€ 12,50
€ 11,00
Bespaar 12% (€ 1,50)

Omschrijving van Rhino Horn Neusspoeler Blauw

Verstopte neus of bijholteontsteking? 
Last van hooikoorts of luchtwegallergie? 

Spoel uw verstopte neus eenvoudig vrij met Rhino Horn.  

Neus spoelen met de unieke Rhino Horn maakt uw verstopte neusholten weer vrij. En zorgt direct voor verlichting bij neusverkoudheid en (chronische) bijholteontsteking. Ook bij hooikoorts en allergie spoelt Rhino Horn pollen of huisstofmijt snel en eenvoudig uit uw neus. 

Neus spoelen met Rhino Horn is makkelijk en effectief. 

Indicatie

Dagelijks uw neus spoelen met Rhino Horn is veilig en houdt uw neus en neusbijholten schoon en open.

Gebruik van Rhino Horn Neusspoeler Blauw

 1. Neem een maatlepel keukenzout zonder jodium
 2. Vul de Rhino Horn met lauw water en het zout
 3. Spoel uw neusholten
 4. Droog uw neus
€ 12,50
€ 11,00

Laatste reviews en ervaringen met Rhino horn neusspoeler blauw

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een zeer handige oplossing, je moet enkel zout zonder jodium in huis hebben en je kunt dus steeds aanvullen, op termijn is het misschien wel goedkoper ook dan Physiomer alhoewel mijn vader deze blijft graag gebruiken. we werden het aanbevolen door een bankdirecteur.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik besloot er een te kopen, kijk naar de andere meningen van klanten. Het is waar dat het goed werkt, maar maand heb ik niet ontvangen met het zout, ik moest Rhinicur Nasal Spoelzout kopen, anders niets te zeggen alles en perfectioneer het reinigt zeer goed de neusgaten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product, goed om te neus te spoelen en gemakkelijk in gebruik. Dit zou ik zeker ook aanraden aan anderen. In het begin is het even wennen maar dit wordt snel een gewoonte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werdt mij voorgeschreven door mijn NKO dokter. Het is gemakkelijk in gebruik en mist zeker zijn werking niet. Ik ben er zeer tevreden over.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Echt een praktisch toestel om je neus mee te spoelen. Gebruik het reeds enkele dagen en ik moet zeggen dat het werkt. Ik heb veel minder last van mijn sinussen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het ultieme middel tegen sinusitus . Handig voor hooikoortspatiënten: je spoelt 's avonds de pollen uit je neus waardoor je weer vrijer kan ademen. Goedkoop en doeltreffend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product. Heb het gekocht op aanraden van een familielid voor mijn chronische sinusitis. Het reinigt de neus zeer grondig. Ook goed bij verstopte neus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Produit très intéressant peu couteux et réellement efficace,un moyen très naturel de se libérer et de trouver une sensation de bien-être immédiate après son utilisation,merci!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product reinigt zachtjes de neus. De zoutoplossing is snel en eenvoudig te bereiden, een maatlepel voor zout is voorzien van een neushoornhoorn. Nadat ik de dag een stoffige zolder had opgeborgen, gebruikte ik die en zag ik hoe nuttig het was om stofdeeltjes uit de neus te verwijderen. Gebruik dagelijks, het reinigt de neus en geeft een gevoel van reinheid en lichtheid
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Superhandig en gebruiksvriendelijk product!! Na gebruik gewoon even naspoelen met water en laten drogen aan de lucht. Kinderen kunnen het ook makkelijk zelf gebruiken: met bijgeleverde maatlepel schepje zout in lauw water oplossen en spoelen! Klaar!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk in gebruik. Natuurlijk product, zeer aangenaam eens de neus gespoeld is, heb onmiddellijk weer adem. Zeker 's avonds voor het slapengaan aan te raden.

Rhino Horn Neusspoeler Blauw kopen

Je kan Rhino Horn Neusspoeler Blauw van het merk Rhino Horn, geproduceerd door RHINO HORN NEDERLAND , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus