€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,50)

Omschrijving van Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean

De meest voorkomende oorzaken van gevoelige tanden zijn te krachtig borstelen, terugtrekken van het tandvlees, tandvleesontsteking, tandenknarsen en klemmen van de kaken. Maar wist u dat zuuraanvallen een van de andere triggers zijn van tandgevoeligheid?
 
Proglasur is een tandpasta die speciaal is samengesteld om het tandglazuur, verzacht door de zuurtegraad van voedsel, te verstevigen en versterken. Proglasur helpt uw tanden te beschermen tegen de gevolgen van zure aanvallen en de gevoeligheid van tanden te verminderen, één van de gevolgen van deze zuuraanvallen. 

Indicatie

Een tandpasta speciaal samengesteld om het tandglazuur, dat verzacht door de zuurgraad van voedsel, te verstevigen en te versterken.

Gebruik van Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean

Poets je tanden twee keer per dag om je tanden en tandvlees grondig te reinigen.

Ingrediënten Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Potassium Nitrate, Aroma, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Mica, Titanium Dioxide, Sodium Hydroxide, Limonene, Eugenol

Waarschuwing

Stop het gebruik van dit product als er irritatie optreedt.

Stop het gebruik en raadpleeg een tandarts als:

 • De gevoeligheid blijft duren of verergert. Gevoelige tanden kunnen wijzen op een ernstig probleem dat snel door een tandarts behandeld moet worden.
 • Pijn/gevoeligheid blijven aanhouden na 4 weken gebruik.
€ 4,99
€ 4,49
(€ 5,99 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Geweldige tandpasta voor gevoelige tanden!

  Deze tandpasta is echt een supergeweldige ontdekking als je gevoelige tanden hebt. Ik heb nu geen last meer van gevoelige tanden. En het werkt écht, want als ik op reis ga en per ongeluk mijn sensodyne tandpasta vergeet, dan voel ik het verschil al na enkele dagen. En omdat mijn tandglazuur gemakkelijk afslijt heeft de tandarts me deze 'proglasur' aangeraden. Je hebt verschillende tandpasta's in de serie 'proglasur' van sensodyene, maar deze was volgens de tandarts de beste.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Alles wat ik nu gebruik is deze tandpasta..

  Ik ben echt opgewonden over deze Sensodyne tandpasta. Het Proglasur assortiment werd door mijn tandarts aanbevolen om mijn gevoelige tanden en geïrriteerd tandvlees te ontlasten. Dit assortiment is duurder dan het gebruikelijke assortiment tandpasta's, maar het product werkt echt. Ik gebruik het al jaren en ik kan niet zonder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ideaal voor gevoelige tanden

  Mijn dochter van 16 jaar heeft hele gevoelige tanden. Ze probeerde al allerlei tandpasta's uit, maar niks hielp. Met Sensodyne proglasur heeft ze helemaal geen last meer, dit is de enige tandpasta die ze nog wil en deze Fresh & Clean smaakt ook nog eens heerlijk fris.

  Was deze beoordeling nuttig?

Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean kopen

Je kan Sensodyne Tandpasta Proglasur Fresh & Clean van het merk Sensodyne , geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta