjes van het werk maar die waren te klein voor zijn oren en vielen snachts altijd uit of dichten niet goed af. Ik heb deze oordopjes enkele weken geleden gekocht en sindsdien kan hij wel rustig slapen zonder dat ik of zijn dochter hem wakker maken wanneer hij de nacht heeft gehad. Deze oordopjes zijn vervormbaar en daardoor vormen ze zich goed naar eender welke oren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Aanrader

  De Quies oordoppen gemaakt uit was zijn ideaal voor een goede nachtrust. Na enkele kneden kan je de oordoppen gemakkelijk plaatsen. Bovendien kan je de vorm volledig aanpassen aan je gehooringang. Dit is heel comfortabel voor de oren en voor je nachtrust. Voor personen waarbij de schuimpjes ‘s nachts verdwijnen, is de wassen versie zeker een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?

Quies Oordoppen Was kopen

Je kan Quies Oordoppen Was van het merk Quies , geproduceerd door QUIES , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Oordopjes of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Oorbescherming