€ 4,13
€ 3,39
(€ 8,48 / kg)
Bespaar 18% (€ 0,74)
Promotie 18% korting

Omschrijving van Royal Canin Hond Renal

Royal Canin Renal dieetvoeding is speciaal ontwikkeld ter behandeling van chronische nieraandoeningen en ter preventie van nierstenen en blaasstenen.

Nieraandoeningen

Nieraandoeningen komen relatief vaak voor bij honden en katten. Hoewel ook jonge dieren last kunnen hebben van hun nieren, komen nierproblemen vooral voor bij oudere dieren. De aandoening verloopt meestal chronisch (is langdurig aanwezig), en progressief (de nieren gaan steeds minder goed werken). Volledig herstel is dan niet meer mogelijk. Wel kunnen de problemen lange tijd onder controle worden gehouden met behulp van een goede behandeling door uw dierenarts. Eén van de belangrijkste maatregelen is het geven van speciale dieetvoeding. Royal Canin Renal biedt een compleet assortiment uitgebalanceerde dieetvoedingen, die langere tijd gegeven kunnen worden.

Eigenschappen

Chronische nieraandoeningen tasten het functioneren van de nieren aan. Eén van de taken die ze dan minder goed kunnen, is het uitscheiden van fosfor. Het beperken van het fosforgehalte in de voeding helpt de nieren om de achteruitgang te verminderen.Verrijkt met flavanolen: De flavanolen hebben 2 belangrijke effecten: zij vertragen celveroudering en verbeteren de doorbloeding van de nieren. Omega-3 vetzuren (EPA/DHA) hebben een ontstekingsremmende werking en helpen de afname van de filterfunctie van de nieren te beperken. Onvoldoende werking van de nieren zorgt voor een verhoging van het ureum in het bloed omdat de nieren de afvalstoffen onvoldoende uit het bloed kunnen filteren. De verhoging van ureum in het bloed zorgt voor beschadigingen in het maag-darmkanaal. Dit kanaal wordt beschermd door o.a. in de voeding aanwezige zeoliet welke een beschermende laag op het darmslijmvlies achterlaat en de giftige bestanddelen opneemt. Bij honden met nieren die minder goed werken zien we vaak een verminderde eetlust en/of beschadigingen van het tandvlees, voor deze honden is het erg belangrijk dat het voer zeer smakelijk en makkelijk op te nemen is.

Indicatie

- Chronische nieraandoening
- Ter preventie van terugkomende nier-of blaasstenen waarbij minder zuur maken van de urine noodzakelijk is (uraatstenen, cystinestenen)
- Ter preventie van terugkomende oxalaatstenen bij de hond met een verminderde nierfunctie

Ingrediënten Royal Canin Hond Renal

Ingrediënten


Vlees en dierlijke bijproducten (varken, kip), granen, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker.


Analytische bestanddelen


Ruw eiwit: 5,4%, ruw vet: 9%, ruwe celstof: 1,2%, ruwe as: 1,3%.


Nutritionele toevoegingsmiddelen


Vitamine D3: 250.00 IE/kg, E1 (ijzer): 14.00 mg/kg, E2 (jodium): 0.53 mg/kg, E4 (koper): 4.20 mg/kg, E5 (mangaan): 4.30 mg/kg, E6 (zink): 43.00 mg/kg.

Bijwerkingen van Royal Canin Hond Renal

Contra-indicaties

Hyperlipidemie, (Historie van) pancreatitis, drachtige en zogende teven.

Waarschuwing

Contra-indicaties

Hyperlipidemie, (Historie van) pancreatitis, drachtige en zogende teven.
€ 4,13
€ 3,39
(€ 8,48 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Royal Canin Hond Renal

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  tevreden hond

  Mijn hond is een zeer slechte eter en dit smaakt hem wel en resultaten van bloedonderzoek betreffende de nieren zijn ook beter sinds hij deze voeding krijgt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Topkwaliteit!

  M'n hond is er gek op. Het blijft heel lang goed in de ijskast. Zou wel fijn zijn als er kleinere verpakkingen te koop waren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  ik moet voor mijn hond die chronisch nier ziek is de Royal Canin Hond Renal gebruiken omdat hij geen vlees en vis en andere producten mag hebben. Deze Renal krijgt hij met veel groenten en daar is hij zeer tevreden mee

  Was deze beoordeling nuttig?

Royal Canin Hond Renal kopen

Je kan Royal Canin Hond Renal van het merk Royal Canin , geproduceerd door ROYAL CANIN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder