€ 15,85
€ 14,27
(€ 9,51 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,58)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Seaderm Restructurerende Crème met Criste Marine

De Madecassoside, de uiterst gezuiverde extracten van Centella Asiatica en Criste marine bieden een betere hydratatie en een natuurlijke bescherming van de huid.

Criste marine herstelt het oorspronkelijk beschermingsvermogen van de huid door de samenstelling van de ceramiden te verbeteren en zo de structuur en de eenheid van de hoornhuid te verbeteren.

De Madecassoside heeft een kalmerend en verzachtend effect op de huid die hyperactief reageert op de externe en interne agressies. De huid vindt zijn natuurlijk evenwicht terug in alle zachtheid.

Kalmerend effect, rustgevend, tegen roodheid.

Psoriasis. Droge en atopische huid. Kalmerend - Verzachtend - Vochtinbrengend - Regenererend.

Gebruik van Seaderm Restructurerende Crème met Criste Marine

Geïrriteerde huid. ’s Ochtends en ’s avonds een nootje crème aanbrengen op de te behandelen zones. Dringt snel in de huid. Niet vettig.

Seaderm Restructurerende Crème met Criste Marine 150 ml
€ 15,85
€ 14,27
(€ 9,51 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Seaderm restructurerende crème met criste marine

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideale dag- en nachtcreme. Mijn man gebruikt hem elke morgen en avond. Sinds hij deze creme gebruikt heeft hij geen enkel probleem meer met zijn huid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is voor mij als zwaar psoriasispatienteeen openbaring dat ik deze produkten heb gevonden. Heg is op aanraden van mijn...........kapper dat ik deze produkten gebruik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Weer een snelle levering. Seaderm Restructurerende Creme is een super product. Werk erg goed op de huid. Huid wordt er heel zacht van. En de creme helpt bij mij een beschadigde huid sneller herstellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aangename crème die de huid de hele dag lang hydrateert. Nochtans zeer moeilijk te vinden in apotheken. Gelukkig biedt Farmaline het aan. De levering was zeer snel. Zeer tevreden. Bedankt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  makkelijk te smeren vocht inbrengende crème die snel intrek en niet vet aanvoelt! Vooral heerlijk als je een droge huid hebt door ecxeem of psoriasis. Trouwens ook prima te gebruiken als dagcrême en nachtcreme.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed produkt als bijkomende behandeling voor Psoriasis. Dit 's avonds smeren samen met de lotion in de ochtend en het badzout van dezelfde lijn geeft vrij goede resultaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb deze creme geprobeerd als vervanging van cortisonecreme voor psoriasis, die ik al vele jaren gebruik. Vanaf week 1 heb ik zeer goede resultaten, de schilfers zijn volledig weg evenals de jeuk en de roodheid. Geweldige creme, spijtig dat hij zo duur is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig goede creme. Ik heb 2 jaar lang zware hormoonzalven door huidartsen in het ziekenhuis voorgeschreven gekregen die niet hielpen en mijn huid werd er zeer dun van. Ik had op een gegeven ogenblik overal wonden(!) op mijn handen en benen,vreselijk. Dit heeft letterlijk mijn leven veranderd. Zodra ik het erop smeer gaat de jeuk weg en het zorgt echt dat de huid heelt. Ik smeer me er iedere dag mee in en zo heb ik de eczeem in de hand. Sterker nog, niemand kan iets aan me zien! Werd het maar vergoed door de verzekering in Nederland!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden over deze crème van Seaderm! Ik heb vaak last van een geïrriteerde huid, dan smeer ik een aantal dagen deze crème en de roodheid trekt onmiddellijk weg, ook is mijn huid zachter.

Seaderm Restructurerende Crème met Criste Marine kopen

Je kan Seaderm Restructurerende Crème met Criste Marine van het merk Seaderm, geproduceerd door SEADERM INTERNATIONAL , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid