€ 13,08
€ 11,77
Bespaar 10% (€ 1,31)

Omschrijving van Sea Band Polsbandjes Kind

Voor kinderen van 3 tot +- 12 jaar oud. Max polsomvang 15cm. Bij dikkere polsen de Sea-band voor volwassenen gebruiken.

Opgelet: De kleur en/of het motief kan verschillen met de afbeelding. De kleur en/of het motief kan niet gekozen worden.

€ 13,08
€ 11,77

Laatste reviews en ervaringen met Sea band polsbandjes kind

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk niet echt verschil, dochter wordt nog steeds wagenziek, het is alleszins geen wondermiddel. Ik twijfel sterk over de werking hiervan maar we blijven proberen!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik laat de 5 op 5 voor nu - de armbanden zijn gekocht voor de skitrip deze zaterdag dus nog niet geprobeerd, maar over het algemeen goede reputatie en het is mond-tot-mondreclame die leidde me tot deze aankoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze polsbandjes bewezen hun dienst tijdens een lange busreis op sneeuwklassen voor kinderen die last hadden van reisziekte. Spijtig genoeg waren er toch ook nog emmertjes nodig in de bergen...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wij twijfelden om via een online apothekerssite te bestellen, maar deze twijfel is nergens voor nodig. Er steeds iemand bereikbaar via chat, zodat je de nodige vragen kunt stellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb 1 dochter die heel erg ziek wordt in de wagen, zeker in de bergen. En als ze haar armbandjes aan heeft heb ik haar nog nooit horen klagen over wagenziekte.

Sea Band Polsbandjes Kind kopen

Je kan Sea Band Polsbandjes Kind van het merk Sea Band, geproduceerd door CROONS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kinderverzorging & Toebehoren
Welzijn & Gezondheid > Kinderen
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Accessoires