€ 18,85
€ 15,08
Bespaar 20% (€ 3,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Raylex Pen Nagelbijten

Niemand is er trots op, maar heel wat mensen doen het: nagelbijten. Onderzoek leert dat 26% van de bevolking op zijn nagels bijt. Er zijn echter genoeg redenen om het niet te doen. Het ziet er onverzorgd uit en is enorm onhygiënisch. Wist je dat je handen vaak vuiler zijn dan een wc-pot? Dringend tijd om ermee te stoppen dus. Maar hoe leer je nagelbijten af? Download de Raylex® app op je smartphone om jezelf extra steun te geven!

Raylex® maakt gebruik van een geavanceerde technologie. Hierdoor wordt er geen filmlaag gelegd op je nagel, maar dringt Raylex® in de nagel zelf. Dit levert een heel aantal voordelen op:
- Om het herstel van je nagels te stimuleren bevat Raylex® de stof biotine, beter bekend als vitamine H of vitamine B8. Deze vitamine bevordert de groei van je nagels. Zo stop je niet alleen met nagelbijten, maar heb je ook sneller terug mooie, lange nagels.
- Raylex® dringt door in je nagel en ligt er niet op. Effectiever dus én je krijgt geen extra glanslaagje op je nagels.
- Raylex® is ontwikkeld om een aanvaardbare hoeveelheid bittere smaak af te geven. Het is dan ook minder bitter dan andere anti-nagelbijtproducten.
 

Indicatie

Een handige pen die uw inspanningen om met nagelbijten te stoppen helpt ondersteunen en vergemakkelijkt.

Gebruik van Raylex Pen Nagelbijten

Breng één tot twee keer per dag de Raylex pen aan op je nagels.
Houd de pen met beide handpalmen stevig vast, pen in de ene hand, dop in de andere. Trek de pen met een krachtige grip open. Om te vermijden dat je de pen beschadigt deze zeker niet opendraaien of overplooien.
In elke Raylex® verpakking zit een handige pen waarmee je heel precies kleine oppervlakken kunt behandelen. Het volstaat om het aan te brengen op de toppen van de nagels (of aan de zijkant als je daar bijt), niet op de volledige nagel.

Ingrediënten Raylex Pen Nagelbijten

Raylex® heeft de bittere smaak van de schil van pompelmoes. Raylex® bevat een unieke combinatie van citrusschilextract en denatonium. Denatonium krijgt in het Book of Records de eer van bitterste stof ter wereld: perfect om nagelbijten af te leren dus.

Waarschuwing

Raylex kan gebruikt worden om duimzuigen af te leren bij kinderen vanaf drie jaar. 
Raylex bevat geen parabenen noch andere bewaarmiddelen.
Na 18 dagen kan het wel eens zijn dat de drang om toch nog op je nagels te bijten nog niet helemaal over is. Niet twijfelen, blijf Raylex gebruiken tot je volledig bent afgekickt. Bewaar de Raylex pen als een vriend in nood.
Raylex Pen Nagelbijten 3,50 ml
€ 18,85
€ 15,08

Laatste reviews en ervaringen met Raylex pen nagelbijten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sindsdien knabbelen ik en dochter niet meer op onze nagels ondanks alle vorige pogingen om het nagelbijten te stoppen haren probeer ik al te stoppen maar tevergeefs dankzij raylex is het eindelijk gelukt !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is heel bitter van smaak maar doet zijn werk! Ik breng mijn vingers minder naar mijn mond! Nu nog vol houden. Het product blijft ook lang smaak afgeven ondanks douchen en huishoudelijke klussen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel effectief product, ik heb geen afgebeten nagels meer na 3 weken. Mijn nagels ogen weer terug natuurlijk, gezond, ze glanzen ook niet zoals andere producten dat altijd gaven na aanbrengen. Het is heel discreet. Top!
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Stift voor mijn dochter gekocht.zij bijt al jaren haar nagels.niets hielp tot nu toe.stift heeft een heel bittere smaak.echt verschrikkelijk als product in je mond komt.stift breekt wel vlug af.prijs te hoog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het werkt verbazingwekkend goed. De smaak is zo bitter dat je heel snel de gewoonte afleert, ik deed het altijd onbewust. Zeer eenvoudig aan te brengen met de stylo tip, ludiek. Ik raad het ECHT aan!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Levering was helaas niet zoals beschreven stond . Wel netjes verpakt. Produkt doet zijn werk . Kreeg n a v mijn klacht wel een snel en duidelijk antwoord
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Smaakt bijzonder slecht, maar dat is uiteraard de bedoeling. Gemakkelijk aan te brengen, laat geen glans achter op je nagels, dus ook geschikt voor mannen. Enig nadeel is dat wanneer je bij het eten toch per ongeluk je nagels aanraakt, je minutenlang met de vieze smaak in je mond zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een top product gewoon, je leert eindelijk eens dat nagelbijten af en moest de drang terugkomen dan koop je een nieuwe pen. De levering was ook stipt, snel en correct.

Raylex Pen Nagelbijten kopen

Je kan Raylex Pen Nagelbijten van het merk Vemedia Pharma, geproduceerd door AXONE PHARMA T4 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Manicure & Pedicure > Nagels