€ 22,95
€ 20,66
(€ 8,26 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,29)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Rainpharma Voet Scrub Adventure Siberia

De voetscrub 'Adventure in Siberia' van RainPharma is een eigenaardig product. Het is pikzwart. De kleur is afkomstig van actieve kool. Dat is het soort houtskool waarmee water wordt gezuiverd of die je dient in te nemen bij vergiftiging. De actieve kool in de scrub zorgt voor goede absorptie van bacteriën en is een echte detox voor je voeten.
 
Daarnaast peelt dit product je voeten op twee manieren:
Via een mechanische scrub: grove korreltjes schuren de voeten glad.
Via cosmetische zuren: de zuren werken in op de dode huid (eelt) en maken deze zachter.
Tot slot bevat dit product een mix van muntige essentiële oliën, wat versterkt wordt met mentholkristallen. Na deze scrub loop je letterlijk op wolkjes.
 
Verdwijnt alle eelt?
Wie veel eelt heeft, kan best eerst een professionele pedicure laten uitvoeren. Daarna helpt de Foot Scrub van RainPharma om de nieuwe aanmaak van eelt te vertragen of te vermijden.

Indicatie

Deze houtskoolscrub verfrist en voorkomt de vorming van eelt.

Gebruik van Rainpharma Voet Scrub Adventure Siberia

Voor een intensieve scrub: breng de scrub aan met draaiende bewegingen op droge (of zeer licht vochtige) voeten. Scrub voldoende lang, tot minstens 5 à 10 minuten per voet. Spoel na met water. Voor een snelle scrub: in de douche op natte voeten.

Ingrediënten Rainpharma Voet Scrub Adventure Siberia

aqua, cocamidopropyl betaine, prunus armeniaca seed powder, glycerin, fragrance*, sucrose laurate, menthol, charcoal powder, alcohol, citric acid, ascorbic acid, lactic acid, xanthan gum, limonene**, linalool**, benzyl alcohol, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone.
* een unieke geheime mix van 100% natuurlijke aromatherapeutische essentiële oliën.
** uit natuurlijke etherische oliën.

Free from Petrochemicals, Sulphates, Silicones, Parabens, Phthalates, Glycols, PEGs, DEAs, Synthetic Polymers, Synthetic Fragrance/Colours or Animal Ingredients. Not tested on animals.

Waarschuwing

Was de handen grondig na het gebruik van de scrub en vermijd oogcontact. Vermijd de teennagels. Indien de zwarte scrub achter de teennagels komt, kan men deze met een nagelborsteltje weer schoonmaken.
€ 22,95
€ 20,66
(€ 8,26 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Rainpharma Voet Scrub Adventure Siberia kopen

Je kan Rainpharma Voet Scrub Adventure Siberia van het merk RainPharma , geproduceerd door ZHEN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voeten