€ 61,75
€ 55,58
Bespaar 10% (€ 6,17)
Dit product wordt gratis geleverd!
Bijsluiter van Rhumal Complet 180 tabletten

Omschrijving van Rhumal Complet

Rhumal COMPLET is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement dat per 3 tabletten 1500 mg zuivere, kristallijne glucosaminesulfaat, 1200 mg chondroïtinesulfaat, 2000 mg MSM en 12 mg vitamine C (15% ADH*) bevat. *ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

Indicatie

Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewrichtzijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker, stijfheid treedt op. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. • Het gewricht: noemt men elke verbinding tussen 2 of meer stukken been van het skelet. Gewrichten laten de mens toe zich te bewegen. De uiteinden van de beenstukken zijn glad en afgerond en voorzien van een laagje kraakbeen. • Het kraakbeen : is eigenlijk de schokdemper van het gewricht. Het voorkomt dat onze botten tegen elkaar wrijven als we stappen of bewegen. Het krijgt dan ook veel te verduren, dag in dag uit, ons hele leven lang. Dit laagje kraakbeen vernieuwt zich voortdurend dankzij een permanent heropbouwingsproces. De soepelheid en de mobiliteit van de gewrichten hangt veel af van de kwaliteit van ons kraakbeen

Gebruik van Rhumal Complet

Neem 1x3 tabletten Rhumal COMPLET per dag, ‘s morgens of ‘s avonds. Deze éénmalige dagelijkse inname is belangrijk om een voldoende dosis te bereiken. De vorm en het omhulsel van de tabletten werden zorgvuldig bestudeerd om ze gemakkelijk te kunnen slikken.Een kuur van minimum 3 maanden is altijd sterk aangeraden.

De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag in geen geval een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl vervangen.

Ingrediënten Rhumal Complet

Kristalijne glucosaminesulfaat 2KCl ; Methylsulfonylmethaan; Chondroïtinesulfaat; Vulstof: Microkristallijne cellulose ; Granuleermiddel : Polyvinylpyrrolidone ; Antiklontermiddel : Katoenzaadolie ; Glans- en granuleermiddel : Hydroxypropylmethylcelulose ; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Kleurstof : Titaandioxide; Ascorbinezuur ; Antiklontermiddel : Talk ; Bevochtigingsmiddel : Polysorbaat80.

Bevat afgeleide producten van krabschalen. Niet geven aan personen met een gekende overgevoeligheid
€ 61,75
€ 55,58

Laatste reviews en ervaringen met Rhumal Complet

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Weet nog niet, pas in gebruik

  Mijn man gebruikte een ander merk maar bij Farmaline zag ik een betere formule.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Effectief

  ik gebruik het al enkele jaren en ik ben er erg blij mee. Dit product is zo effectief dat ik in plaats van drie tabletten per dag in te nemen, zoals aanbevolen, slechts één tablet neem, tenzij ik gedurende de dag drie uur heb gesport. Ik probeerde iets anders te nemen, maar het werkte niet en ik kwam terug naar volledige Rhumal. Voor degenen die lijden aan artrose, raad ik dit product aan MAAR het is niet effectief na een week.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  3 van 3 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Op doktersadvies

  Mijn man gebruikt het al een paar jaar. Hij kan het aan. Tot nu toe geen pijn te hevig ondanks artrose en geen operatie in zicht.

  Was deze beoordeling nuttig?

Rhumal Complet kopen

Je kan Rhumal Complet van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Soepele Gewrichten