€ 8,30
€ 7,47
Bespaar 10% (€ 0,83)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Sollievo

Voor het stimuleren van de intestinale transit.

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet:
​Kassie (Cassia angustifolia) bladpoeder 122 mg
Aloe (Aloe ferox) bladsap 91,4 mg
Paardenbloem (Taraxacum officinale) wortelpoeder 91 mg
Cichorei (Cichorium intybus) wortelpoeder 32,2 mg
Venkel (Foeniculum vulgare) vruchtpoeder 28 mg
Karwij (Carum carvi) vruchtpoeder 23 mg
Boldo (Peumus boldus) bladpoeder 6,2 mg
Komijn (Cuminum cyminum) vruchtpoeder 6,2 mg

Ingredienten:
Kassie (Cassia angustifolia) bladpoeder, Aloe (Aloe ferox) bladsap, Paardenbloem (Taraxacum officinale) wortelpoeder, Cichorei (Cichorium intybus) wortelpoeder, Venkel (Foeniculum vulgare) vruchtpoeder, Karwij (Carum carvi) vruchtpoeder, Boldo (Peumus boldus) bladpoeder, Komijn (Cuminum cyminum) vruchtpoeder.

Gebruik:
Wanneer nodig, 's avonds 1 tot 3 tabletten innemen.
Het product mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, en niet gedurende langere tijd ingenomen worden.

Let op!
Het product mag niet gebruikt worden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, en niet gedurende langere tijd ingenomen worden

Bewaren op een koele, donkere plaats.

Fabrikant:
Aboca
Distributeur Belgie en Nederland
Eureka Pharma
Kalkhoevestraat 1 / 10
8790 Waregem
België

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Indicatie

Voor het stimuleren van de intestinale transit

Ingrediënten Sollievo

Kassie (Cassia angustifolia) bladpoeder (122 mg), Aloe (Aloe ferox) bladsap (91,4 mg), Paardenbloem (Taraxacum officinale) wortelpoeder (91 mg), Cichorei (Cichorium intybus) wortelpoeder (32,2 mg), Venkel (Foeniculum vulgare) vruchtpoeder (28 mg), Karwij (Carum carvi) vruchtpoeder (23 mg), Boldo (Peumus boldus) bladpoeder (6,2 mg), Komijn (Cuminum cyminum) vruchtpoeder (6,2 mg).
Sollievo 45 tabletten
€ 8,30
€ 7,47
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Sollievo

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik hoop echt dat ze het weer op de markt brengen, want het is een wonder product en ik heb niet meer ik ben ongelukkig zonder! Helpt u me alstublieft dat ik het echt nodig heb, op voorhand bedankt
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product, werkt goed volgens de beschrijving op de site, het resultaat is niet vertraagd, het is echt een product aan te bevelen voor mensen die problemen hebben met het vervoer
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op uw website staat dat Sollievo 45tabl. niet verkrijgbaar is. Is dit tijdelijk of is het product uit de handel? En is er dan evt een goede vervanger.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  36 jaar van constipatie en problemen met naar de badkamer gaan, en eindelijk ben ik vrij! Bovendien is het homeopathisch, wat zou u zich nog meer kunnen wensen? Het enige wat je nog meer kunt vragen is dat we het opnieuw op de markt brengen omdat we het net uit de verkoop hebben gehaald, ik was eindelijk vrij om natuurlijk naar het toilet te gaan! ... hier ben ik weer in de m*
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed natuurlijk product voor iemand die moeilijkheden heeft om naar het groot toilet te gaan . Heb al jaren last en sedert ik dit product gebruik , gaat mijn stoelgang zoveel beter en ga ik zelfs meerdere malen per dag nu
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  geweldig! na slechts één pil voel ik me licht. geen opgeblazen gevoel meer. aan de andere kant moet je het snel doorslikken omdat het vrij sterk smaakt op de tong. drink met veel water.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is voor mij het eerste product dat me een regelmatige stoelgang biedt. Zonder krampen. Ook niet onmiddellijk de volle lading. Gemakkelijk in te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  De tabletjes zijn makkelijk in te nemen met wat water en hebben een doeltreffende werking! Nog een pluspunt is dat het gemaakt is van allemaal natuurlijke bestanddelen.

Sollievo kopen

Je kan Sollievo van het merk Aboca, geproduceerd door ABOCA BELGIUM , bestellen in Nederland bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Winderigheid
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering
Welzijn & Gezondheid > Welzijn