€ 5,70
€ 3,88
Bespaar 32% (€ 1,82)
Promotie -32% korting geldig t.e.m. 31/01/2019

Omschrijving van Interprox Ragers plus nano roze

Om die reden kan tandplaque na een poetsbeurt in deze ruimten achterblijven.

Omdat bacteriën zich aan tandplaque hechten kan het niet reinigen van de ruimten tussen tanden en kiezen in bepaalde situaties tot problemen leiden.

Tandvleesontstekingen en cariës beginnen dan ook vaak tussen tanden en kiezen (interdentaal).

Interprox® Plus Extended Life Time.

Dentaid introduceert vanaf mei 2010 de nieuwe generatie Interprox® Plus interdentaal ragers. De nieuwe generatie kenmerkt zich door een nog langere levensduur van de ragers.
Daarbij wordt het assortiment uitgebreid met de Interprox Plus Nano (roze) voor reiniging van zeer kleine interdentale ruimten.

Dentaid zet de vernieuwingen voor u op een rij:

Interprox® Plus

 • Versterking gecoat ijzerdraadje
 • Versteviging bevestiging ijzerdraadje in het handvat
 • Verlenging levensduur
 • Introductie Interprox Plus Nano (roze, 1,9 mm)

Interprox Plus

  RagerIJzerdraadje
Interprox Nano(roze)1.9 mm0.38 mm
Interprox Super Micro(oranje)2 mm0.5 mm
Interprox Micro(groen)2.4 mm0.56 mm
Interprox Mini(geel)3 mm0.7 mm
Interprox Mini Conical(rood)2 mm - 4 mm0.6 mm
Interprox Conical(blauw)3 mm – 5 mm0.8 mm
Interprox Maxi(paars)4.2 mm - 5.7 mm0.94 mm
Interprox X Maxi(grijs)4.5 mm - 9 mm0.94 mm
Interprox XX Maxi(zwart)6 mm - 11 mm0.94 mm
    
    
    
    
    
    
    

Indicatie

Specifiek voor het reinigen van de ruimten tussen de kiezen wat verder achter in de mond (ter hoogte van de wang) is de Interprox Plus ontwikkeld.

Gebruik van Interprox Ragers plus nano roze

1. Let goed op dat u de meest geschikte maat Interprox kiest. Voor elke interdentale ruimte dient de juiste maat bepaald te worden. Het borsteltje moet gemakkelijk maar wel met een zekere weerstand tussen de tanden en kiezen kunnen komen. Wanneer de rager te groot is voor de interdentale ruimte of wanneer er teveel druk uitgeoefend wordt kan de tandwortel beschadigd worden. Echter, wanneer de rager te klein is kunnen de borstelhaartjes de ruimte niet goed reinigen.
2. Beweeg het borsteltje een aantal keren tussen de tanden en kiezen heen en weer zonder te draaien. Op deze manier worden plak en bacteriën verwijderd.
3. Om de kiezen gemakkelijk te reinigen kan het handvat in elke gewenste richting gebogen worden. U kunt de rager verlengen door het beschermkapje op het handvat te plaatsen.
€ 5,70
€ 3,88

Laatste reviews en ervaringen met Interprox ragers plus nano roze

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me aanbevolen door mijn tandarts en ik ben er zeer, zeer tevreden mee, ik raad het zonder problemen aan. Zij zijn de enigen die bij mij passen voor hun finesse. Uitstekend
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  opnieuw aangeraden door mijn tandarts. Deze borsteltjes zijn erg fijn en dus ideaal om te gebruiken bij de meest smalle ruimtes tussen mijn tanden. De borsteltjes gaan langer mee dan van andere merken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn tandarts!! Echt een aanrader. Op een heel zachte manier worden eventuele etensresten tussen de tanden weggehaald, zonder daarbij het tandvlees te beschadigen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De rechthoekige elleboog vergemakkelijkt de toegang tot de interdentale ruimtes. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Het enige nadeel is dat de borstels vrij snel slijten.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  zeer effectief, geen gevoel van angst dat de kroon zou loskomen, alle etensresten zijn weg, praktisch met het houdertje, maar ze buigen wel snel en kunnen daardoor maar max 2 keer gebruikt worden...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze interdentale ragers werden aanbevolen door de stomatoloog. Ze zijn efficiënt en resistent en zijn zeer geschikt voor beperkte ruimtes.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Deze borstels zijn effectief, vooral voor mensen met een beugel. De nanogrootte maakt het mogelijk om goed tussen de 2 tanden te plaatsen, zonder pijn en/of bloedingen te veroorzaken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt naar behoren. Omdat de ragers dun zijn is het belangrijk om deze goed tussen de tanden te plaatsen; anders buigen deze makkelijk om.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel erg handig in gebruik! Ik gebruikte voordien de Interproxborsteltjes met een rechte steel, maar deze braken na enkele keren gebruiken steeds af. Deze zijn lekker degelijk, gaan een tijdje mee en handig in gebruik om overal bij te kunnen door hun hoekige vorm.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik INTERPROX PLUS NANO interdentale ragers al enkele jaren en ben er tevreden over. Zeer geschikt voor het reinigen tussen de tanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  handig in gebruik ook duurzaam gaan lang mee moeilijke plekjes zijn toch redelijk bereikbaar makkelijk vind ik ook de verschillende kleurtjes je hebt direct het borsteltje van de juiste maat
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende kwaliteit, interdentale deuken van dit type reinigen zeer gemakkelijk zonder bloedend tandvlees. Ze zijn ook erg dun om overal naartoe te gaan. Aan te bevelen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De beste manier om naar de hoeken te gaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product gebruikt op aanraden van mijn tandarts omdat ik niet handig ben met tandenstokers en al helemaal niet met flosdraad, zeker niet voor de achterste tanden. Dit product is gebruiksvriendelijk én bijzonder handig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn tandartse gaan gebruiken. Met gebruik van flos had ik toch af en toe een gaatje. Deze interdentaal reinig ik elke avond na tandenpoetsen en dit gaat vlot en heb een echt schoon gevoel hierna. Ik voel meer effect van deze dan bij flos.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  deze borsteltjes gebruiken we op aanraden van onze tandarts. Dit om kalksteenvorming tussen de tanden te voorkomen. Wij gebruiken het al geruime tijd en sindsdien heeft onze tandarts minder werk tijdens de jaarlijks controle.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is door mijn tandarts geadviseerd om tussen mijn tanden te reinigen. Het betreft een kleine ruimte en deze interprox's zijn daartoe uitermate geschikt. De plastic houder geeft extra stevigheid om het raggertje goed te bewegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer fijne borsteltjes. Ik had eerder de maat groter en die waren iets te groot, deze zijn ideaal. Goed dankzij de schuine kant om helemaal achteraan in de mond tussen de tanden te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onontbeerlijk bij het reinigen van mijn tandbrug , de rechte borsteltjes (oranje-) voor de makkelijk bereikbare gebitsdelen en de hoekige (roze-) borsteltjes voor de moeilijk bereikbare prothesetanden ... ik ben er zeer tevreden over.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik reeds 5 jaar deze roze interdentale borsteltjes en ook de groene, op aanraden van een paradontoloog. Hij zei me welke dikte van borsteltjes ik voor mijn tanden moet gebruiken. Ik ben hier heel tevreden over, pas als ik de borsteltjes gebruikt heb voelt m'n gebit helemaal zuiver aan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes zijn zeer praktisch om de kleine holtes tussen je tanden en tandvlees schoon te krijgen (de plaatsen waar je zelfs met je elektrische tandenborstel niet aankan). Dit is de dunste versie van de borsteltjes, dus deze moet je nemen als je maar heel weinig spatie hebt. Alleen jammer dat ze gemakkelijk plooien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handige ragertjes die erg gemakkelijk in gebruik zijn. Door de hoek van 90 graden kom je ook goed aan de achterste kiezen. De ragertjes zijn meerdere malen te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nano interdentaal ragers van Interprox gebruik ik dagelijks bij het tandenpoetsen. Ze zorgen ervoor dat ik veel minder tandplak heb dan voordien, dus de tandartsbezoeken zijn veel aangenamer sinds ik deze borsteltjes gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sedert m'n tandarts in het AZ me "deze en geen andere meer", heeft aangeraden, heb ik al 3 jaar geen tandsteen meer die op een vervelende manier moest worden verwijderd. Minstens 1x per 24 uren te gebruiken. Door de haakse vorm kan je ook goed in de ruimtes tussen de achterste kiezen ZONDER de draad te moeten plooien. Hierdoor gaan ze ook langer mee dan dezelfde rechte uitvoering. Naast de roze gebruik ik ook de gele en de blauwe daar waar de ruimtes kleiner of groter zijn en de roze er niet meer in past of te klein is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze Nanoborsteltjes reeds langer dan een jaar, op aanraden van mijn tandarts trouwens; Is een uitstekende tool om de tanden extra grondig schoon te maken en voorkomt dat er zich nieuwe tandsteen afzet.

Interprox Ragers plus nano roze kopen

Je kan Interprox Ragers plus nano roze van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes