€ 39,95
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Selenium-ACE + D

Antioxidant. Selenium-ACE+D® is een uiterst volledige en unieke één-per-dag-formule, een combinatie van de vijf belangrijkste antioxidanten. Selenium-ACE+D® is uitermate geschikt als dagdagelijks ritueel, maar ook net voor en tijdens de ganse winterperiode, in herstelperiodes, bij blootstelling aan zon, tijdens stressperiodes, º

Indicatie

Draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem
Draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress 
Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid 

Voordelen:
- organische vorm van selenium
- meest bioactieve vorm van vitamine D
- slechts één inname per dag

Gebruik van Selenium-ACE + D

1 tablet per dag, nuchter in te nemen.
Een regelmatig gebruik is aangewezen.

Ingrediënten Selenium-ACE + D

Vulstof: dicalciumfosfaat, ascorbinezuur (vit C), verstevigingsmiddel: microkristallijn cellulose, selenniumgist, D-alfa-tocoferyl succinaat (vit E), anti-agglomeraatstoffen: siliciumdioxide, stearinezuur en magnesiumstearaat, beta-caroteen en retinylacetaat (vit A), omhullingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, cholecalciferol (vit D), kleurstof: ijzeroxide, stabilisator: talk.

Analyse /tablet ADH
Selenium (±g) 100 182%
Retinol 450±g 56%
Vitamine C (mg) 90 112%
Vitamine D (±g) D3: 7,5 150%
Vitamine E (mg) 30 250%

Waarschuwing

Het wordt aangeraden de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Selenium-ACE + D 180 tabletten
€ 39,95

Laatste reviews en ervaringen met Selenium-ace + d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb duidelijk resultaat met dit voedingssupplement. Mijn haar is mooier en mijn nagels zijn steviger. Na een bloedname wist mijn arts me te vertellen dat het gehalte aan vitamine D in mijn bloed zeer hoog is wat de gezondheid ten goede komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken dit product al jaren maar heb het steeds bij de apotheek om de hoek gekocht. Ik heb ervoor gekozen om het online te kopen want de prijs is gunstiger en dat voor identiek hetzelfde product
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nodige extra dosis aan selenium , vitamine a , c , d en e. Ik neem 1 co om de 2 dagen en voel mij er zeer goed bij. Voor mij is het een aanvulling bij mijn voeding.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een prima product daar wij dit al jaren gebruiken en daar wij er nog steeds jong uitzien voor onze leeftijd en dit is wel te wijten aan dit product
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een aanvulling op een evenwichtige voeding. ik hoop daardoor wat minder snel last te hebben van allerlei kwaaltjes. Het is natuurlijk moeilijk meetbaar, want hoe zou het zijn zonder!?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  selenium ace is heel goed om de huid elastisch te houden en ook jonger te houden. Dit product gebruik ik al jaren en zal dit zeker nog langer blijven doen

Selenium-ACE + D kopen

Je kan Selenium-ACE + D van het merk Revogan, geproduceerd door REVOGAN , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Antioxidanten
Vitamines & Voedingssupplementen > Selenium
Vitamines & Voedingssupplementen > Zink