€ 38,76
€ 34,88
Bespaar 10% (€ 3,88)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Retaron 90 capsules

Omschrijving van Retaron

Bij veroudering van het oog spelen processen die het gevolg zijn van een verhoogde aanwezigheid van vrije radicalen een rol. Vrije radicalen zijn hoogreactieve verbindingen die vooral veelvuldig optreden bij stress, verhoogd alcoholgebruik, roken, sterke UV-straling, milieuvervuiling en in geval van een onevenwichtig dieet. Ook andere veranderingen aan het oog treden voornamelijk bij hogere leeftijd op en hangen eveneens samen met de schadelijke invloed van vrije radicalen. Bepaalde stoffen in onze voeding zorgen mee voor de afbraak van die vrije radicalen en dragen op die manier bij tot de bescherming tegen de oxidatieve stress die het gevolg is van die vrije radicalen. Retaron® bevat verbindingen met een sterk antioxidatief vermogen en is bijgevolg geschikt voor de bescherming van het oog en om het gezichtsvermogen op peil te houden.

De zwarte APPELBES (Aronia melanocarpa) is een inheemse struik die donkere bessen draagt. Deze bessen bevatten een bijzonder hoge concentratie aan flavonoïden. 
• De sporenelementen zink en selenium zijn wezenlijke bestanddelen van enzymen die cellen beschermen tegen oxidatieve stress. Zink draagt bij tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen. 
• Luteïne en zeaxanthine vindt men terug als antioxidatief werkzame pigmenten in het netvlies en voornamelijk in de macula lutea, dat deel van het netvlies dat zorgt voor een scherp zicht. Bij het ouder worden neemt hun concentratie af. 
• Vitamine C en E vormen een onderdeel van het natuurlijke beschermingsmechanisme van het lichaam tegen de vrije radicalen en de door hen veroorzaakte ‘oxidatieve stress’. 
• De essentiële, meervoudig onverzadigde omega-3 vetzuren DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn ook bekend als de bestanddelen van visolie. De hoogste concentratie van deze stoffen in het menselijk lichaam bevindt zich in het netvlies. Ze zijn onontbeerlijk voor een intact, goed functionerend en doorbloed netvlies. De gunstige bijdrage van DHA tot het behoud van een normaal gezichtsvermogen wordt best verkregen met een dagelijks aanbevolen hoeveelheid van 250 mg DHA of 1 capsule Retaron® . 
Retaron® is dan ook speciaal samengesteld om de natuurlijke mechanismen te ondersteunen die het oog tegen omgevingsfactoren en verouderingsverschijnselen beschermen. Op die manier kan het voortschrijden van leeftijdsgebonden processen in het oog vertraagd worden.

Indicatie

Retaron is een voedingssupplement dat zorgvuldig werd samengesteld voor het behoud van een normaal gezichtsvermogen.

Gebruik van Retaron

Aanbevolen inname: dagelijks 1 capsule innemen, liefst bij de maaltijd, en met een koude drank. Op die manier wordt de dagelijkse behoefte bereikt. Regelmatige en langdurige inname is vereist.

Ingrediënten Retaron

Visolieconcentraat*, Gelatine, Bevochtiger (Glycerine), Sojaolie, Vitamine C (Calcium L-ascorbaat), Zink (Zinkgluconaat), Aronia melanocarpa Extr. (Zwarte appelbes), Plantaardige olie, Vitamine E (DL-α-tocoferylacetaat), Luteïne, Maltodextrine, Kleurstof (IJzeroxide), Zeaxanthine, Emulgator (Sojalecithine)**, Selenium (Natriumseleniet). 
* bevat vis en hieruit afgeleide producten
** bevat sojabonen en hieruit afgeleide producten

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 38,76
€ 34,88

Laatste reviews en ervaringen met Retaron

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product voor de ogen. Het is een soort vitamine voor het versterken en onderhouden van het gezichtsveld. Bijgevolg is het een aanrader voor een actief oog.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd voorgeschreven door mijn oogarts tegen veroudering ogen. Deze capsules helpen ook de macula. Dit voedingssupplement wordt eenmaal daags ingenomen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heeft zijn resultaat nog niet bewezen. Zal dit pas weten wanneer het doosje leeg is. Heb deze gekocht omdat ik zoveel last heb van droge en pijnlijke ogen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk in te nemen. Effect nog niet te meten omdat het middel niet geneest, maar de ontwikkeling van macula kan vertragen. bij volgende controle is misschien meetbaar of het middel effect heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gezien het slechte weer toch behoorlijk vroeg geleverd. We waren op het moment van levering niet thuis en hebben het zoals gevraagd bij de buren afgeleverd, waarvoor dank.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Nog steeds even tevreden als altijd om een bestelling te plaatsen bij Farmaline. Snelle orderverwerking, perfecte verpakking en levering. DANK U en tot ziens.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Daar dit een preventief middel is, weet ik natuurlijk niets te zeggen over het resultaat. Mijn moeder heeft macula degeneratie en ik hoop door dit te gebruiken gezonde ogen te houden.

Retaron kopen

Je kan Retaron van het merk Ursapharm, geproduceerd door URSAPHARM BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen
50+ > Vitaminen > Ogen