€ 12,50
€ 11,25
Bespaar 10% (€ 1,25)

Omschrijving van Rhino Horn Neusspoeler Rood

Verstopte neus of bijholteontsteking? 
Last van hooikoorts of luchtwegallergie? 

Spoel uw verstopte neus eenvoudig vrij met Rhino Horn.  

Neus spoelen met de unieke Rhino Horn maakt uw verstopte neusholten weer vrij. En zorgt direct voor verlichting bij neusverkoudheid en (chronische) bijholteontsteking. Ook bij hooikoorts en allergie spoelt Rhino Horn pollen of huisstofmijt snel en eenvoudig uit uw neus. 

Neus spoelen met Rhino Horn is makkelijk en effectief. 

Indicatie

Draagt bij aan het verDagelijks uw neus spoelen met Rhino Horn is veilig en houdt uw neus en neusbijholten schoon en open.wijderen van slijm en reinigt de neusholten na een operatie.

Gebruik van Rhino Horn Neusspoeler Rood

 1. Neem een maatlepel keukenzout zonder jodium
 2. Vul de Rhino Horn met lauw water en het zout
 3. Spoel uw neusholten
 4. Droog uw neus
€ 12,50
€ 11,25

Laatste reviews en ervaringen met Rhino Horn Neusspoeler Rood

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Nooit eerder van gehoord.

  Dood eenvoudig in gebruik, en zeer doeltreffend. Aangekocht op advies van mijn huisarts. Verlicht en verlost niet enkel de neus, maar met dit hulpmiddel geraak je ook op plaatsen in je hoofd waar de traditionele, veel duurdere producten niet bij geraken. Bijwerkingen zijn uitgesloten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Is een super instrument. Had dit leren kennen van mijn moeder die dit moest gebruiken na operatie aan sinussen. Heb dit dan bij jullie gevonden en gebruik dit iedere dag. Ik had al lange tijd last van een verstopte neus en moest telkens met een spuiter werken om de neus vrij te krijgen. Per dag wel tot 4 keer toe wat eigenlijk niet ok is. Nu spoel ik iedere morgen mijn neus met de rhino horn en kan ik overdag goed ademen en moet ik niet meer spuiten om de neus vrij te krijgen. Dus voor mij een topper en zeker aan te raden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Dus een niet zo een goedkope tube. Ik gebruik het zelf, maar ik kocht het voor mijn man, hij is er echt over tevreden. Het helpt hem bij het ademen door de neus als hij een allergische rhinitis heeft.

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhino Horn Neusspoeler Rood kopen

Je kan Rhino Horn Neusspoeler Rood van het merk Rhino Horn , geproduceerd door RHINO HORN BENELUX , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus