€ 35,75
€ 27,53
(€ 344,13 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 8,22)
Promotie 23% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Remescar Wallen & Donkere Kringen

Remescar Wallen & Donkere kringen is een onmiddellijk werkende, doeltreffende crème die helpt om wallen en donkere kringen aanzienlijk te verminderen.
 
De revolutionaire EYESYL-technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van kleimineralen en een bipeptidecomplex bevordert een aanzienlijke verstrakking van de huid, vermindering van de vochtophoping onder de ogen en een micromusculaire pauze. Dit helpt de zwelling van de huid onder de ogen te verminderen en het verschijnen van donkere kringen tegen te gaan.


Indicatie

 • Maakt wallen en donkere kringen in slechts enkele minuten onzichtbaar!
 • METEEN zichtbare resultaten
 • Doeltreffend bij het eerste gebruik
 • Klinisch bewezen

Gebruik van Remescar Wallen & Donkere Kringen

 1. Was uw gezicht voorzichtig en dep het droog.
 2. Knijp een beetje van het product uit op uw vingertop, ongeveer ter grootte van een rijstkorrel. Minder is niet voldoende, en meer is meestal te veel en wordt dan niet volledig door de huid opgenomen of kan irritatie veroorzaken. Dit is een cruciale factor voor de correcte werking van Remescar Wallen & Donkere kringen.
 3. Breng de crème voorzichtig aan op de hele zone onder het oog en wrijf deze met één vinger uit, van het midden naar buiten. Wrijf de crème zachtjes uit tot die volledig door de huid is opgenomen.
 4. Houd uw gezichtsuitdrukking gedurende twee à drie minuten neutraal terwijl het product droogt voor het meest spectaculaire resultaat (u kunt dit proces versnellen door te wapperen). Hebt u te veel crème aangebracht, wrijf die dan weg met een nat doekje.
Sluit de tube na gebruik en was uw handen.

Om te verwijderen: Reinig de behandelde zone met water en dep droog.
 
Voor onder make-up: Breng eerst uw gebruikelijke verzorgingsproducten aan (oogserum, hydraterende dagcrème, enz.) en geef de producten even tijd om in de huidlagen te trekken (ca. twee minuten). Breng dan een zeer dunne laag Remescar Eye Bags & Dark Circles aan zoals hierboven beschreven. Als er een wit residu achterblijft, hebt u ofwel te veel product gebruikt, ofwel geen hydraterende crème gebruikt. Wrijf het witte residu gewoon weg met een nat doekje. Zodra het product opgedroogd is, brengt u uw make-up aan zoals gewoonlijk.
 
Opmerking: make-up op basis van olie kan de werking van Remescar Eye Bags & Dark Circles verminderen.

Ingrediënten Remescar Wallen & Donkere Kringen

Aqua, magnesium aluminum silicate, sodium silicate, butylene glycol, phenoxyethanol, PEG-75 shea butter glycerides, xanthan gum, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, CI 19140, CI 16035, acetyl tetrapeptide-5, acetyl octapeptide-3.

Waarschuwing

- Buiten het bereik van kinderen houden.
- Alleen gebruiken zoals voorgeschreven.
- Uitsluitend voor uitwendig gebruik.
- Contact met ogen en slijmvliezen vermijden. Bij contact met de ogen, overvloedig spoelen met water.
- Het gebruik stopzetten bij irritatie of overgevoeligheid (roodheid, pijn enz.). Bij huidirritatie of overgevoeligheid moet u het gebruik stopzetten. Raadpleeg uw arts als de symptomen na 48 uur niet verdwenen zijn.
- Bij allergische reacties op één van de bestanddelen wordt het gebruik afgeraden.
- Niet gebruiken op beschadigde huid (bv. open of ontstoken wonden, derdegraadsbrandwonden, acne, eczeem). Enkel gebruiken op normale, gezonde, niet-ontstoken huid.
- Niet meer dan één keer per dag gebruiken.
- Gebruik het product niet langer dan vier weken achter elkaar.
- Gebruik het product niet als de verpakking beschadigd is.
- Niet aanbevolen voor vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.
- Niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 16 jaar.
- Na opening niet langer dan twaalf maanden gebruiken.
- Het is aan te raden om het product te bewaren op een droge, koele plaats bij een temperatuur onder 30 °C.
€ 35,75
€ 27,53
(€ 344,13 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Remescar Wallen & Donkere Kringen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  niet tevreden met het product

  Helaas had ik na de eerste toepassing van deze crème veel roodheid en durfde ik het niet meer te gebruiken ... Gezien de prijs die het kost, was ik erg teleurgesteld over dit product...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Relevant wallen en kringen

  De huid wordt wel mooi glad binnen een paar minuten maar ook heel droog ! En kan er onnatuurlijk uitzien bij teveel gebruik .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  tegen wallen en donkere kringen

  De Remescar Wallen en Donkere Kringen is eenvoudig te bestellen hier bij farmaline. Verschillende betaalmogelijkheden en dikwijls interessante kortingen. Correcte en snelle levering via Bpost. De crème werkt goed, maar je mag er maar een klein korreltje van gebruiken. Eerst open wrijven tussen beide wijsvingers en dan op de donkere plekken voorzichtig uitsmeren. Als je teveel gebruikt, zie je na een minuutje witte vlekken, oppassen dus!

  Was deze beoordeling nuttig?

Remescar Wallen & Donkere Kringen kopen

Je kan Remescar Wallen & Donkere Kringen van het merk Remescar , geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gezichtsverzorging > Ogen > Anti-Wallen