€ 15,09
€ 13,43
Bespaar 11% (€ 1,66)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Pure Magnesium

PURE MAGNESIUM® is een hoog gedoseerd magnesiumsupplement dat 450 mg elementair magnesium per capsule bevat. Om onze cellen te vitaliseren en activeren hebben we nood aan magnesium.

Magnesium is een mineraal met een sleutelrol bij tal van biochemische reacties en lichaamsfuncties, en van het grootste belang voor onze gezondheid. Het menselijk organisme maakt zelf geen magnesium aan waardoor we op onze voeding zijn aangewezen voor de aanvoer van magnesium. Voedingsmiddelen rijk aan magnesium zijn o.a. volkorenproducten, noten, groene groenten, magnesiumrijk mineraalwater, chocolade, gedroogde vruchten en bananen. In ons lichaam heeft magnesium een essentiële rol in meer dan 300 enzymreacties zoals bij  diverse reacties waarbij energierijke fosfaatverbindingen betrokken zijn. Magnesium is verder belangrijk voor de prikkeloverdracht tussen de cellen, voor de eiwitsynthese en voor onze botontwikkeling.

Indicatie

 •  Voor het behoud van een normale spierwerking (o.a. intensieve sporters en zwangere vrouwen).
 •  Tijdelijke fysieke en tijdelijke intellectuele vermoeidheid, stressgevoelige periodes, prikkelbaarheid, examenspanning (concentratie).*
 
*Magnesium ondersteunt een goede werking van het spierstelsel, een goede werking van het zenuwstelsel (bvb bij stresssituaties) en draagt bij tot de vermindering van moeheid.

Gebruik van Pure Magnesium

Bij voorkeur 1 capsule per dag, ’s morgens, tijdens de maaltijd. Omwille van de hoge dosering van PURE MAGNESIUM® is in een geval van verhoogde magnesiumbehoefte 1 capsule voldoende.
Aanbevolen wordt minimum een kuur met PURE MAGNESIUM® van 30 dagen te volgen, of volgens advies.
Aanbevolen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar.
PURE MAGNESIUM® is geen geneesmiddel.
Personen met ernstig nierlijden dienen vooraf hun geneesheer te raadplegen.

Ingrediënten Pure Magnesium

actief bestanddeel: Magnesium element: 450 mg per capsule onder de vorm van magnesiumoxide= 120% ADH*, vegacapsule: hpmc, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, kleurstof: titaandioxide (E171).
*ADH=Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Waarschuwing

Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. De opgegeven aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet overschreden worden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Tegen vochtigheid en warmte beschermen. Bewaren bij kamertemperatuur in zijn originele verpakking.
€ 15,09
€ 13,43

Laatste reviews en ervaringen met Pure Magnesium

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Magnesium

  Door deze te nemen is de spierkramp goed afgenomen, daarom beveel ik dit produkt aan. Doet wat het moet doen, prima !!!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  het is een goed product

  het is heel gemakkelijk te bestellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldig. Geweldig

  Een pluspunt om krampen te voorkomen. Veel goedkoper dan welk ander magnesiumhoudend product dan ook en even effectief. Een grote verpakking van 60 capsules met een snelheid van één capsule per dag, maakt het mogelijk om twee maanden mee te gaan. Aanbevolen door een vriend.

  Was deze beoordeling nuttig?

Pure Magnesium kopen

Je kan Pure Magnesium van het merk PURE by SolidPharma, geproduceerd door SOLIDPHARMA , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium