€ 14,95
€ 13,46
Bespaar 10% (€ 1,49)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Neusdouche met 4 sachets

Neusspoelingen zijn een eenvoudige en efficiënte manier voor de dagelijkse verzorging van de neus. Hiervoor is er de Rhinicur®Neusdouche en Rhinicur® Nasaal spoelzout, het spoelsysteem met de regelbare spoeldruk. Het principe is eenvoudig: Door de spoeling worden de ziekteverwekkers, allergenen en vuilpartikels eenvoudig uit de neus gespoeld.

Neusspoelingen zouden altijd isotoon moeten zijn, om aan het mineraalstofgehalte van het bloed aangepast te zijn. Hiervoor moet een nauwkeurige hoeveelheid zout in een
welbepaalde hoeveelheid water worden opgelost. Met Rhinicur® Nasaal spoelzout is deze dosering heel gemakkelijk: Eén doseerzakje is precies afgestemd op de inhoud van de Rhinicur neusdouche (250 ml).

In vergelijking met kook- en zeezouten, die alleen maar voor basisreinigung geschikt zijn, bevat Rhinicur® Nasaal spoelzout bijkomend:

 • Natriumhydrogeencarbonaat voor een betere oplossing van taaie, vastzittende secreten en neutralisering van  ontstekende stofwisselingsproducten.
 •  Kaliumsulfaat ter ondersteuning bij een slijmvlieszwelling en een verbetering van de doorbloeding
 • Natuurlijk bronzout voor de remineralisatie en revitalisatie van het neusslijmvlies

Daarbij is het Rhinicur® Nasaal spoelzout bijzonder goed te verdragen gezien het in zijn samenstelling aan mineraalstoffen aangepast is aan het neussecreet van gezonde mensen.

Neusdouche met 4 sachets 1 stuk
€ 14,95
€ 13,46

Laatste reviews en ervaringen met Neusdouche met 4 sachets

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De. neusdouche van Rhinicur is heel efficiënt. Geeft onmiddellijke verlichting bij goed gebruik. Ook het bij geleverde zout prikt niet, wat bij keukenzout wel het geval is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste aankoop die ik dit jaar heb gedaan. Zeer makkelijk en prettig in gebruik, mits volgens instructies. Sinds ik het regelmatig gebruik kan ik vrij ademen en heb ik minder last van hoofdpijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze neusdouche al vele maanden , vandaar dat ik mij een tweede heb gekocht in geval van... Ik heb al jaren last van sinusitis, en sinds ik het (dagelijks in de winter) gebruik, heb ik nog niet ziek geweest, zelfs geen simpele verkoudheid. Ik heb jaren antibiotica geslikt door deze vervelende ziekte, en ik hoop dat dit nu achter de rug is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neusdouche is handig in gebruik en bij regelmatig gebruik kan het verkoudheid voorkomen en allergieën verzachten. Ik vind het beter dan de gekende neti-kannetjes omdat je extra druk kan uitoefenen bij het spoelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een fantastisch apparaatje!!! Voor weinig geld en het doet zijn werk prima! Zo uitgewassen en weer klaar voor gebruik.... Aangeraden door mijn neus/keel/oorarts tijdens ontsteking van de sinusholten. Alle andere middeltjes faalden....maar dit werkte. Ik gebruik het nu nog regelmatig tijdens de pollenperiode om mijn neus te spoelen en zo minder last te hebben van verstopte neus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een volgeling van de neti pot zijnde, wilde ik dit product uittesten. Vrij eenvoudig te gebruiken, het heeft het voordeel, ten opzichte van de neti pot, dat het meer capaciteit heeft en het water dieper kan inspuiten (hoogstwaarschijnlijk vanwege de hogere waterkolom). Bovendien kan je denk ik evengoed keukenzout en waterstofcarbonaat gebruiken in plaats van de zoutzakjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een fantastisch product om sinusitis te bestrijden. Mijn oudste had er chronisch last van, er werd zelfs van een operatie gesproken zodra ze 18 zou zijn. Tot ik dit vond op het internet en het bij de apotheker (die het niet kende) bestelde. Geen van onze huisartsen en specialisten kende het, maar het heeft op korte termijn (een maand tijd) de chronische infectie helpen verdwijnen. Nu spoelt ze enkel nog bij een beginnende infectie en is ze er op een paar dagen van af. Een jonge vervangende huisarts kende het wel uit de opleiding en zei dat dit systeem inderdaad bewezen efficiënt is, maar dat hij het in de praktijk ook nog nergens had gezien. Dit wordt veel minder gepromoot dan medicatie, maar is zoveel efficiênter gebleken in de praktijk...

Neusdouche met 4 sachets kopen

Je kan Neusdouche met 4 sachets van het merk Rhinicur, geproduceerd door ECOMAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE