€ 24,70
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Solgar Astaxanthin 5mg

Solgar Astaxanthin 5 mg wordt gewonnen uit de alg Haematococcus pluvialis. Deze alg geldt als de rijkste bron van deze carotenoïde, die verantwoordelijk is voor de roze-oranje kleur van onder andere zalm, roodbaars, forel en de veren van flamingo's. Astaxanthine is zowel in vet als in water oplosbaar.

Indicatie

100% natuurlijk; afkomstig uit de alg Haematococcus pluvialis
Gekweekt in schoon water
Bevat 5 mg astaxanthine per softgel
De donkere glazen verpakking biedt de meest optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht

Gebruik van Solgar Astaxanthin 5mg

Als voedingssupplement voor volwassenen één softgel dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten Solgar Astaxanthin 5mg

Softgel capsule (gelatine, plantaardig glycerine)
Zonnebloemolie
Astaxanthine (uit H. pluvialis) 5 mg

Waarschuwing

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.
Solgar Astaxanthin 5mg 30 softgels
€ 24,70

Laatste reviews en ervaringen met Solgar astaxanthin 5mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik gebruik tijdens de blootstelling, terwijl ik op vakantie ben en ik verder na de vakantie, voor 2 jaar en niet had zonnebrand, mijn man gebruikt ook.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet niet of het helpt, maar gebruik het op aanraden van een dermatoloog. Helpt tegen uv schade van de huid en tegen ontstekingen. Omdat ik reuma en de ziekte van crohn heb hoop ik dat het daar ook iets voor doet.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Astaxanthine 5 mg dit is de aangewezen dosis volgens een wetenschappelijk onderzoek waarin bewezen wordt dat het zou helpen tegen zon-allergie. Bij nader verdiepen in de materie kwam ik ook tot de ontdekking dat het goed is voor de huid om deze in betere conditie te brengen. Om resultaat te zien neem ik het nog niet lang genoeg, je moet minimum drie maanden lang 1 capsule nemen om verbetering te kunnen vaststellen. Nog even volhouden dus. Moest er iemand geïnteresseerd zijn in de resultaten van de onderzoeken die ik heb geraadpleegd wil ik altijd de link naar de website doorgeven, zo kan je jezelf overtuigen. Ik houd in elk geval vol, in het najaar ga ik op vakantie naar de zon en zal dan meer weten.

Solgar Astaxanthin 5mg kopen

Je kan Solgar Astaxanthin 5mg van het merk Solgar, geproduceerd door SOLGAR VITAMINS , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Visolie