€ 19,95
€ 15,56
(€ 1556,00 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 4,39)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Scholl Pharma Schimmelnagelkuur

Inhoud:
- 5 wegwerpvijlen
- Uniek dispenseermechanisme
- Vloeistof

Wat zijn schimmelnagels?

Dat is een courante en besmettelijke aantasting die wordt veroorzaakt door een parasietschimmel onder de nagels.

Risico als een schimmel niet wordt behandeld?
In de meeste gevallen brokkelt de nagel af en valt hij uit.

Waarom dit product kiezen?
Omdat het een uniek, wetenschappelijk getest systeem is voor schimmelnagels. Deze discrete en gebruiksvriendelijke oplossing werd speciaal ontwikkeld om de ontwikkeling van schimmel te stoppen door het leefmilieu van de schimmel te wijzigen. Het helpt ook voorkomen dat schimmels groeien of opnieuw verschijnen.

Wat zijn de zichtbare resultaten?
Op het einde van fase 1 (4weken) is de verkleuring van de nagel afgenomen. Na 9-12 maanden (gemiddelde periode voor teennagels om volledig terug te groeien) is de verkleuring verdwenen en vertonen de nagels geen tekens meer van schimmel.

Indicatie

Stopt de ontwikkeling van schimmels en voorkomt nieuwe schimmels.
- Gele of bruine verkleuring van de nagels. Witte vlekken op het nageloppervlak. De nagel ziet er brokkelig, gegroefd of ruw uit.

Gebruik van Scholl Pharma Schimmelnagelkuur

Eliminatiefase (4 weken):
 • Vijl het oppervlak van de aangetaste nagel éénmaal per week om enkel de bovenste laag van de nagel te verwijderen. Werp de vijl daarna weg.
 • Veeg de resten op het nageloppervlak en rond de nagel weg met een wegwerpdoekje.
 • Breng de vloeibare oplossing éénmaal per dag op het nageloppervlak aan met behulp van het penseel en laat die opdrogen.
 • Herhaal de voorgaande stappen tijdens week 2, 3 en 4. Na de vierde week gebruik je de laatste vijl om het nageloppervlak opnieuw gelijk te maken.
Beschermingsfase (9 maanden):
 • Breng de vloeibare oplossing éénmaal per week aan op de aangetaste nagel gedurende 9 maanden of tot de verkleuring van de nagel verdwenen is.
 • Gebruik geen nagellak tijdens deze periode.
 • 1 keer per maand de nagels niet te kort knippen

Ingrediënten Scholl Pharma Schimmelnagelkuur

deionised water, urea, citric acid monohydrate, D-panthenol, glycerin, xanthan gum, isopropylalcohol, sodium benzoate, sodium benzotriazolyl, butylphenol sulfonate.

Waarschuwing

Lees de bijsluiter aandachtig voor gebruik:
- Vermijd contact met de ogen end e huid
- Stop het gebruik in geval van irritatie.
- Sluit de dop altijd na gebruik.
- Gebruik de zelfde vijl niet meer dan 1 keer om verspreiding van de schimmel te voorkomen.
- Alleen voor uitwendig gebruik.
- Alleen bedoeld om aan te brengen op schimmelnagels.
- Niet aanbrengen op een wonde of een andere aandoening.
- Niet aanbrengen op andere lihcaamsdelen.
- Buiten het bereik van kinderen bewaren.
- Bewaren beneden 25°C
€ 19,95
€ 15,56
(€ 1556,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Scholl pharma schimmelnagelkuur

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt vrij efficiënt. Alleen spijtig dat er maar 6 of 7 nagelvijltjes erbij zijn - niet genoeg aangezien ze zo klein zijn. Had moeten bijkopen (misschien hebben jullie ze wel in huis).
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij zijn zeer tevreden over dit product. We hebben al van alles geprobeerd en dit heeft al na een paar dagen al resultaat. Want andere producten moet je te lang proberen voor dat je een beetje resultaat ziet. Nee wij tot nu toe zeer tevreden.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Eenvoudig in gebruik. Maar zal het resultaat wel nog moeten afwachten. Ben nu sinds één week met de behandeling gestart, maat het zal veel meer tijd vragen om het resultaat te zien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is erg handig omdat de te gebruiken vijltjes erbij geleverd worden. Bij het gebruik van dit product zie je na enkele weken al een merkbare verbetering.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit produkt nu ongeveer twee weken, en zie toch al een verschil. Mijn nagel is nu al minder geel van kleur en word witter. Ik hoop binnen enkele weken een gezonde nagel te hebben. Enige nadeel is het flesje, dat wat moeilijk in de hand ligt door de vijltjes
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is zeer gemakkelijk in gebruik. Ik hoop dat het ook zo effectief is, als dat het gemakkelijk is. Het resultaat is natuurlijk enige tijd afwachten...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb reeds eenmaal gekocht zeer goed product. op enkele maanden tijd is mijn probleem van schimmelnagel serieus verbeterd. Ik kan dit iedereen aanbevelen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product heb ik nu 2 weken in gebruik. Bij mij is een teen erger als de andere. Bij een teen is de schimmel al weg. Bij de andere teen is de verkleuring al lichter en het probleem gaat terug. Geweldig. ik hoop dat het naar 3 maanden helemaal weg is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hij werkt prima. Zorgt voor schone en gezonde nagels. Verwijdert schimmel en houdt nagels in juiste conditie. Stof is niet geschikt voor kinderen nagels
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product dat het mogelijk maakt om een duidelijke verbetering van de schimmel van de teennagels te zien, onder andere na slechts één maand gebruik en dus om absoluut te testen !
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geen mening omdat het de eerste aankoop is en het 11 maanden duurt om de verbetering te zien, want zo lang duurt het voordat een teennagel genezen is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik kan enkel nog maar beoordelen op de gebruiksvriendelijkheid en deze is zeer goed. Het aanbrengenen is super gemakkelijk of het product ook werkt daar is het nog veel te vroeg voor
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer handig product met het klein applicatiepenseel en de mini wegwerpvijlen. Met volharding te gebruiken, vooral wanneer de schimmel gesitueerd is op de handnagels.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik bestelde dit product voor mijn man bij Farmaline toen ik de tv-commercial zag. Het product lijkt effectief te zijn, maar ik denk dat het noodzakelijk is om de behandeling meerdere malen te herhalen voordat deze schimmel wordt verwijderd
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Dit nieuwe artikel tegen schimmelnagels is makkelijk om te gebruiken. De uitleg is simpel. De behandeling is nog bezig, we hopen dat het doeltreffend is.

Scholl Pharma Schimmelnagelkuur kopen

Je kan Scholl Pharma Schimmelnagelkuur van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Schimmels