€ 3,80
€ 3,42
Bespaar 10% (€ 0,38)
Rapid Patch Anti-Puisten 55 patch
€ 3,80
€ 3,42

Laatste reviews en ervaringen met Rapid patch anti-puisten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Rapid patch anti-puisten is een goed product, je ziet het amper zitten. Er zitten er veel in en het kost niet veel. Bovendien is het goed voor iemand in de puberteit die regelmatig een puistje heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had 2 soorten besteld, deze en een soort van hydrocolloïd patch. Deze patches konden me beter bekoren dan de hydrocolloïd patch. Je kleeft hem op de gewenste plaats, blijft goed zitten en na 12 u zie/merk je effectief een verschil!!! Ik gebruik deze nu bijna al een maand en wil niets anders meer! Voor mij een top product!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super, helpt echt! Je plakt er een op de gewenste plek en na een paar uur zie je het verschil. Gebruik ervan is erg gemakkelijk en simpel. Een echter aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal om op een puistje te gebruiken. Ik gebruik ze het liefst s'nachts, maar als ik niet veel buiten de deur hoef te doen ook gewoon overdag. De stickertjes zijn heel dun, doorzichtig en niet glimmend. Ze vallen dus nauwelijks , op je huid.

Rapid Patch Anti-Puisten kopen

Je kan Rapid Patch Anti-Puisten van het merk Lanaform, geproduceerd door LANAFORM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Acne > Lokale Behandeling