€ 16,95
€ 15,09
Bespaar 11% (€ 1,86)

Omschrijving van Pure Magnesium

PURE MAGNESIUM® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementair magnesium per capsule bevat. Om onze cellen te vitaliseren en activeren hebben we nood aan magnesium.

Magnesium is een mineraal met een sleutelrol bij tal van biochemische reacties en lichaamsfuncties, en van het grootste belang voor onze gezondheid. Het menselijk organisme maakt zelf geen magnesium aan waardoor we op onze voeding zijn aangewezen voor de aanvoer van magnesium. Voedingsmiddelen rijk aan magnesium zijn o.a. volkorenproducten, noten, groene groenten, magnesiumrijk mineraalwater, chocolade, gedroogde vruchten en bananen. In ons lichaam heeft magnesium een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties zoals bij  diverse reacties waarbij energierijke fosfaatverbindingen betrokken zijn. Magnesium is verder belangrijk voor de prikkeloverdracht tussen de cellen, voor de eiwitsynthese en voor onze botontwikkeling.

Indicatie

 •  Voor het behoud van een normale spierwerking (o.a. intensieve sporters en zwangere vrouwen).
 •  Tijdelijke fysieke en tijdelijke intellectuele vermoeidheid, stressgevoelige periodes, prikkelbaarheid, examenspanning (concentratie).*
 
*Magnesium ondersteunt een goede werking van het spierstelsel, een goede werking van het zenuwstelsel (bvb bij stresssituaties) en draagt bij tot de vermindering van moeheid.

Gebruik van Pure Magnesium

Bij voorkeur 1 capsule per dag, ’s morgens, tijdens de maaltijd. Omwille van de hoge dosering van PURE MAGNESIUM® is in een geval van verhoogde magnesiumbehoefte 1 capsule voldoende.
Aanbevolen wordt minimum een kuur met PURE MAGNESIUM® van 30 dagen te volgen, of volgens advies.
Aanbevolen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
PURE MAGNESIUM® is geen geneesmiddel.
Personen met ernstig nierlijden dienen vooraf hun geneesheer te raadplegen.

Ingrediënten Pure Magnesium

actief bestanddeel: Magnesium element: 450 mg per capsule onder de vorm van magnesiumoxide= 120% ADH*, vegacapsule: hpmc, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaandioxide (E171).
*ADH=Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De opgegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Tegen vochtigheid en warmte beschermen. Bewaren bij kamertemperatuur in zijn originele verpakking.
€ 16,95
€ 15,09

Laatste reviews en ervaringen met Pure Magnesium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  alle beetjes helpen

  Tijdens of na sporten hoor ik regelmatig : ai, oei , ai kramp ... tijdens het nemen van magnesium Pure zijn deze klachten tot heel wat minder ... dus toppie !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Spierproblemen

  Na spier- en peesproblemen had mijn arts mij een bekend medicijn geadviseerd, maar het bleek niet erg effectief te zijn en veroorzaakte darmproblemen, ik nam het initiatief om dit product te proberen, het lijkt een beetje beter te zijn. Wordt vervolgd...

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  eigendom

  Er is een merkbare afname van spierkrampen tijdens de nacht. Aan de andere kant is er geen bijzondere doeltreffendheid waargenomen in het vergemakkelijken van de slaap, zoals het geval is met bepaalde andere magnesiumformules, die een grotere innerlijke kalmte teweegbrengen...

  Was deze beoordeling nuttig?

Pure Magnesium kopen

Je kan Pure Magnesium van het merk PURE by SolidPharma , geproduceerd door SOLIDPHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium