€ 18,85
€ 14,70
Bespaar 22% (€ 4,15)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/11/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Raylex Pen Nagelbijten

Hoe werkt het?
 
We winden er geen doekjes om. Als je het nagelbijten wil afleren, gaat dat het beste met een tik op de vingers... of in dit geval met “een lik op de vingers”.
 
Raylex® heeft de bittere smaak van de schil van pompelmoes. Raylex® bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren dus. Raylex® is echter ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven en het is dan ook vaak minder vies dan andere anti-nagelbijtproducten. Maar de pompelmoessmaak dringt wel in de nagel en ligt er niet op als lak. Dat zorgt ervoor dat de bitterheid minder wordt doorgegeven aan wat je aanraakt, zoals bijvoorbeeld boterhammen. Je hoeft Raylex® ook niet op de volledige nagel aan te brengen. Enkel waar je bijt: de rand van je nagelen/of zijkant.
 
Om het herstel van je nagels te stimuleren bevat Raylex® ook de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Deze vitamine bevordert de groei van je nagels. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.

Indicatie

Een handige pen die uw inspanningen om met nagelbijten te stoppen helpt ondersteunen en vergemakkelijkt.

Gebruik van Raylex Pen Nagelbijten

Hoe gebruiken?
 
Consumentenonderzoek (Ipsos 2013) wijst uit dat nagelbijters het meeste bijten op hun duim en wijsvinger. Gebruik aylex® enkel op de nagels/vingers waarop je bijt.
 
De Raylex® pen laat toe om de bittere substantie heel nauwkeurig te doseren. Breng het aan op de rand van je nagel (1) en niet op je volledige nagel. Eventueel kan je het ook aan de zijkant van je nagel aanbrengen (2) als je daar vaak bijt.
 
Raylex® aanbrengen kan je doen met de platte zijde of met de punt van de pen. Raylex® is onzichtbaar. Ook al zie je de substantie niet, je mag er zeker van zijn dat je nagel doordrongen is. De substantie is in enkele seconden droog.
 
Hoe vaak per dag?
 
Aanbrengen van Raylex® mag je zo vaak doen als je zelf nodig vindt. Wij raden aan om het 1 keer ‘s ochtends te doen en 1 keer ’s avonds, en liefst zo trouw mogelijk. Plan daarom best een vast moment om Raylex® aan te brengen.
 
Hoe lang?
 
Gebruik Raylex® minstens gedurende 18 dagen. Uit de psychologie leren we dat hoe langer je een slechte gewoonte nalaat, hoe meer kans je hebt om er vanaf te geraken. Je mag dus gerust de behandeling langer dan 18 dagen voortzetten.
 
Als je de instructies voor gebruik goed naleeft, en dit combineert met de gratis te downloaden app voor smartphone, zal je kans op definitief stoppen het grootst zijn.
 
De behandeling mag zo vaak als nodig herhaald worden.
 
Voor wie?
 
Raylex® is niet glanzend en is dus zowel voor hem als haar.
 
Het mag gebruikt worden voor kinderen vanaf 3 jaar. Raylex® mag ook gebruikt worden om duimzuigen af te leren (vanaf 3 jaar). Aan te brengen zoals voor nagelbijten (op de rand van de nagel).
 
Hoe verwijderen?
 
Raylex® kan niet verwijderd worden. De bittere smaak neemt af met de tijd en is na ongeveer 24 uur verdwenen. Heb je toch gebeten op je nagels en wil je de bittere smaak van Raylex® zo snel mogelijk uit je mond laten verdwijnen, kauw dan een aantal minuten op een kauwgom.

Ingrediënten Raylex Pen Nagelbijten

Isopropyl alcohol, ethyl lactate, denatonium benzoate, dimethylisosorbide, eucalyptol, acrylates/ammonium methacrylate copolymer,citrus grandis fruit extract, biotin, limonene, citral,linalool.
 
Raylex® does not contain parabens or any other preservingagents.

Waarschuwing

Uitwendig gebruik. Het gebruik van dit product door kinderen jonger dan 12 jaar dient te gebeuren onder toezicht van een volwassene. Indien het product per ongeluk in de ogen terechtkomt, spoelen met proper water. In uitzonderlijke gevallen kan irritatie optreden: roodheid, jeuk of een allergische reactie. Stop dan het gebruik van Raylex®. Raadpleeg een arts indien de irritatie aanhoudt. Over het gebruik van Raylex® bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, zijn geen gegevens beschikbaar. We raden aan het product niet te gebruiken.
Raylex Pen Nagelbijten 3,50 ml
€ 18,85
€ 14,70

Laatste reviews en ervaringen met Raylex pen nagelbijten

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Je gaat onvermijdelijk mijden om nog je nagels in je mond te steken vanwege de heel slechte smaak. Het product blijft lang op je nagels en geeft enkel in het begin 1x wat af op andere voedingsmiddelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sindsdien knabbelen ik en dochter niet meer op onze nagels ondanks alle vorige pogingen om het nagelbijten te stoppen haren probeer ik al te stoppen maar tevergeefs dankzij raylex is het eindelijk gelukt !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is heel bitter van smaak maar doet zijn werk! Ik breng mijn vingers minder naar mijn mond! Nu nog vol houden. Het product blijft ook lang smaak afgeven ondanks douchen en huishoudelijke klussen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel effectief product, ik heb geen afgebeten nagels meer na 3 weken. Mijn nagels ogen weer terug natuurlijk, gezond, ze glanzen ook niet zoals andere producten dat altijd gaven na aanbrengen. Het is heel discreet. Top!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Stift voor mijn dochter gekocht.zij bijt al jaren haar nagels.niets hielp tot nu toe.stift heeft een heel bittere smaak.echt verschrikkelijk als product in je mond komt.stift breekt wel vlug af.prijs te hoog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt verbazingwekkend goed. De smaak is zo bitter dat je heel snel de gewoonte afleert, ik deed het altijd onbewust. Zeer eenvoudig aan te brengen met de stylo tip, ludiek. Ik raad het ECHT aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Levering was helaas niet zoals beschreven stond . Wel netjes verpakt. Produkt doet zijn werk . Kreeg n a v mijn klacht wel een snel en duidelijk antwoord
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakt bijzonder slecht, maar dat is uiteraard de bedoeling. Gemakkelijk aan te brengen, laat geen glans achter op je nagels, dus ook geschikt voor mannen. Enig nadeel is dat wanneer je bij het eten toch per ongeluk je nagels aanraakt, je minutenlang met de vieze smaak in je mond zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een top product gewoon, je leert eindelijk eens dat nagelbijten af en moest de drang terugkomen dan koop je een nieuwe pen. De levering was ook stipt, snel en correct.

Raylex Pen Nagelbijten kopen

Je kan Raylex Pen Nagelbijten van het merk Vemedia Pharma, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels