Protein aardbei 4x200 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 10,59
€ 9,53
(€ 11,91 / kg)
Bespaar 10% (€ 1,06)
Bijsluiter van Protein aardbei 4x200 g

Omschrijving van Protein aardbei

Resource® Protein is een kant-en-klare, eiwitrijke (30%kcal) volledige drinkvoeding op melkbasis. Een flesje Resource® Protein bevat 200ml en is beschikbaar in meerdere smaken. 
Resource® Protein is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte. Resource® Protein is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.

Indicatie

- Resource® Protein is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar.
- Dieetvoeding bij (risico op) ondervoeding
- Verhoogde eiwitbehoefte

Gebruik van Protein aardbei

Dosering: 1-3 flesjes per dag als aanvulling op de voeding of volg de medische aanbeveling indien Resource® Protein gebruikt wordt als enige voedingsbron.

Ingrediënten Protein aardbei

Resource® Protein Aardbeismaak: Water, melkeiwitten, glucosestroop, sacharose, koolzaadolie, mineralen (kaliumchloride, kaliumcitraat, natriumcitraat, magnesiumcitraat, magnesiumoxide, ijzersulfaat, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, natriumfluoride, chroomchloride, natriummolybdaat, kaliumjodide, natriumselenaat), emulgator (E471), aroma, zetmeel, vitamines (C, E, niacine, pantotheenzuur, B6, A, B1, B2, foliumzuur, K, biotine, D), stabilisator (carrageen), kleurstof (E120). ACBL193-1

Waarschuwing

Bewaaradvies: Het flesje kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en tray staat. Geopend dient het flesje binnen 24 uur geconsumeerd te worden. Het geopende flesje afgesloten in de koelkast bewaren. 
- Bevat: melkeiwitten
- Glutenvrij
Resource® Protein is beschikbaar in Nederland en België. In Nederland komt de Resource® Protein in aanmerking voor vergoeding.
€ 10,59
€ 9,53
(€ 11,91 / kg)

Protein aardbei kopen

Je kan Protein aardbei van het merk Resource , geproduceerd door NESTLE BELGILUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE