Serelys 60 tabletten

€ 29,95
€ 25,46
Bespaar 15% (€ 4,49)
Op voorraad
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Serelys

Sérélys is een voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze. Sérélys is een innovatief voedingssupplement uit de biotechnologie, dat voor het eerst 3 actieve bestanddelen combineert:
- Vitamine E, die de cellen helpt beschermen tegen oxidatieve stress,
- PI 82-concentraat, bekomen uit extracten van gekiemde pollen en stampers,
- GC Fem-concentraat, verkregen uit verscheidene soorten pollenextracten.

Sérélys wordt geproduceerd in Zweden volgens de geldende reglementering. De pollen worden behandeld volgens een exclusief en beschermd procedé waardoor het werkzame deel van de pollen (cytoplasma) uit zijn harde en waterdichte schalen (exine en intine) wordt gehaald. Het omhulsel van de pollen draagt de allergieverwekkende stoffen (allergenen) van de pollen : dankzij het exclusieve extractieprocedé van Sérélys wordt gezuiverd cytoplasma bekomen en worden alle pollenallergenen verwijderd.

Sérélys, dat pollenextracten bevat, werd in verschillende wetenschappelijke studies volgens adequate methodes onderzocht in Zweden, Noorwegen en Japan, bij vrouwen die opvliegers hadden tijdens de perimenopauze of de menopauze. Sérélys draagt dankzij de gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen bij tot het behoud van het welzijn tijdens de menopauze. De gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen uit Sérélys worden gebruikt bij opvliegers. Ze hebben een positieve invloed op de energie en helpen bij kortstondige vermoeidheid.

Indicatie

Voedingssupplement te gebruiken bij de verschijnselen van menopauze.

Gebruik van Serelys

2 tabletten per dag 's morgens en/of 's avonds.

Ingrediënten Serelys

160 mg gezuiverde cytoplasma-extracten van pollen
7,85 mg D-a-tocoferolacetaat waarvan 4,495 mg D-a-tocoferol (vitamine E) 

Vulstof: isomalt - microkristallijne cellulose - gehydrogeneerde katoenzaadolie - visgelatine / Stabilisator: maltodextrine - acaciagom / Glansmiddel: schellak - talk / Antiklontermiddel : siliciumdioxide - calciumsilicaat / Emulgator: polysorbaat 20

Waarschuwing

Dit product is niet bestemd voor zwangere vrouwen of kinderen. Kan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl niet vervangen. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.

Belangrijk: omdat Sérélys een natuurlijk product is, moet het eerste gebruik gedurende ten minste twee maanden voortgezet worden om de verwachte effecten waar te nemen. Voortgezette behandeling zorgt voor een ononderbroken effect.
Serelys 60 tabletten
€ 29,95
€ 25,46

Laatste reviews en ervaringen met Serelys

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds andere producten geprobeerd, maar Sérélys is voor mij het enige dat echt helpt tegen opvliegers. Ik heb het gekocht op aanraden van mijn huisarts.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit al van 1 maart en nog geen enkele verbetering, op de bijsluiter staat wel vermeld dat je toch 2 maanden het moet nemen dus ik geef nog niet op!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Na de behandeling van borstkanker ben ik ineens in de menopauze gekomen met opvliegers, zweten enz. Hormonenbehandeling mag dan niet meer. Met dit product zijn de symptomen veel minder.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Niet zo tevreden over het produkt, ik heb na 3 weken,nog steeds enorme opvliegers , meermaals s'nachts.Overdag valt het mee, maar toch, mijn hoop er helemaal van verlost te zijn is toch mislukt. Is er nog een beter produkt op de markt?
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit prima tegen de opvliegers, en bevat geen hormonen! Ik neem er een 's ochtends en een 's avonds. Wel zeker 2 maanden nemen alvorens te oordelen! Prijs is wel niet goedkoop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had reeds geruime tijd hevige last van zweetbuien en kon bijgevolg heel moeilijk slapen. Op aanraden van mijn apothekeres nam ik serelys in. Zij vertrouwde mij toe dat ik nog eventjes geduld moest uitoefenen vooraleer het produkt ten volle zou werken. Na 1 maand voelde ik een DUIDELIJKE afname van de intensiteit van de zweetaanvallen. Ik kon nu enkele uren goed doorslapen en voelde mij veel fitter dan voorheen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het duurt een paar weken vooraleer het begint te werken, maar het heeft wel degelijk effect. Bijna geen opvliegers meer. Ben zeer tevreden met het resultaat .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product voor vrouwen die de menopauze leeftijd naderen. Wel net zoals de meeste natuurlijke produkten is lange tijd nemen de boodschap. Dus komt het goed van pas dat er hier bij farmaline korting op zit.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Natuurlijk hulpmiddel tegen opvliegers en nachtelijk zweten. Dit middel geeft geen bijwerkingen. 1 tablet 's ochtends en 1 tablet 's avonds verhelpt de ongemakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van mijn huisarts ben ik begonnen met Sérélys in te nemen tijdens de menopauze. Sérélys helpt echt! Ik moest wel ongeveer een maand wachten eerdar ik resultaat had maar nu heb ik bijna geen opwellingen meer.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben tevreden van Serilys. Het heeft de warmteopwellingen tot 70 % verminderd na gebruik van ongeveer 3 maand. Ik ga dit product blijven gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minsten 2 maanden in te nemen, maar resultaat laat zich nu al voelen. Perfect tegen de nevenwerkingen van de menopauze. Geen enkele nevenwerking. Zeer tevreden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is een fyto-oestrogeen-vrij produkt dat zeer goed helpt voor vapeurs of warmte-opwellingen tijdens de menopauze. Ik ben reeds lang op zoek naar een dergelijk biologisch produkt maar meestal beantwoordden ze niet aan de verwachtingen. Je moet het wel een maand innemen vooraleer je effectief resultaat hebt alsook steeds blijven doornemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd mij aangeraden door mijn gynaecologe en al geloofde ik niet echt dat een voedingssuplement mij zou kunnen helpen toch maar geprobeerd.Na inname van anderhalve maand een duidelijke verbetering van een aantal menopauzale klachten. Zelden nog opvliegers en eindelijk weer eens kunnen doorslapen. Voor mij is het echt top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product vertoont niet de bijwerkingen die we ondervonden bij gelijkaardige producten voor hetzelfde ongemak. Dus zeker aan te raden voor personen die last hebben met concurerende producten.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Sérélys is mij aangeraden door mijn gyneacologe.Ik neem het produkt nu drie weken en voorlopig heb ik toch nog regelmatig last van vapeurs overdag. Misschien moet ik het meer tijd geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit produkt werd me aangeraden en nu ik het bijna 2 maanden neem, moet ik zeggen dat de opvliegers minder frequent en vooral minder hevig zijn. Een aanrader !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren Femoston te hebben genomen voor de opvliegers, ben ik nu overgestapt naar Sérélys en ik ben er heel tevreden over, heb wel nog opvliegers, maar in zeer lichte mate.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer aan te raden voor vrouwen die in de menopauze met opvliegers te maken krijgen en zeker voor hen die absoluut geen hormonen mogen nemen na borstkanker. Ik neem het nu een maand en het resultaat is fantastisch.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het product nog niet lang genoeg. Product geeft maar effect na minstens 1 maand innemen. ....................................................
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  heb eerst pilletjes genomen via de dokter (hormonen), was zeer goed voor de menopauze maar wegens medische redenen moeten stoppen ermee. overgeschakeld via dokter naar Sérélys en is ook een goed product voor de opvliegers maar niet voor het humeur. in vergelijking met hormonen waarmee ik geen opvliegers meer had , krijg ik er toch wel 2à 3 per dag maar dat is goed te doen en het is niet schadelijk voor de gezondheid deze tabletten. een pluspunt ook, van hormonen een dikke buik en nu is die aan het verminderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Apotheker had me gezegd dat het na inname van 2 maanden zijn werkt doet, wat ook klopt. Overdag gedaan met opvliegers,'s nachts af en toe een zwakke. Mijn stemming is ook veel beter. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ja, dit werkt echt! GEEN opvliegers meer overdag (voorheen: 10à15x/dag) 's nachts soms nog 1 enkele light vapeur, super! ook al BIO-Climal gebruikt: hielp niet, dus ik had nu ook weinig hoop op enig resultaat, wat blij dat dit wel helpt! het effect is er wel pas gekomen tegen het einde inname eerste doos, dus geduld oefenen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Excellent product! Makes u calm and balanced and eliminates fatigue! It takes couple months to feel your best... So be patient.. Natural non hormonal feels safer anyway
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De top van de vapies (opvliegers) is er een beetje af met het gebruik van dit product en zo wordt de menopauze een beetje draaglijker. Enkel dat dus.

Serelys kopen

Je kan Serelys van het merk Neocare, geproduceerd door EUROGENERICS, bestellen in Nederland bij FARMALINE via de verzameling Sérélys of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze