€ 24,68
€ 22,21
(€ 44,42 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,47)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Remescar Oppervlakkige Spataders

Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de behandeling en voorkoming van oppervlakkige spataders.
 
Oppervlakkige spataders zijn kleine verwijde bloedvaten bij de huidoppervlak, te herkennen aan paarse, blauwe of rode lijnen. Ze zijn vergelijkbaar met spataderen, maar hun diameter is kleiner en ze zijn niet voelbaar. Remescar Oppervlakkige Spataders is een uniek medisch hulpmiddel dat klinisch bewezen helpt bij de genezing en voorkoming van oppervlakkige spataders. Het product vormt een langdurige beschermende laag over en rond de betreffende huid, die zorgt voor een langere contacttijd en op die manier voor een snellere genezing. Een onafhankelijke klinische studie heeft aangetoond dat bij een aanzienlijk aantal patiënten de roodheid onmiddellijk afneemt na het eerste gebruik. De unieke formule met Microlens Coated Crystals geeft de huid onmiddellijk een egalere uitstraling met minder onvolkomenheden.
 
Dankzij zijn actieve eigenschappen helpt Remescar Oppervlakkige Spataders om zwakke aderweefsels te herstellen en vermindert het de aderverkleuring die optreedt bij oppervlakkige spataders.

Indicatie

 • Medische hulpmiddelen technologie
 • Behandelt oppervlakkige spataders
 • Voorkomt de vorming van nieuwe bloedvaten
 • Behandeling met siliconenfilm
 • Meteen zichtbare resultaten
 • Beschermt bloedvaten en biedt ze structurele ondersteuning
 • Verbetert de microcirculatie
 • Verstevigt en verfraait het huidoppervlak

Gebruik van Remescar Oppervlakkige Spataders

1.   De huid moet schoon en droog zijn.
2.   Remescar Oppervlakkige Spataders moet voorzichtig worden aangebracht op de betreffende huid.
3.   Masseer de crème in totdat die volledig is ingetrokken.
4.   Wrijf niet te hard, want dit zal de doeltreffendheid niet vergroten.
5.   Breng het product twee keer per dag aan gedurende twee tot drie maanden.

Ingrediënten Remescar Oppervlakkige Spataders

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride (and) - Titanium Dioxide (and) Polyhydroxystearic - Acid (and) Aluminium Stearate (and) - Alumina, Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc - Oxide (and) Caprylic/Capric Triglyceride (and) - Polyhydroxystearic Acid (and) Isostearic Acid, - Glycerin/Aqua/Palmaria palmata extract, - Glyceryl Stearate/Behenyl Alcohol/Palmitic - Acid/Stearic Acid/Lecithin/Lauryl Alcohol/ - Myristyl Alcohol/Cetyl Alcohol, Glycerin, - Methylpropanediol (and) Caprylyl Glycol - (and) Phenylpropanol, Squalane, Silica/ - Polyurethane-40/CI 61570, Tocopheryl - Acetate, Aqua/Chlorella vulgaris extract/ - Phenoxyethanol, Sodium Ascorbyl - Phosphate, PVP, Panthenol, Dimethicone, - Aminomethyl propanol, Carbomer, - Xanthan gum, Hydroxyethylcellulose, - Sodium Hyaluronate, Hydrogenated - Phosphatidylcholine
€ 24,68
€ 22,21
(€ 44,42 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Remescar oppervlakkige spataders

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na 3 weken smeren zie ik toch wel een verschil. Ik merk wel dat het voornamelijk werkt op de kleine rode/paarse lijntjes/adertjes en niet op de grote spataders. Ik vermoed dat je dan ook geen wonderen moet verwachten van een crème :)
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Bof, pas terrible. Je l'utilise depuis un mois et pour l'instant, je ne vois aucun résultat. Je suis déçue, surtout quand on voit le prix que ça coûte...
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product om spataderen te verminderen (zowel kleur als zwelling). Zichtbaar resultaat na enkele dagen behandeling. Kleeft niet en de geur is relatief neutraal.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  er is een verbetering , vermindering van de paarse spinnetjes te zien,maar nog niet voldoende ,waarschijnlijk gebruik ik het nog niet lang genoeg om echt te kunnen zeggen dat het echt werkt
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Helaas heb ik tot nu toe nog geen resultaat gezien en de kleine adertjes zijn nog niet verminderd, Ik maak de tube op en twijfel ernstig of ik nogmaals dit (dure) product zal bestellen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik deze crème nog maar een 10-tal dagen wel elke dag. Er is wel al een kleine verandering zichtbaar. Is goed uitsmeerbaar. Volhouden is de boodschap !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Spider Veins verlicht de kleur van kleine zichtbare adertjes. Na een tweetal weken smeren is er al een duidelijk verschil te merken. De rode/paarse kleur is veel lichter. Echt verdwijnen doen ze voorlopig niet.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Verwacht geen wonderen van dit middel, maar na een iets langere periode van dagelijks gebruik is er toch een kleine verbetering merkbaar. Voorlopig geef ik dit product het voordeel van de twijfel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Rmesscar spider veins is een middel om licht spataders een beetje te vervagen. Ik ben het product nog maar een week aan het gebruiken en zie al een klein beetje verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  prima product,ik gebruik het 2 x per dag voor mijn gezicht ,last van couperose en voor zichtbare aders in mijn benen en ze zijn al vermindert.Ik blijf het een tijd gebruiken zoals vermeld op de bijsluiter.Ik ben tevreden over het product.

Remescar Oppervlakkige Spataders kopen

Je kan Remescar Oppervlakkige Spataders van het merk Remescar, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid