€ 17,95
€ 13,28
Bespaar 26% (€ 4,67)
Promotie

Omschrijving van Neusdouche met 4 sachets

Neusspoelingen zijn een eenvoudige en efficiënte manier voor de dagelijkse verzorging van de neus. Hiervoor is er de Rhinicur®Neusdouche en Rhinicur® Nasaal spoelzout, het spoelsysteem met de regelbare spoeldruk. Het principe is eenvoudig: Door de spoeling worden de ziekteverwekkers, allergenen en vuilpartikels eenvoudig uit de neus gespoeld.

Neusspoelingen zouden altijd isotoon moeten zijn, om aan het mineraalstofgehalte van het bloed aangepast te zijn. Hiervoor moet een nauwkeurige hoeveelheid zout in een
welbepaalde hoeveelheid water worden opgelost. Met Rhinicur® Nasaal spoelzout is deze dosering heel gemakkelijk: Eén doseerzakje is precies afgestemd op de inhoud van de Rhinicur neusdouche (250 ml).

In vergelijking met kook- en zeezouten, die alleen maar voor basisreinigung geschikt zijn, bevat Rhinicur® Nasaal spoelzout bijkomend:

 • Natriumhydrogeencarbonaat voor een betere oplossing van taaie, vastzittende secreten en neutralisering van  ontstekende stofwisselingsproducten.
 •  Kaliumsulfaat ter ondersteuning bij een slijmvlieszwelling en een verbetering van de doorbloeding
 • Natuurlijk bronzout voor de remineralisatie en revitalisatie van het neusslijmvlies

Daarbij is het Rhinicur® Nasaal spoelzout bijzonder goed te verdragen gezien het in zijn samenstelling aan mineraalstoffen aangepast is aan het neussecreet van gezonde mensen.

Indicatie

In de volgende situaties wordt de Rhinicur® neusdouche aangeraden:

1. Bij vaak voorkomende neusverkoudheid2. Om verkoudheden te voorkomen3. Bij droge neus en harde korstjes4. Bij sterke stof- en/of vuilbelasting5. Bij pollenallergie (hooikoorts)6. Bij chronische ontstekingen van de neus en bijholten Rhino(sinusitis)7. Na heelkundige ingrepen aan de neus en bijholten8. Bij neiging tot snurken wegens catarre

€ 17,95
€ 13,28

Laatste reviews en ervaringen met Neusdouche met 4 sachets

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig

  Deze neusdouche kan gemakkelijk in je reistas en handig in gebruik

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super

  Maakt de neus vrij. Even wennen aan deze manier van spoelen. Geeft op termijn ook een frissere adem.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Rhinicur neusdouche

  Dit is een van de betere zelfhulp midden!! Zoals al eerder vermeld is de pillenmaffia/farmaceutische industrie er niet blij mee, die hebben ons het liefst voor alles aan de chemische rotzooi die allerlei ongewenste en gevaarlijke bijwerkingen geeft. Een arts/specialist heeft meer medicijnkennis tijdens de opleiding dan het bestuderen en promoten van natuurlijke middelen. Ik will daar niet mee zeggen dat alle medicijnen slecht zijn, nodig waar het moet, dat spreekt voor zich! Jammer dat alleen jonge artsen die pas zijn afgestudeerd die natuurlijke weg willen toelaten in hun adviezen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Neusdouche met 4 sachets kopen

Je kan Neusdouche met 4 sachets van het merk Rhinicur , geproduceerd door ECOMAR , bestellen in Nederland bij FARMALINE