€ 7,68
€ 6,53
Bespaar 15% (€ 1,15)
Sanaplast Ontsmettingsdoekjes Alcohol 100 stuks
€ 7,68
€ 6,53

Laatste reviews en ervaringen met Sanaplast ontsmettingsdoekjes alcohol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel om een wonde te ontsmetten zonder verspilling van ontsmettingsmiddel. Zeer handig om mee te nemen op reis . Prijs kwaliteit zeer goed. Een echte aanrader dus.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Praktisch, gemakkelijk mee te nemen om er zeker van te zijn dat je er altijd wat bij je hebt voor de kleine bootjes, perfecte verpakking om in een klein zakje mee te nemen, ideaal voor moeders
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt gebruikt bij ontsmetten van pincetje of oordopjes (bij zwemmen) , is wel wat klein uitgevallen maar is zeer doeltreffend in gebruik. Afzonderlijk verpakt : ik stop er altijd een paar in mijn handtas; je weet maar nooit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We gebruiken deze doekjes nu bijna 1 jaar. Ideaal om bij te hebben. Niet alleen voor de noodzakelijke zorg maar ook bij per ongeluk vallen of stoten. Wondjes kunnen direct ontsmet worden. Altijd prima verpakt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product, doet wat het moet doen. Ik gebruik dit in mijn ehbo-doosje vooral wanneer ik handbagage bijheb. Doen ze niet lastig over bij check-in. Zeker een aanrader;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal middel om een wonde te ontsmetten zonder verspilling van ontsmettingsmiddel. Geen gedoe met apparte doekjes en ontsmettingsmiddel. Een echte aanrader dus.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Super handige verpakking!!! Ideaal om mee te nemen in handtas en vooral als je op reis gaat. Het doekje blijft ook wel een uurtje vochtig na opening maw je kan dan regelmatig op je wonden even deppen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ces petits sachets d’alcool individuels sont parfait à la maison comme dans le travail. Étant sage-femme libérale, je les ai toujours dans ma voiture pour les soins à domicile.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Doekjes zijn individueel verpakt maar voldoen niet aan mijn verwachting omdat ik ze te klein vind. Ik had eerder een groter formaat gehad zodat het voor meerdere doeleinden te gebruiken was.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel handig in gebruik zijn deze ontsmettingsdoekjes, ze zijn heel makkelijk om op te bergen, je kan ze overal meenemen omdat ze in een zeer handige verpakking zitten, dus niets dan voordelen met deze doekjes !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect zoals het hoort! Heb totaal geen schrik om te injecteren, het verpakkingsmateriaal is steriel zoals het hoort. Perfect werkbaar, kortom geen klagen van mijn kant
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze doekjes zijn zeer handig in gebruik en indien je een kwetsuur hebt dan is het wondje vlug ontsmet, ook een aanrader voor in het apotheekkastje, heb er ook enkele in handtas zitten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed materiaal, netjes verpakt, snelle levering, goede communicatie en service van Farmaline. Er was iets met het pakket niet goed gegaan omdat het Kiala punt last had van wateroverlast. Goed opgelost door Farmaline. Ik ben zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze doekjes doen wat ze moeten doen, snel en efficiënt ontsmetten. Makkelijk verpakt, eenvoudig te openen. Enige minpunt is dat ze vrij snel uitdrogen, maar op zich is dat geen probleem.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Beste, deze doekje vind ik wat minder makkelijk, vooral het openen van de verpakking. Ik heb ervoor er van Hartmaan, soft zellin gebruikt, ik vind die toch makkelijker. Ze doen wel wat ze moeten doen, alleen de verpakking is minder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een ideaal formaat ontsmettingsdoekjes voor alle mensen die insuline spuiten en dus ook af en toe moeten prikken om de bloedglucose waarden op te nemen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een ontsmettingsmiddel in een doekje is voor mij ideaal. Vervliegt niet, fles kan niet omvallen, en ideaal in gebruik door de aparte doekjes die je makkelijk kan afscheuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig. Gemakkelijk in gebruik. Gemakkelijk overal veilig en steriel mee te nemen. Geen gedoe met flesjes. Handig voor mensen die altijd en overal ontsmettingsdoekjes bij te hand hoeven te hebben.

Sanaplast Ontsmettingsdoekjes Alcohol kopen

Je kan Sanaplast Ontsmettingsdoekjes Alcohol van het merk Medidat, geproduceerd door MEDIDAT , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hulp bij hygiëne